سیاره زهره در بیشترین ارتفاع در آسمان صبحگاهی



سیاره زهره،اخبار علمی،خبرهای علمی
سیاره زهره به بالاترین نقطه خود در آسمان رسید و در قدر منفی 4.3 درخشید.

به گزارش ایمنا، سیاره زهره به بالاترین نقطه خود در آسمان صبحگاهی خواهد رسید و در قدر منفی ۴.۳ درخشید. این سیاره در آسمان اصفهان به خوبی قابل رصد نبود، اما هنگام طلوع خورشید به ارتفاع ۳۴ درجه بالای افق رسید.

 

مدار زهره نسبت به مدار زمین به خورشید نزدیک‌تر است، بدین معنا که همیشه در نزدیکی خورشید به نظر می‌رسد و در بیشتر مواقع در تابش خورشید غیر قابل رصد می‌شود. هر بار که سیاره زهره به بیشترین جدایی از خورشید می‌رسد، یعنی در فازهای تربیع اول و چهارم به‌خوبی رصد می‌شود؛ لحظاتی که به عنوان بزرگ‌ترین کشیدگی نامیده می‌شود. این پدیده‌ها تقریباً هر ۱.۶ سال یک بار تکرار می‌شوند و به طور متناوب در آسمان صبح و عصر، بسته به اینکه سیاره زهره در شرق خورشید قرار دارد یا در غرب قرار دارد.

 

ماه در حضیض خورشیدی

ماه شنبه، چهارم مرداد در نزدیک‌ترین فاصله از خورشید در فاصله ۱.۰۱۳۲ واحد نجومی قرار خواهد گرفت، این اتفاق تقریباً زمانی رخ می‌دهد که مدار ماه آن را بین خورشید و زمین قرار می‌دهد که تقریباً همزمان با عبور از پدیده ماه نو است.

 

در لحظه حضیض خورشیدی ماه، زمین در فاصله ۱.۰۱۵۷ واحد نجومی خورشید و ماه در فاصله ۱.۰۱۳۲ واحد نجومی از خورشید قرار خواهد گرفت، فاصله بین زمین و ماه نیز ۰.۰۰۲۵ واحد نجومی (۳۸۰ هزار کیلومتر) خواهد بود.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------