آخرین اخبار ورزشی

مودریچ،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

لوکا مودریچ رسماً به میلان پیوست

هافبک کهنه‌کار کروات رسما به آث‌میلان پیوست تا فصل آینده در سری‌آ بازی کند. به گزارش ایرنا، لوکا موردیچ، هافبک کروات و برنده…

شوک به همسر بازیکن مراکشی/ اموال اشرف حکیمی به نام مادرش است



اشرف حکیمی،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
هبه ابوک، همسر اشرف حکیمی، در جریان برگزاری دادگاه طلاقش متوجه شد که او تقریبا مالک هیچ یک از اموالش نیست.

به گزارش ورزش سه، ابوک و حکیمی تصممیم گرفتند با توافقی دو طرفه از یکدیگر جدا شوند و به زندگی مشترک‌شان به دلیل اختلافاتی که با هم داشتند خاتمه دهند. 

 

این بازیگر اسپانیایی که 12 سال از مدافع پاری سن ژرمن بزرگتر است تنها دو میلیون دلار ثروت دارد که در مقایسه با ثروت نزدیک به 25 میلیون دلاری همسرش چندان چشمگیر نیست. 

 

بر اساس قوانین جدایی و دادگاه‌‎های فرانسه، او پس از جدایی می‌توانست نزدیک به 8.5 میلیون دلار از سرمایه و ثروت همسر سابقش را در اختیار بگیرد اما شرایط مطابق انتظار او پیش نرفت و مشخص شد که این بازیکن تقریبا تمامی اموالش را به نام مادرش کرده است. 

 

این در حالی است که او در طول دوران زندگی‌اش با اشرف هرگز متوجه این موضوع نشده بود که کنترل اموال در اختیار مادر همسرش قرار دارد و خرید همه چیز از جمله خانه و ماشین و جواهرات توسط او انجام می‌شود. 



حکیمی ماهانه نزدیک به یک میلیون دلار از پی اس جی دریافت می‌کند و بخش قابل توجهی از این مبلغ مستقیما به حساب بانکی مادرش واریز می‌شود تا توسط او اداره و کنترل شود.

 

او پیش از این با اشاره به اهمیت خانواده‌ در زندگی‌اش گفته بود: «مادرم خانه مردم را تمیز می‌کرد و پدرم رفتگر بود. ما از خانواده فقیری آمدیم که توانایی پرداخت هزینه زندگی را نداشتیم. امروز من برای آنها می‌جنگم. آنها بسیار برای من فداکاری کردند. آنها برادر کوچکترم را از بسیاری چیزها محروم کردند تا من موفق شوم.»

 


کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------