نامزد جمهوری‌خواه کنگره آمریکا: به اسلام پایان خواهم داد



والنتینا گومز،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
در حالی که اسلام‌ستیزی در غرب همواره خبرساز بوده، حالا یک طرفدار دونالد ترامپ به کتاب مقدس مسلمانان جهان هتک حرمت کرد و گفت که اگر در انتخابات کنگره پیروز شود، «به اسلام در تگزاس پایان خواهم داد.»

به گزارش فارس، زن آمریکایی کلمبیایی‌تبار به نام والنتینا گومز فیلمی از خود منتشر کرد که در آن با تفنگ آتش‌زا به کلام الله مجید هتک حرمت و قرآن‌سوزی می‌کند.

 

طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، او که طرفدار ترامپ است، در سال ۱۹۹۹ در شهر مدلین کلمبیا متولد شد و سابقه شناگری در در مسابقات بین‌المللی به عنوان نماینده این کشور را دارد. 

 

گومز با خانواده‌اش در سال ۲۰۰۹ به آمریکا مهاجرت کرد و در حال حاضر خود را برای انتخابات سال ۲۰۲۶ مجلس نمایندگان آمریکا در حوزه انتخابیه تگزاس آماده می‌کند.

 

این طرفدار رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد جمهوری‌خواه تگزاس در اظهاراتی سراسر اسلام‌ستیزانه گفت: «من به اسلام در تگزاس پایان خواهم داد، ای خدا، به من کمک کن. مسلمانان برای تصرف کشورهای مسیحی مرتکب تجاوز و قتل می‌شوند.»

 

اسلام هراسی این سیاستمدار آمریکایی در حالی انجام شده که ترامپ بارها در کارزار انتخاباتی اظهارات نژادپرستانه علیه مسلمانان گفته و در دور اول ریاست جمهوری خود، ورود مسلمانان کشورهای مختلف را به آمریکا ممنوع کرد.

 

او پیش از این خواستار اعدام در ملاء عام مهاجران شده بود. او در دسامبر ۲۰۲۴، بانی تظاهراتی در نیویورک شد که در آن به آدمکی که به عنوان نماد یک مهاجر ساخته بود، شلیک می‌کند.

 

به روایت رسانه‌های آمریکایی؛ گومز که پیش از فعالیت سیاسی در حوزه املاک و مستغلات کار کرده بود و از زمان آغاز فعالیت‌های سیاسی، به طور مداوم به خاطر اقدامات و اظهارات جنجالی توجه‌ها را به خود جلب کرده است.

 

گومز در ویدئوی تبلیغاتی ضمن درخواست از طرفدارانش برای حمایت از او مدعی شد: «به من کمک کنید تا به پارلمان (کنگره) برسم تا هرگز مجبور نباشید با سنگ‌های پرتاب‌شده توسط مسلمانان روبرو شوید.» 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------