به کفاشیان گفته‌اند نیا یا بیا؟



اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,کفاشیان

 معمایی که هنوز پاسخ روشنی ندارد
به کفاشیان گفته‌اند نیا یا بیا؟

در شرایطی که زمان زیادی تا انتخابات ریاست فدراسیون فوتبال باقی نمانده (١١ اردیبهشت ٩٥) هنوز تکلیف حضور علی کفاشیان، رئیس کنونی فدراسیون فوتبال ایران در انتخابات پیش‌رو مشخص نیست؛

اختلاف نظر وزارت ورزش با شخص علی کفاشیان مهم‌ترین دلیلی است که مانع از حضور جدی کفاشیان در انتخابات پیش‌رو شده است.

 

این در حالی است که از زمانی که دوره ریاست قانونی او در فدراسیون فوتبال به پایان رسیده، شایعه‌ای‌بسیار قوی‌ به راه افتاده مبنی بر اینکه «اجازه نمی‌دهند کفاشیان در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت کند».

 

اینکه فاعلان فعل «اجازه نمی‌دهند» چه گروه و نهادی است، هنوز به‌طور صریح مشخص نشده ولی آنچه پیداست این است که کفاشیان هم ظاهرا هنوز نمی‌داند می‌تواند شرکت کند یا نه.

 

او روز گذشته گفت‌و‌گویی با «ایسنا» داشته که ابتدا وجود فشارهایی مبنی بر اینکه اجازه نمی‌دهند در انتخابات شرکت کند را تأیید کرده است: «به‌هرحال مسائلی هست که وجود دارد. شاید هشت سال حضور من به مذاق بعضی‌ها خوش نیامده است.

 

شاید اگر فضا در اختیار عده‌ دیگری قرار گیرد، بتوانند کار را پیش ببرند. من مشکلی با شخص یا نهاد خاصی ندارم و هرجا که احساس کنم می‌توانم مؤثر باشم، کار خود را دنبال خواهم کرد. صحبت‌های زیادی در مدت اخیر مبنی بر اعمال فشارها انجام شده اما ترجیح می‌دهم راجع به این مسئله در حال حاضر صحبت نکنم».


کفاشیان منکر شد
البته طولی نکشید که علی کفاشیان با قاطعیت گفته‌اش را رد کرد؛ در واقع او بعد از اینکه به همراه تیم‌ملی فوتسال به کشورمان برگشت، بلافاصله در گفت‌وگویی عمومی با رسانه‌ها، وجود فشار برای نیامدن او به انتخابات فدراسیون فوتبال را رد کرد و گفت: «خیر هیچ توصیه‌ای به من نشده است. من خودم در این رابطه تصمیم می‌گیرم و تا ١٠ روز آینده همه‌چیز مشخص خواهد شد».


سرنوشت کفاشیان در گرو سرنوشت شیخ سلمان!
کفاشیان در هر دو گفت‌وگوی مذکور به مورد ویژه‌ای اشاره می‌کند. ابتدا به این مورد اشاره می‌کند که هنوز تصمیمش قطعی نیست: «باید بگویم که هنوز تصمیم قطعی برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال نگرفته‌ام.


منتظر خواهم ماند و پس از انتخابات فیفا که چند روز دیگر برگزار خواهد شد، تصمیم‌گیری خواهم کرد. قبلا گفته بودم که اگر بتوانم، شرایطی را فراهم می‌کنم که فوتبال ایران فضای جدیدی را تجربه کند و اگر کسی می‌تواند در این فضا به فوتبال کمک کند، بیاید و امور کار را در اختیار گیرد. درحال‌حاضر در ارتباط با تصمیم خود به‌منظور حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال تصمیم قطعی نگرفته‌ام و باید ببینم شرایط تا زمان ثبت‌نام به چه صورت پیش خواهد رفت».

 

کفاشیان به‌وضوح اشاره خواهد کرد بعد از «انتخابات فیفا» تصمیم‌گیری خواهد کرد و بعد هم می گوید «١٠ روز» دیگر تصمیم‌گیری می‌کند؛ کدهایی مشخص که همگی ظاهرا تصمیم کفاشیان را به انتخاب‌شدن یا نشدن شیخ سلمان به‌عنوان رئیس فیفا ربط می‌دهد.
ظاهرا کفاشیان منتظر است که اگر شیخ سلمان به‌عنوان رئیس فیفا انتخاب شود، از حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال انصراف دهد و به پستی مهم‌تر در AFC تکیه بزند. اگر هم که نه؛ شاید دوباره شانسش برای ریاست فدراسیون فوتبال را امتحان کند.

 

اخبار ورزشی - شرق

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------