نایب قهرمانی علیرضا نصیری در وزنه‌برداری قهرمانی جهان



علیرضا نصیری،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
علیرضا نصیری با کسب دو مدال نقره در دسته 110 کیلوگرم رقابت‌های جهانی وزنه‌برداری به مقام نایب قهرمانی رسید.

به گزارش تسنیم، نودمین دوره مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان در نروژ، امشب با برگزاری رقابت گروه A دسته 110 کیلوگرم ادامه یافت.

 

در ادامه رقابت گروه A دسته 110 کیلوگرم در مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی جهان و پس از پایان حرکت یک ضرب، ورزشکاران برای انجام حرکت دو ضرب به روی تخته رفتند.

 

علیرضا نصیری ملی‌پوش 20 ساله کشورمان که در یک ضرب با 184 کیلوگرم هفتم شده بود، کار خود را در دو ضرب با مهار وزنه 218 کیلوگرمی آغاز کرد و در ادامه وزنه 224 کیلوگرمی را بالای سر برد.

 

وی در تلاش سوم پشت وزنه 231 کیلوگرمی ایستاد و موفق به مهار آن شد تا ضمن شکستن رکورد جوانان جهان، با همان رکورد 231 کیلوگرم، مدال ارزشمند نقره را به دست بیاورد.

 

نصیری در مجموع نیز با رکورد 415 کیلوگرم یک نقره دیگر برای تیم ملی وزنه‌برداری کشورمان به ارمغان آورد و با دو نقره و کسب عنوان نایب قهرمانی به کار خود پایان داد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------