اتلتیکو مادرید آخرین مسافر مرحله یک هشتم نهایی شد/ تیم مورینیو در بازی تشریفاتی به بایرن مونیخ باخت
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : پنج شنبه, 21 آذر 1398 01:45

به گزارش تسنیم، شب پایانی مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با صعود تیم فوتبال اتلتیکو مادرید و برتری بایرن مونیخ، یوونتوس و رئال مادرید در بازیهای تشریفاتی به پایان رسید.
در گروه چهارم، اتلتیکو مادرید با برتری 2 بر صفر خانگی مقابل لوکوموتیو مسکو بهعنوان آخرین تیم به مرحله یک هشتم نهایی راه یافت. پس از اینکه تریپیر در دقیقه 3 یک پنالتی اتلتیکو را هدر داد، میزبان به وسیله فیلیکس در دقیقه 17 و فیلیپه در دقیقه 54 به گل رسید.
در دیگر بازی این گروه، یوونتوس با گلهای رونالدو در دقیقه 75 و ایگواین در دقیقه 2+90 مقابل میزبانش، بایرلورکوزن به برتری 2 - صفر رسید. در جدول گروه چهارم، یوونتوس 16 و اتلتیکوی 10 امتیازی بهعنوان تیمهای اول و دوم صعود کردند و لورکوزن شش امتیازی به لیگ اروپا رسید.
***
براساس این گزارش، در گروه اول، رئال مادرید در دیداری تشریفاتی در خانه بروژ 3 بر یک پیروز شد. رودریگو در دقیقه 53، وینیسیوس در دقیقه 64 و مودریچ در دقیقه 1+90 برای رئال و واناکن در دقیقه 55 برای بروژ گل زدند. پاریسنژرمن هم در زمین خود 5 بر صفر گالاتاسرای را برد. ایکاردی در دقیقه 32، سارابیا در دقیقه 35، نیمار در دقیقه 74، امباپه در دقیقه 63 و کاوانی در دقیقه 84 برای میزبان گل زدند.
در این گروه پیش از این صعود پاریسنژرمن 16 و رئال مادرید 11 امتیازی قطعی شده بود. بروژ سه امتیازی هم به لیگ اروپا رسید.
***
این نتایج در حالی رقم خورد که در گروه دوم، بایرن مونیخ در مسابقهای تشریفاتی خانگی، 3 بر یک تاتنهام مورینیو را برد. کومان قبل از مصدومیت شدیدش در دقیقه 14، مولر در دقیقه 45 و کوتینیو در دقیقه 64 برای بایرن و سسنیون در دقیقه 20 برای تاتنهام گل زدند.
در این گروه المپیاکوس در خانه یک بر صفر ستاره سرخ را برد. در گروه دوم صعود بایرن 18 و تاتنهام 10 امتیازی از پیش قطعی شده بود و المپیاکوس چهار امتیازی به لیگ اروپا رسید.