علت بوی نامطبوع در تهران مشخص نشد
- مجموعه: اخبار اجتماعی
- تاریخ انتشار : سه شنبه, 12 آذر 1398 10:27

محمد رستگاری روز سه شنبه در گفت و گو به ایرنا اظهار داشت: تیم های کارشناسی محیط زیست مسیر شرق و مناطق مرکزی را با دستگاه پرتابل اندازه گیری کردند اما گازهای خطرناک را مشاهده نکردند.
وی افزود: با ورود سامانه بارشی به استان و ناپایداری جوی این بوی نامطبوع در بعضی از مناطق از بین رفته و امکان ردگیری آن وجود ندارد.
معاون نظارت و پایش اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران به شهروندان اطمینان داد که خطری سلامت آنان را تهدید نمی کند و جای نگرانی وجود ندارد.
عصر روز گذشته (دوشنبه ۱۱ آذر) در برخی مناطق مرکزی و جنوبی پایتخت بوی نامطبوع ایجاد شد که هنوز منشاء آن مشخص نیست.
در همین زمینه استاندار تهران نیز اعلام کرد که شرکت گاز و سایر دستگاه های مربوطه مشغول بررسی علت این بوی نامطبوع هستند.
همچنین معاون نظارت بر بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب استان تهران درباره منشاء انتشار بوی نامطبوع در برخی مناطق تهران گفته است هیچ یک از سازه ها و تاسیسات این شرکت منبع انتشار این بو نیستند.









![گروسی: ایران اکنون بهطور فعال غنیسازی نمیکند، اما تحرکاتی در نزدیکی محل ذخایر اورانیوم [۶۰ درصد] این کشور شناسایی شده است گروسی،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی](/modules/mod_raxo_allmode/tools/tb.php?src=/images/stories/news/1404/08/14040807-97ba675.jpg&w=175&h=95&zc=1)



