حجت کریمی: مدیرعاملی ام در استقلال شایعه است



اخبار,اخبار امروز,خبرهای جدحجت کریمی،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشیید
مدیرعامل اسبق استقلال و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال نسبت به حضور دوباره‌اش در این باشگاه واکنش نشان داد.

به گزارش ایرنا، حجت کریمی مدیرعامل اسبق استقلال و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در حاشیه مراسم قرعه‌کشی بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: قرعه‌کشی خوبی بود و با توجه به اینکه ۴ روز برای هر بازی فاصله است به نظرم این لیگ با برنامه‌تر نسبت به دوره‌های قبل برگزار می‌شود.

 

وی در واکنش به این سئوال که گفته می‌شود قرار است به باشگاه استقلال تهران بازگردد و به عنوان جانشین علی نظری جویباری فعالیتش را در جمع استقلالی‌ها ادامه دهد، افزود: شایعه است و به آن توجهی نکنید. در فدراسیون خواهم بود و در خدمت فوتبال هستم.

 

عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در مورد دیدارهای تدارکاتی تیم ملی هم گفت: فدراسیون بازی‌های تدارکاتی را مد نظر خواهد داشت تا تیم ملی قدرتمندی را داشته باشیم. امیدوارم در جام‌جهانی عملکرد خوبی داشته باشیم و بتوانیم نتایج قابل قبولی را کسب کنیم.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------