توقیف ۳۵۰۰ خودرو «دور-دور» در ۵ ماه



اخبار,اخبار اجتماعی,رئیس پلیس راهور اصفهان
رئیس پلیس راهور استان اصفهان با بیان اینکه ۷۰ درصد ‌تصادفات ناشی از خطای انسانی است، گفت: ۳۵۰۰ خودرو به دلیل هنجارشکنی در اصفهان توقیف شد.

به گزارش تسنیم، سرهنگ محمدرضا محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به حضور خود به عنوان رئیس جدید پلیس راهور استان اصفهان اظهار داشت: لازم است که در ابتدای کار از زحمات سرهنگ رضا رضایی، رئیس پلیس سابق راهور استان اصفهان که به درجه بازنشستگی نائل آمدند تقدیر و تشکر کنیم و برای ایشان آرزوی توفیق و سربلندی در تمام مراحل زندگی داریم.

 

وی ادامه داد: رسانه به میزان زیادی می‌تواند به پلیس کمک کند چرا که پیام‌ رسانه‌ها و اصحاب رسانه بازدهی خوبی دارد. رسالت اصحاب رسانه حساس است و با کمک یکدیگر می‌توانیم در حوزه ایمنی ترافیک شاهد اتفاقات موثری باشیم.

 

رئیس پلیس راهور استان اصفهان پیرامون گزارش تصادفات تصریح کرد: طی گزارش 5 ماهه تصادفات در سال جاری شاهد کاهش 9 درصدی آمار جان باختگان در استان اصفهان بودیم و امید است که در این ایام باقی‌مانده به پایان سال نیز این روند کاهشی آمار را کنترل کنیم. در حوزه تصادفات جرحی  نیز طبق آمار پزشکی قانونی افزایش چشمگیری به دنبال داشتیم ولی این در حالی است که در مردادماه سال جاری کاهش 61 درصدی آمار فوتی سر صحنه را شاهد بودیم.

 

وی افزود: چهارشنبه‌ها از ساعات 6 عصر تا 10 شب با شاخص 31.6 درصد به عنوان پرحادثه‌خیزترین روز هفته تعیین شده است و لازم به ذکر بوده که بیشترین علت تصادف در استان اصفهان و البته کشور عدم توجه به جلو و استفاده از تلفن همراه در زمان رانندگی  است.

 

سرهنگ محمدی درباره آمار فوتی راکبان موتورسیکلت بیان کرد: موتورسیکلت‌سواران 45 درصد از آمار فوتی را شامل می‌شوند به گونه‌ای که آمار استفاده از کلاه ایمنی از سوی راکبان نیز متاسفانه آمار مناسبی نیست و در این باره برنامه‌های آموزشی، فرهنگی و برخوردی مناسبی را در پیش داریم. در مقابل امتیازهایی نیز برای راکبانی که از کلاه ایمنی استفاده می‌کنند در برنامه خود خواهیم داشت.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر راکبان موتورسیکلت ضمن رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی از کلاه ایمنی استفاده کنند، دستور ایست به آن‌ها داده نمی‌شود ولی در مقابل آن در صورت عدم استفاده از کلاه ایمنی ضمن دستور ایست و توقف، تمامی مدارک آن‌ها بررسی خواهد شد و این در حالی است که وسیله آن‌ها برای بار نخست به مدت یک هفته و برای دفعات بعدی با مدت بیشتری توقیف خواهد شد.

 

رئیس پلیس راهور استان اصفهان تصریح کرد: استان اصفهان در حوزه مسائل زیرساختی شرایط مطلوبی را در پیش دارد و "کلاهی برای زندگی" عنوانی است که در همایش‌ها و برنامه‌ها در جهت فرهنگ‌سازی استفاده خواهد شد چرا که 80 درصد از فوتی‌های راکبان موتورسیکلت بر اثر اصابت ضربه به سر بوده است. دقیق بودن و خستگی ناپذیر بودن دوربین‌ها در کاهش تعداد تخلفات و حوادث می‌تواند موثر واقع شود.

 

وی با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدی اظهار داشت: به مناسبت فرارسیدن سال تحصیلی جدید در 2 هفته نخست مهرماه به هیچگونه فعالیت‌های عمرانی در معابر سطح شهر به استثنای موارد اورژانسی اجازه فعالیت داده نخواهد شد چرا  که طبق قانون تمامی فعالیت‌ها در معابر شهری نیازمند کسب اجازه از پلیس راهور است و با متخلفین این حوزه طبق تبصره 3 ماده 14 با برخورد خواهد شد.

