کفاشیان به مراجع قضایی معرفی شد



اخبار ورزشی,خبر های ورزشی,کفاشیان

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس گفت که علی کفاشیان متهم ردیف اول پرونده فساد در فوتبال است و به مراجع قضایی معرفی شده است.

محمدعلی پورمختار در گفت‌وگو با بخش خبری 20:30 اعلام کرد که علی کفاشیان متهم ردیف اول پرونده فساد در فوتبال است و باید در مراجع قضایی پاسخگو باشد.

وی درباره اینکه فدراسیون فوتبال گزارش را قبول ندارد و اعلام کرده که سند و مدرکی وجود ندارد و کفاشیان می‌گوید فساد در فوتبال نیست، گفت: مسائل فساد در فوتبال ریشه‌دارتر از این حرف‌هاست و بحث‌ها ریشه‌ای‌تر است.

پورمختار افزود: خود آقای کفاشیان متهم ردیف اول فساد در فوتبال است و باید پاسخگو باشد و حتماً به مراجع قضایی احضار می‌شود و آنجا پاسخگو خواهد بود.

علی کفاشیان هم در این‌باره واکنش نشان داد و گفت: در قوه قضائیه الحمدالله بر اساس صحبت‌ها و مدارک غیرمستند صحبت نمی‌شود.

اخبار ورزشی - انتخاب

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------