آمار معنادار مرگ‌و‌میر در افرادی که واکسن نزدند! | اگر برای تزریق واکسن عجله دارید، به روستاها بروید



 واکسن,اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی
عاطفه عابدینی، دبیر کمیته علمی کووید - ۱۹ در گفت‌وگو با برنا گفت: هیچ نظارتی بر روی پروتکل های سفر افرادی که به ترکیه سفر می کنند وجود ندارد.او با بیان اینکه درست این است که مسافرانی که وارد کشور می شوند علاوه بر داشتن تست منفی PCR ، قرنطینه این افراد نیز انجام شود، افزود: بسیاری از کشور ها زمانی که ورود مهمان دارند، آن ها را با خرج خود مسافر و یا بر حسب اینکه واکسن زدند یا نزدند، قرنطینه می کنند. 

عابدینی ادامه داد: برای قرنطینه های مسافر، افرادی که واکسن زدند ۵ روز و افرادی که واکسن نزدند دو هفته قرنطینه می شوند و لازم است این موارد در ایران نیز اجرایی شود و به قرنطینه ی افرادی که به ایران می آیند نظارت هایی انجام شود.

 

دبیر کمیته علمی کووید - ۱۹ تصریح کرد: مسافران مختلف براساس اینکه از کشور های خارجی وارد ایران می شوند، ممکن است دارای جهش های مختلف ویروس باشند.

 

او با اشاره به اینکه اعلام می شود آبان ماه باید منتظر پیک ششم بیماری باشیم، یک حدس است، بیان کرد: اگر روند واکسیناسیون تداوم داشته باشد می تواند بر روی پایان پیک های شدید بیماری موثر باشد.

 

عابدینی درباره کنترل بیماری در ایران نسبت به کشور های دیگر گفت: برای رسیدن به شرایط ایده آل اپیدمی مانند دیگر کشور های دنیا باید درصد واکسیناسیون بالاتر رود و قانون قرنطینه اجرایی شود حتی در کشور هایی که ماسک زدن دیگر معنایی ندارد همچنان قانون قرنطینه رعایت می شود.

 

دبیر کمیته علمی کووید- ۱۹ افزود: همچنان واریانت قالب بیماری در کشور، واریانت دلتا است

 

آمار معنادار مرگ‌و‌میر در افرادی که واکسن نزدند!

 واکسن,اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی

 

«زالی» فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران: آمار مرگ و میر در افراد بالای ۷۰ سال تهرانی که واکسن نزده‌اند ۱۱ برابر بیشتر از افرادی است که واکسن زده‌اند.

 

اینکه بگوییم واکسن زدیم کرونا نمی‌گیریم غلط است. 

 

اگر واکسن بزنیم ممکن است کرونا بگیریم اما دیگر در آی‌‌سی‌یو بستری نمی‌شویم و مرگ و میر هم از بین می‌رود.

 

برنامه ما این است که تزریق روزانه واکسن در تهران به روزانه ۳۲۰ هزار دز برسد. در حال حاضر به این عدد بسیار نزدیک شده‌ایم.

 

پیشنهاد عجیب یک مسئول: اگر برای تزریق واکسن عجله دارید، به روستاها بروید

 سرپرست دانشگاه علوم‌پزشکی تهران گفت: در مناطق روستایی، تراکم کمی برای واکسیناسیون داریم و کسانی که برای تزریق واکسن عجله دارند، می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند.

 واکسن,اخبار پزشکی ,خبرهای پزشکی

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، حسین قناعتی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران در بازدید از دو مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا در شهرستان ری اظهار کرد: رسالت نظام سلامت، حفظ سلامت مردم است. همچنین اکنون مهم‌ترین مشکل سلامت مردم، بیماری کووید است.

 

وی از واکسیناسیون به عنوان یکی از پایه‌های اصلی مبارزه با بیماری کرونا نام برد و افزود: متأسفانه تهران یکی از مراکز استقرار بیماری کووید ۱۹ در کشور است.

 

قناعتی ادامه داد: کرونا عمدتاً از تهران در کشور انتشار پیدا می‌کند، بنابراین کنترل بیماری در تهران، آمار کلی انتشار بیماری در کشور را کاهش خواهد داد.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد تا ۳۰ روز آینده مرحله اول واکسیناسیون را در نقاط تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران به اتمام برسانیم.

 

وی با بیان اینکه به میزان مورد نیاز شیفت‌های واکسیناسیون را افزایش داده‌ایم، گفت: در مناطق حاشیه‌ای و روستایی، تراکم کمی برای واکسیناسیون داریم و کسانی که برای تزریق واکسن عجله دارند، می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند.

 

قناعتی افزود: امیدوارم با سرعت واکسیناسیون را تکمیل کنیم تا با موج بعدی کرونا مواجه نشویم.

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------