شیوه جالب فیروز کریمی برای فرار از محرومیت 8 جلسه‌ای



فیروز کریمی,بازیکن خارجی فجرسپاسی شیراز,سرمربی تیم پیکان

شیوه جالب فیروز کریمی برای فرار از محرومیت 8 جلسه‌ای

فیروز کریمی سرمربی فصل گذشته پیکان که توسط کمیته انضباطی 8 جلسه محروم شد برای فرار از این محرومیت شیوه تازه‌ای را در نظر گرفت.

به گزارش  خبرآنلاین؛ کریمی فصل گذشته به دلیل رفتاری که با بازیکن خارجی فجرسپاسی شیراز داشت با محرومیت 8 جلسه‌ای از سوی کمیته انضباطی مواجه شد. او برای فرار از این محرومیت دست به اقدام تازه‌ای زد و در این چند ماه که خبری از او نبود در یکی از تیم‌های رده پایین مربیگری کرد تا این 8 جلسه محرومیت را پشت سر بگذارد. البته این کار رسانه‌ای نشده و این در حالی است که می‌گویند یکی از مسوولان فدراسیون به کریمی پیشنهاد داده تا چنین شیوه‌ای را به کار بگیرد.


آخرین اخبار حاکی از آن است که آقا فیروز در صدد درست کردن مشکلاتش است تا بتواند دوباره در لیگ برتر یا لیگ دسته اول مربیگری کند. این در حالی است که مشخص نیست کمیته انضباطی فدراسیون چه موضعی در مورد سپری شدن محرومیت کریمی خواهد داشت./خبرآنلاین

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------