 

سرهنگ محمدی ادامه داد: در خصوص تردد خودروهای سنگین نیز طی 2 هفته نخست مهرماه حساسیت بیشتری به خرج داده، تامین و تجهیز موارد ایمنی اطراف مدارس از 2 تا 3 ماه پیش به صورت جدی پیگیری شده و همچنین نظارت بر سرویس مدارس نیز با جدیت تمام در دستور کار قرار دارد و در این زمینه با افرادی که بیش از ظرفیت خودرو سرنشین داشته باشند برخورد جدی صورت خواهد گرفت.

 

وی افزود: کوچک‌ترین تخلف نیز از رانندگان تاکسی و سرویس‌های مدارس انتظار نمی‌رود و در این راستا و در جهت ایمنی بیشتر دانش‌آموزان و مسافران نمره منفی بیشتری برای این افراد اعمال خواهد شد. این در حالی است که از به کارگیری خودروهای فاقد معاینه فنی نیز برای سرویس‌ مدارس ممانعت به عمل آمده است.

 

رئیس پلیس راهور استان اصفهان با اشاره به مشکل ترافیک در زمان تعطیلی مدارس بیان کرد: در جهت کاهش موضوع ترافیک زمان تعطیلی مدارس نیز به آموزش و پرورش پیشنهاد شده است در صورت وجود زیرساخت و امکانات سرویس مدارس در محوطه مدارس توقف داشته باشند، همچنین توصیه می‌شود خانواده‌ها نیز در طول سال و در استفاده از وسیله شخصی با حداکثر ظرفیت در شهر تردد کنند.

 

وی پیرامون اهمیت پلیس مدرسه تصریح کرد: یکی از دستور کارهای پلیس در اصفهان ایجاد پلیس مدرسه است چرا که رانندگان به دستورات همیاران پلیس و پلیس مدارس توجه بیشتری دارند و پیشنهاد ما به مدیران مدارس در نظر گرفتن افرادی برای این کار است. طبق قانون فرمان پلیس مدارس برابر فرمان پلیس راهنمایی و رانندگی است.

 

سرهنگ محمدی درباره برنامه‌های هفته ناجا بیان کرد: همایش دوچرخه سواری و همایش شهری موتورسواران قانون‌مند در سطح استان اصفهان، حضور دانش آموزان و همیاران ترافیک در پارک ترافیک و مراسم تجلیل از نمونه‌های ترافیکی در جهت تشویق و تجلیل از رانندگان قانون‌مند از جمله برنامه‌های هفته ناجا است و این در حالی است که همیشه در زمان فعالیت خود هدایایی را برای افراد قانون‌مند به همراه داشته‌ام.

 

وی ادامه داد: رویکرد پلیس رویکرد آموزشی و هوشمندسازی و مقابله با هنجارشکنی است و طرح‌هایی را برای افرادی که در خیابان‌های اصفهان به دور دور و هنجارشکنی می‌پردازند خواهیم داشت. 3 هزار و 500 خودرو از اردیبهشت‌ماه سال جاری به علت هنجارشکنی در این زمینه به پارکینگ منتقل شده‌اند.

 

رئیس پلیس راهور استان اصفهان اظهار داشت: با نیروی انسانی پلیس به تنهایی نمی‌توان کلانشهری مانند اصفهان را مدیریت کرد، اگر کمبودی در نحوه برخورد با تخلفات وجود دارد به دلیل زیرساخت‌ها بوده که امید است به زودی ریسک تخلف برای رانندگان را به صفر برسانیم.

 

وی بیان کرد: بیش از 70 درصد از تصادفات ناشی از خطای انسانی است. باید در قانون برخوردهای سفت و سختی برای متخلفین استفاده از تلفن همراه در زمان رانندگی اندیشیده شود به گونه‌ای که یکبار اعمال قانون فرد متخلف برای یک سال آن فرد کافی باشد.

 

سرهنگ محمدی درباره مشکل ترافیک در زمان بازی‌های لیگ برتر در اصفهان افزود: طبیعی است که در اصفهان و با 2 تیم ریشه‌داری که دارا است ترافیک شهری در زمان مسابقات به وجود بیاید، اما راهکارهای لازم در جهت کاهش این معضل مطالبه‌گری به حق شهروندان است و این موضوع را در دستور کار خود قرار خواهیم داد.

 

وی خاطرنشان کرد: در حوزه مقابله با خودروهای تک سرنشین نیز باید به سراغ کارهای فرهنگی برویم و بدون شک کارهای آموزشی و فرهنگی را در این حوزه پیش خواهیم گرفت.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------