تهدید اسرائیل به حمله زمینی علیه لبنان | نتانیاهو: باید محور ایران را نابود کنیم | جولانی: نمی‌خواهیم با اسرائیل وارد جنگ شویم



حمله اسرائیل به لبنان،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
یک منبع صهیونیستی از احتمال حمله نظامی گسترده به لبنان سخن گفت و ادعاهایی درباره حزب الله مطرح کرد.

به گزارش مهر، یک منبع امنیتی اسرائیلی به العربیه مدعی شد: حزب الله به دنبال بازسازی خود است و باید هوشیار بود.

 

این منبع با اشاره به اینکه اوضاع نظامی حزب الله نامعلوم و نامشخص است، ادعا کرد که امکان حمله زمینی گسترده به لبنان در صورت لزوم وجود دارد.

 

منبع اسرائیلی مدعی شد: اگر گام‌های عملی ضد سلاح حزب الله برداشته نشود ما بار دیگر در لبنان دخالت خواهیم کرد.

 

منبع مذکور ادعا کرد: اگر درگیری دیگری با ایران رخ دهد، حزب الله توان نظامی برای رویاروی با اسرائیل ندارد.

 

جولانی: نمی‌خواهیم با اسرائیل وارد جنگ شویم

احمد الشرع (جولانی) رئیس موقت دولت سوریه که برای شرکت در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک به‌سر می‌برد، در سخنرانی خود در دانشگاه کونکوردیا گفته است جولان اشغالی بر اساس اسناد سازمان ملل متعلق به خاک سوریه است. اسرائیل بیش از ۱۰۰۰ مرتبه در ماه‌های گذشته به سوریه تجاوز کرده است.

 

وی در خصوص آینده روابط میان سوریه و رژیم صهیونیستی اذعان کرد در حال تلاش برای آرام‌سازی اوضاع با اسرائیل هستیم. ممکن است در خصوص برقراری روابط با اسرائیل پس از توافق امنیتی صحبت کنیم. سوریه در مرحله سازندگی قرار دارد و ضروری است که با همه کشور‌ها روابط دوستانه برقرار کند.

 

جولانی در پاسخ به انتقادات وارد شده در خصوص فراگیر نبودن دولت موقت سوریه گفت دولت سوریه همه گروه‌های مختلف مردمی را نمایندگی می‌کند. ما با سرعت به سوی ساختن سوریه جدید حرکت می‌کنیم. خاک سوریه منبعی برای تهدید هیچ طرفی نخواهد بود.

 

وی اشاره‌ای به نظام سابق سوریه کرد و مدعی شد بیش از ۲۵۰ هزار نفر در سوریه مفقود شده‌اند و یک میلیون نفر طی ۱۴ سال گذشته کشته شدند.

 

نتانیاهو: باید محور ایران را نابود کنیم

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز دوشنبه و در مقر وزارت جنگ این رژیم، چالش‌ها در جبهه‌های مختلف را با «یسرائیل کاتس» وزیر جنگ رژیم و «ایال زامیر» رئیس ستاد ارتش اشغالگر و اعضای ستاد در میان گذاشت.

 

نتانیاهو در این جلسه گفت: ما در نبردی هستیم که در آن دشمنان خود را شکست خواهیم داد و باید محور ایران را نابود کنیم و این در دسترس ماست.

 

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد: ما مصمم هستیم که به تمام اهداف جنگی دست یابیم و اطمینان حاصل کنیم که غزه تهدیدی برای اسرائیل نباشد. غزه نباید در آینده هیچ تهدیدی برای اسرائیل ایجاد کند.

 

نتانیاهو با بیان اینکه «سال آینده برای امنیت اسرائیل تاریخی خواهد بود»، ادعا کرد رژیم صهیونیستی مصمم است که نه تنها در غزه، بلکه در سایر عرصه‌ها نیز به اهداف خود دست یابد تا «فرصت‌هایی برای امنیت، پیروزی و صلح» ایجاد کند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------