آخرین اخبار بین الملل

اخبار,اخبار امروز,خبرهای جدیدکارمند وزارت دادگستری آمریکا،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل

اخراج ۲۰ کارمند وزارت دادگستری آمریکا به دلیل نقش داشتن در پرونده ۶ ژانویه علیه ترامپ

رسانه های آمریکایی اعلام کردند، دادستان کل آمریکا بیش از ۲۰ کارمند وزارت دادگستری را به دلیل نقش داشتن در پرونده ۶ ژانویه ۲۰۲۱ علیه دونالد…

رهبر مخالفان پوتین به رهبری سازمان‌ها و جریان‌های «افراطی» متهم شد!



 ,اخباربین الملل ,خبرهای بین الملل
دادگستری روسیه، منتقد سرشناس کرملین را به رهبری سازمان‌ها و جریان‌های «افراطی» متهم کرده است؛ اتهامی که در صورت اثبات می‌تواند تا ۱۰ سال زندان در پی داشته باشد. 

 به گزارش ایلنا به نقل از یورونیوز، دادگستری روسیه «الکسی ناوالنی» منتقد سرشناس و محبوس «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه را به رهبری سازمان‌ها و جریان‌های «افراطی» متهم کرده است؛ اتهامی که در صورت اثبات می‌تواند تا ۱۰ سال زندان در پی داشته باشد.

 

ناوالنی که سال گذشته و در پی مسمومیت با گاز اعصاب نووچیک به آلمان منتقل شده بود، به محض بازگشت به مسکو بازداشت شد. وی که پیش‌تر در سال ۲۰۱۴ میلادی در یک پرونده فساد مالی به دو سال ونیم حبس تعلیقی محکوم شده بود، بار دیگر به اتهام بی‌احترامی به یک کهنه‌سرباز روس محکوم و حکم حبس تعلیقی وی اجرایی شد.

 

از زمان بازداشت ناوالنی، هزاران نفر از هواداران و نزدیکان وی در جریان تظاهرات بازداشت شده‌اند. نه ناوالنی و نه دیگر همفکران وی در بنیاد مبارزه با فساد نتوانستند در جریان انتخابات پارلمانی اخیر فدراسیون روسیه نامزد شوند.

 

گروه تحقیق دادگستری روسیه، ناوالنی را به تلاش برای بی‌ثبات کردن نهادهای سیاسی کشور و دعوت به تظاهرات و ارتکاب اعمال خشونت‌آمیز و تشکیل ۹ سازمان و بنیاد افراطگرا در سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ میلادی متهم کرده است.

 

علاوه بر الکسی ناوالنی، «لئونید ولکوف» و «ایوان ژدانوف» هم با همین عناوین اتهامی تحت تعقیب قرار گرفته‌اند. در صورت اثبات جرم، دادگستری روسیه می‌تواند این دو نفر را هم به ۱۰ سال زندان محکوم کند.

 

«لیوبوف سوبول» وکیل الکسی ناوالنی و کنشگر جنبش مبارزه با فساد هم در جریان همین تحقیقات به معاونت در ارتکاب جرم متهم شده و با خطر شش سال حبس روبه‌رو است.

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------