آخرین اخبار ورزشی

ورزشگاه آزادی،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

مورد عجیب بازسازی ورزشگاه آزادی؛ 1900 میلیارد تومان چه شد؟

بازسازی ورزشگاه آزادی فارغ از آنکه از ساخت یک ورزشگاه جدید زمان‌برتر شده است، ابهامات جدیدی هم دارد. به گزارش فوتبال 360،…

مجیدی: استقلال را به جایگاه اصلی‌اش می‌رسانم/ شانس‌مان برای قهرمانی کم است اما همیشه امید وجود دارد



اخبار,اخبار ورزشی,فرهاد مجیدی

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: شانس استقلال برای قهرمانی کم است اما همیشه اعجاز و امید وجود دارد.

به گزارش فارس، فرهاد مجیدی بعد از پیروزی ۴ بر ۲ مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری در مورد اختلاف امتیازی با پرسپولیس و شانس استقلال برای قهرمانی گفت: شانس ما خیلی کم شده است با توجه به باخت مقابل پدیده اما فوتبال است و همیشه اعجاز و امید هست و امیدوارم اتفاقات فوتبال که در هفته قبل برای ما رقم خورد بازهم رقم بخورد. ما قهرمان هم نشویم چیزی از ارزش های بازیکنان کم نمی‌شود.

 

مجیدی در مورد اینکه فصل آینده چه سمتی در استقلال دارد، گفت: هر سمتی که داشته باشم در خدمت استقلال هستم چه مربی چه تدارکات، من فرزند استقلال هستم و هرچه دارم از این باشگاه است. 

 

وی در مورد اشتباه‌های خط دفاع استقلال گفت: ما بهترین خط دفاع لیگ را داریم و ۱۲ گل خوردیم اما با توجه به اینکه گل خوردیم به دنبال گلزنی بودیم از خط دفاع مان راضی هستیم. در این فصل کمترین اشتباه را در خط دفاع را داشتیم و دانشگر و منتظری خیلی خوب کار کردند.

 

مجیدی در مورد اینکه به عنوان سرمربی استرس داشت یا نه گفت: استرس خاصی در بازیکنان ندیدم اما با توجه به شرایط جدول و اینکه دو هفته خوب نتیجه نگرفته بودیم شرایط متفاوت بود و من به عنوان سرمربی استرس داشتم و سعی می‌کردم تیمم را خوب هدایت کنم. به عقب برنمی‌گردم که چرا نتیجه نگرفته است و آینده را می بنیم. این تیم یکی از بهترین تیم های تاریخ استقلال است و یکی از کامل ترین تیم هاست که در هر پست دو بازیکن داریم. دوست ندارم شعار بدهم و به هوادران قول بیهورد بدهم اما استقلال را به جایگاه اصلی‌اش می رسانم.

 

وی در مورد اینکه نظرش در مورد تیم چیست گفت: این تیم هیچ کمبودی ندارد و می تواند فصل آینده قهرمان شود باشگاه باید این تیم را حفظ کنم. در خصوص فصل بعد که سرمربی باشم یا نه هم من نمی توانم تصمیم بگیرم.

 

علوی: تا دقیقه ۸۰ پایاپای بازی کردیم/ استقلال هم محکوم به برد بود

اخبار,اخبار ورزشی,علوی

سیدمحمد علوی بعد از شکست ۴ بر ۲ مقابل استقلال تهران در نشست خبری گفت: بازی خوبی بود تا دقیقه ۸۰ پایاپای بازی کردیم به بازیکنان گفته بودیم که مراقب ارسال‌های استقلال باشند و روی همین ارسال‌ها هم دو گل دیگر دریافت کردیم.

 

وی در مورد اینکه فصل بعد هستید گفت: اینکه فصل آینده چه اتفاقی رخ می‌دهد باشگاه تصمیم می گیرد ومن خیلی در جریان آن نیستم. با من صحبتی نشده است در حال حاضر سعی می‌کنم در دو بازی باقیمانده با قدرت حاضر شویم. بازیکنان ما امروز خوب بازی کردند ولی به دلیل عدم تمرکز دو گل دیگر خوردیم.

 

علوی در مورد اینکه برای این مسابقه برنامه داشتید یا نه گفت: برای این بازی برنامه داشتیم ولی برای هماهنگ کردن بازیکنان زمان نیاز داریم. بازیکنانی مثل فرید امیری داریم که خوب بودند ولی استقلال هم محکوم به برد بود و این تیم از فرصت هایش استفاده کرد و به پیروزی رسید. ما تیم جوانی هستیم.

 

علوی در مورد اینکه باشگاه‌هایی مثل استقلال خوزستان با مشکل مالی باید در لیگ برتر باشند یا نه گفت: این سوال را باید از مدیریت باشگاه بپرسید این تیم ۴-۵ مربی عوض کرد. من شنیدم این تیم با قدرت فصل آینده تیمداری خواهند کرد. مقابل نساجی و نفت مسجدسلیمان خوب بازی کردند. امروز هم خوب بودیم من سعی می‌کنم از این جوانان استفاده کنم.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------