آزمایش بالینی یک واکسن کرونا در آمریکا و مکزیک/ روسیه: ابتدا همه شهروندان خودمان را به طور رایگان واکسینه می‌کنیم



 اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی,واکسن کرونا
مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن کووید۱۹ بالقوه شرکت نواواکس در آمریکا و مکزیک از ماه آینده میلادی با حضور ۳۰ هزار نفر آغاز می شود. 

به گزارش مهر به نقل از فوربس، شرکت نواواکس دیروز اعلام کرد تا پایان ماه نوامبر مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن کووید ۱۹ بالقوه خود را در آمریکا و مکزیک برگزار می‌کند.

 

شرکت فناوری زیستی مذکور با دریافت بودجه از طرح دولتیOperation Warp Speed واکسن بالقوه را توسعه داده است.

 

احتمالاً در مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن کووید ۱۹ بالقوه این شرکت حدود ۳۰ هزار نفر شرکت کنند.

 

نواواکس قصد دارد در مرحله سوم آزمایش بالینی از واکسن‌هایی استفاده کند که با همکاری فوجی فیلم در واحدی واقع در کارولینای شمالی تولید کرده است.

 

همچنین این شرکت اعلام کرده مرحله سوم آزمایش بالینی که از ماه سپتامبر با حضور ۱۰ هزار نفر آغاز شده گسترش می‌یابد و ۱۵ هزار نفر را در برمی گیرد.

 

این شرکت ادعا می‌کند با وجود موانعی که سبب تأخیر در زمان تولید واکسن بالقوه شده، اما فرایندهای تولید آن در سراسر جهان پیشرفت قابل توجهی داشته است.

 

روسیه: ابتدا همه شهروندان خودمان را به طور رایگان واکسینه می‌کنیم؛ سپس درباره فروش واکسن کرونا به کشور‌های دیگر بحث خواهیم کرد

یک مقام ارشد وزارت بهداشت روسیه احتمال ارائه واکسن پولی علیه ویروس کرونا برای خارجی‌ها را رد کرد. بیش از ۵۰ کشور در کشور‌های مستقل مشترک المنافع، اروپا، آسیا، خاورمیانه و آمریکای لاتین برای دریافت واکسن «اسپوتنیک وی» درخواست کرده‌اند. نخستین واکسن جهان علیه ویروس کرونا در تاریخ ۱۱ آگوست (۲۱ مرداد) در روسیه به ثبت رسید.

 

الکسی کوزنتسوف، یکی از دستیاران وزیر بهداشت روسیه گفت: هر نوع تأمین واکسن تجاری فقط پس از تأمین تقاضای داخلی قابل بحث است».

 

به گزارش فارس به نقل از تاس، دستیار وزیر بهداشت روسیه به خبرگزاری تاس گفت: روس‌ها براساس اولویت واکسینه می‌شوند و ارائه واکسن به افراد دیگر قبل از واکسیناسیون شهروندان روسی امکان‌پذیر نیست.

 

این مقام ادامه داد: ارائه واکسن به ویژه برای گردشگران خارجی منتفی است؛ واکسیناسیون در حال انجام است و برای شهروندان رایگان است. واکسیناسیون روس‌ها اولویت مطلق ما است.

 

کوزنتسوف افزود: «هر نوع تأمین واکسن تجاری فقط پس از تأمین تقاضای داخلی قابل بحث است».

 

بیش از ۵۰ کشور در کشور‌های مستقل مشترک المنافع، اروپا، آسیا، خاورمیانه و آمریکای لاتین برای دریافت واکسن «اسپوتنیک وی» درخواست کرده‌اند.

 

نخستین واکسن جهان علیه ویروس کرونا در تاریخ ۱۱ آگوست (۲۱ مرداد) در روسیه به ثبت رسید. این واکسن، مشابه نخستین ماهواره مصنوعی که در سال ۱۹۵۷ به فضا فرستاد شد، "اسپوتنیک-۵" نامگذاری شده است.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------