پایان کار فرشاد احمدزاده در پرسپولیس | علی‌پور به شدت مصدوم شد



سومین دوره حضور فرشاد احمدزاده در پرسپولیس به مانند دوره دوم حضور او موفقیت‌آمیز نبود و حالا این بازیکن در لیست مازاد وحید هاشمیان گرفته و جایی در تفکرات سرمربی جوان سرخ‌پوشان ندارد.

به گزارش فوتبال 360، مدیران باشگاه پرسپولیس در پنجره نقل‌وانتقالات تابستانه فصل گذشته و بعد از آنکه ناکام در حفظ مهدی ترابی بودند و این ستاره خوش‌تکنیک به تراکتور تبریز پیوست، برای تقویت پست وینگر به سراغ جذب فرشاد احمدزاده رفتند؛ بازیکنی که سابقه پوشیدن پیراهن پرسپولیس را در 2 مقطع مختلف داشت و حالا بعد از گذراندن فصلی موفق در سپاهان، امیدوار بود که بتواند شمایلی متفاوت از خود نسبت به گذشته در ترکیب سرخ‌پوشان پایتخت نشان بدهد

 

احمدزاده بعد از 3 فصل حضور در سپاهان به جمع سرخ‌پوشان پایتخت پیوست و نگاهی به کارنامه او در فصل گذشته نشان می‌دهد که این وینگر باتجربه در 37 مسابقه برای پرسپولیس (در لیگ برتر، لیگ نخبگان آسیا و جام حذفی) به میدان رفته است. در این 37 مسابقه، ماحصل تلاش فرشاد احمدزاده فقط ثبت 2 گل و 2 پاس گل بوده تا مشخصاً نتواند جای خالی مهدی ترابی را در ترکیب پرسپولیس پُر کند و حالا در شرایطی احمدزاده اردوی پیش‌فصل ترکیه را همراه بازیکنان سرخ‌پوش گذرانده که جایی در تفکرات وحید هاشمیان ندارد.

 

خط قرمز هاشمیان روی نام احمدزاده؛ «نمی‌خواهمت»

سرمربی جوان پرسپولیس که دستِ پُری در پست وینگر دارد و به دنبال تغییر و تحولات در فهرست سرخ‌پوشان پایتخت است، بعد از بررسی عملکرد وینگرهای تیم خود در اردوی ترکیه، نام فرشاد احمدزاده را به عنوان گزینه مازاد به مدیران باشگاه پرسپولیس معرفی کرده است؛ آن‌هم در حالی‌که احمدزاده فصل گذشته با قراردادی 2 ساله به جمع سرخ‌پوشان پایتخت ملحق شد اما در مقطع فعلی، هاشمیان تمایلی به ادامه همکاری با او ندارد و مدیران باشگاه پرسپولیس در تلاش برای به توافق رسیدن با احمدزاده در مسیر جدایی از جمع سرخ‌پوشان پایتخت هستند.

 

5 فصل حضور در پرسپولیس و حسرت ورود به باشگاه 150تایی‌ها

احمدزاده دوره اول حضورش در پرسپولیس را حدفاصل لیگ‌های پانزدهم تا هفدهم گذراند و در مقطعی جزو چهره‌های محبوب برانکو ایوانکوویچ بود. او که تجربه لژیونر شدن در فوتبال لهستان را دارد، بعد از یک فصل لژیونری دوباره به پرسپولیس بازگشت که روزهای خوبی را در جمع سرخ‌پوشان پایتخت نگذراند و حالا بعد از تجربه بازی در فولاد و سپاهان، در شرایطی سومین دوره حضور احمدزاده در پرسپولیس رو به پایان است که او با خاطره خوشی از جمع سرخ‌پوشان پایتخت نمی‌رود و شمار بازی‌هایش در مجموع 5 فصل حضور در فهرست پرسپولیس به عدد 150 هم نرسید.

 

راه‌های احتمالی پیش‌روی احمدزاده؛ یکی از 2 تیم سابق!

فرشاد احمدزاده در مقطع فعلی، هم گزینه جانشینی محمدمهدی محبی در ترکیب سپاهان محسوب می‌شود که البته گویا در صورت عدم جذب وینگر خارجی، طلایی‌پوشان به سراغ جذب احمدزاده خواهند رفت. او در کنار سپاهان، از فولاد خوزستان هم پیشنهاد دارد و براساس آخرین شنیده‌ها، یحیی گل‌محمدی تمایل به همکاری دوباره با فرشاد احمدزاده دارد. نکته جالب‌توجه اینکه احمدزاده هم در فولاد و هم در سپاهان تجربه بازی دارد و همراه هر 2 تیم قهرمان جام حذفی شده که باید دید سرانجام این وینگر باتجربه فصل آینده پیراهن کدام تیم را به تن می‌کند. یکی از اعضای کادر فنی فولاد در گفت‌وگو با خبرنگار فوتبال 360 مدعی شد احتمال جذب فرشاد احمدزاده 50-50 است و آنها در ابتدا در انتظار روشن شدن تکلیف این بازیکن با پرسپولیس هستند.

 

***

 

فرار از یک اتفاق تلخ؛ علی‌پور با مصدومیتی نزدیک به یامگا

ورزش نوشت: در جریان تمرینات پرفشار پرسپولیس، علی علی‌پور با برخوردی شدید از ناحیه ابرو دچار آسیب‌دیدگی جدی شد که یادآور حادثه فصل گذشته برای کوین یامگا بود.

 

با این حال، درمان فوری در محل تمرین و اقدام سریع تیم پزشکی مانع از عمیق شدن جراحت شد تا علی‌پور تنها سه روز از تمرینات دور بماند و آماده بازگشت شود.

 

***

 

پایان شایعه بازگشت ترابی و اسماعیلی‌فر به پرسپولیس

تیم فوتبال تراکتور در حالی تمرینات خود را در کمپ بنیان دیزل برگزار میکند که همه چیز برای این تیم تحت‌تاثیر محرومیت علیرضا بیرانوند قرار دارد. پیش از صدور حکم این پرونده جنجالی، مالک باشگاه تراکتور نهایت سعی خود برای مصالحه با باشگاه پرسپولیس را انجام داد اما درخواست رضا درویش برای انتقال مهدی ترابی یا دانیال اسماعیلی‌فر در ازای بخشش بیرانوند، باعث شد تا زنوزی نیز از موضع خود عقب بکشد چرا که پرسپولیس راضی به حل و فصل این پرونده با مسائل مالی نبود.

 

در همین حال رضا درویش مدعی شد که مهدی ترابی خواستار بازگشت به پرسپولیس است وگرنه میتواند خلاف این موضوع را در اینستاگرام خود اعلام کند. ترابی از زمان پیوستن به ترابی هیچ فعالیتی در صفحه خود نداشته و همین موضوع باعث شده تا درویش چنین مسئله ای را به میان بکشد. هرچند که ترابی در مصاحبه خود اعلام کرده بود که با تراکتور قرارداد دارد و به این قرارداد احترام خواهد گذاشت.

 

به هر حال اما صدور پرونده بیرانوند، پایانی بر پروژه بازگشت این دو ستاره به پرسپولیس بود. نکته مهم اینکه مشخص نیست آنها برای فصل بعد هم تحت قرارداد تراکتور هستند یا نه اما به هر حال در فصل جاری پیراهن سرخپوشان تبریزی را بر تن خواهند کرد و با محرومیت بیرانوند، وظیفه آنها برای درخشش در ترکیب تیم تراکتور سنگین‌تر خواهد بود.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------