آخرین اخبار سیاسی

رضا عاشری،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی

احضار و اعلام جرم دادستان گیلان علیه «رضا عاشری» عضو شورای شهر رشت

«رضا عاشری» عضو شورای شهر رشت به دادستان مرکز استان گیلان احضار شد. خبرگزاری قوه قضائیه نوشت: در پی درج مطالبی در صفحه شبکه اجتماعی یکی از…

واکنش شورای نگهبان به ادعا درباره موافقت ا طرح صیانت/ واکنش امیر ناظمی به اظهارات سردار نقدی



هادی طحان نظیف،اخبار سیاسی،خبرهای سیاسی
سخنگوی شورای نگهبان گفت که هیچگونه هماهنگی پیشینی درباره مصوبات با شورای نگهبان معنا ندارد زیرا اساسا معلوم نیست تا لحظه آخر چه چیزی در مجلس تصویب خواهد شد.

به گزارش ایسنا، هادی طحان نظیف در توییتی در پاسخ به کاربری که گفته بود «آقاتهرانی خبر از هماهنگی لازم برای تصویب طرح صیانت در شورای نگهبان داده و مشکلی برای تایید این طرح به شکل فعلی نیست»، نوشت:

 

«هیچگونه هماهنگی پیشینی درباره مصوبات با شورای نگهبان معنا ندارد زیرا اساسا معلوم نیست تا لحظه آخر چه چیزی در مجلس تصویب خواهد شد. تا زمانی که متن کامل و نهایی مصوبه از سوی مجلس شورای اسلامی برای شورای نگهبان ارسال نشود، نمی‌توان درباره تایید یا رد آن اظهار نظر کرد».

 

 ***

 

سردار نقدی خطاب به نمایندگان حامی طرح ضد اینترنت: از یک مشت منافق کامنت گذار نترسید

فارس نوشت: سردار محمد رضا نقدی معاون هماهنگ کننده سپاه در پیامی به بسته شدن صفحه اینستاگرام رئیس دستگاه قضا واکنش نشان داد و نوشت:

 

بنام خدا

تا کی باید ذلیل باشیم؟

 

تا کی باید توسری خور باشیم؟

 

مگر استقلال اصل، قانون اساسی جمهوری اسلامی و میثاق مشترک ملت ایران نیست؟

 

مگر ملت صدها هزار شهید و جانباز برای استقلال ایران تقدیم نکرده است؟

 

وابستگی به استعمار تا کی؟

 

چرا باید صهیونیست‌ها در فضای مجازی هر که را می‌خواهند ضریب بدهند، هر صفحه‌ای را می‌خواهند ببندند؟

 

دولت که خودش مسبب اصلی این ننگ و طرفدار سلطه بیگانگان بر فضای مجازی است، دولت که خودش دوست دارد دشمن برای فضای مجازی ما تصمیم بگیرد، حاج قاسم را حذف کند، صفحه رهبری را هر وقت دوست دارد ببندد، مقاومت را سانسور کند، دولت که طرفدار آنهاست؛ نمی‌توانیم از او انتظاری داشته باشیم.

 

آهای مجلس محترم لااقل شما کاری کنید، بعد از ۱۴ ماه که آقا فرمودند: ساماندهی فضای مجازی کار اولویت دار مجلس است تازه می‌خواهید برای این کار کمیسیون تشکیل دهید و با ترس و لرز راجع به استقلال ایران در فضای مجازی حرف می‌زنید.

 

به این وضعیت خفت بار پایان دهید، شما به عنوان نماینده مردم قسم خورده‌اید پاسدار استقلال کشور باشید. یک روز ادامه این وضعیت ننگین در فضای مجازی قابل تحمل نیست، این ننگ کمتر از کاپیتولاسیون نیست. نگذارید نام ما هم در تاریخ مثل پذیرندگان کاپیتولاسیون یاد شود.

 

شما که از ارتش بعث و ارتش آمریکا نترسیدید و جلوی آن‌ها ایستادید از یک مشت منافق کامنت گذار که در سالن‌های هدایت جنگ روانی در فضای مجازی در ریاض و آلبانی و دبی و لس‌آنجلس نشسته‌اند و با شیفت‌های شبانه روزی که با پول‌های نفتی عربستان! اسرائیل و سازمان سیا با انبوه پیام‌ها خود را، جای افکار عمومی ایران جا زده‌اند نترسید. مردم با شما هستند مردم استقلال و عزت شان را می‌خواهند نترسید و از شرف این ملت دفاع کنید به حاکمیت بیگانگان بر مدیریت فضای مجازی ایران پایان دهید.

 

قوه قضائیه محترم این واقعه بزرگترین درس عبرت است، نتیجه محافظه کاری‌هایی است که در اعمال قانون داشته‌ایم را دارید می‌بینید چرا باید یک مشت صهیونیست بنشینند برای ملت ما تصمیم بگیرند و صفحه رئیس قوه را حذف کنند؟ صفحات همه مفسدین اقتصادی و کسانی که ملت ایران را چپاول می‌کنند برای جوسازی باز باشد و شخصیتی که می‌خواهد با فساد مبارزه کند بسته باشد. اگر می‌خواهید با فساد مبارزه کنید این بزرگترین فساد و ام الفساد است بسم الله، از شما خواهش می‌کنیم از عزت ملت ایران دفاع کنید، به این ننگ بردگی پایان دهید.

 

واکنش معاون وزیر ارتباطات به اظهارات سردار نقدی

امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات در توئیتی در واکنش به به اظهارات تند سردار نقدی در مورد طرح ضد اینترنت نوشت: شما در کدام سرزمین زندگی می کنید؟

 

وی در این باره نوشت: به اظهارنظر مردم و مشارکت‌جویی‌شان می‌گویند کامنت‌گذاری منافقان

 

به محدودیت و مانع‌گذاری هم می‌گویند صیانت

 

شما در کدام سرزمین زندگی می‌کنید؟ ما در ایران هستیم و هیچ‌وقت هم به شما نمی‌گوییم «خودتان می‌دانید و مملکت‌تان!»؛ چون اینجا مملکت ماست؛ ایران ما

اخبار,اخبار امروز,خبرهای جدید

***

 

زیباکلام: طرح «صیانت» فریب بزرگ تندروهاست!

صادق زیباکلام  در حساب توئیتر خود نوشت: طرح"صیانت از حقوق‌ کاربران" یک فریب بزرگ از سوی تندروها برای محدودیت اینترنت و فضای مجازی است

 

فضای مجازی را بحق میتوان بزرگترین تحول تاریخی بعد از ظهوراسلام در ایران دانست. اینترنت برای نخستین بار انحصار روایت حکومتی از هستی وحقیقت را به چالش کشانده و نفرت حکومت از آنرا می‌توان فهمید!

 

***

 

مدیر شبکه ۴: طرح صیانت، ساده‌انگاری است

 مسعود معینی‌پور، مدیر شبکه ۴ به طرح صیانت مجلس درباره فضای مجازی واکنش نشان داد و آن را ساده انگاری دانست.

 

وی در توئیتی نوشت: طرح صیانت برآمده از ساده انگاری است که چالش های سهمناک و پیچیده ای پدید خواهد آورد.بارها از قانون گذاری های اینچنینی در ادوار مجلس لطمه های جبران ناپذیر خوردیم.

 

به یک طرح صیانت از عقلانیت قانونگذاری نیازمندیم.

 

اخبار,اخبار امروز,خبرهای جدید

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------