رضاییان و جلالی از ترکیب ساپینتو خط خوردند | تایید فسخ اندونگ با استقلال



رضاییان و جلالی،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی
دو بازیکن استقلال با نظر ریکاردو ساپینتو از این تیم کنار گذاشته شدند.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال استقلال تهران چهارشنبه‌شب در آخرین دیدارش در دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا باید در منامه بحرین به دیدار المحرق برود. آبی‌پوشان برای صعود از گروهشان باید در این مسابقه خارج از خانه پیروز از زمین خارج شوند.

 

ریکاردو ساپینتو در آستانه سفر تیمش به بحرین تصمیمی عجیب و دور از انتظار گرفت و رامین رضاییان و ابوالفضل جلالی را به دلیل بی‌انضباطی از تیم فوتبال استقلال کنار گذاشت. این تصمیم غافلگیرکننده مربی پرتغالی در حالی گرفته شده است که آبی‌پوشان برای پیروزی در زمین المحرق به همه توانشان نیاز دارند.

 

ساپینتو پیش از این هم یک بار دیگر رامین رضائیان را از استقلال اخراج کرده بود که این موضوع در ادامه تکذیب شد و این دو در تمرین یکدیگر را در آغوش کشیدند تا به حرف و حدیث‌ها پایان دهند ولی از قرار معلوم آن آشتی‌کنان پایان کار نبود و اختلاف میان مربی و بازیکن استقلال همچنان حل‌نشده باقی مانده است.

 

تایید فسخ اندونگ با استقلال

عضو هیات مدیره استقلال به شایعات فسخ اندونگ، به عنوان یکی از هافبک‌های کلیدی ساپینتو واکنش نشان داد.

 

مجتبی فریدونی درباره گمانه‌زنی‌ها مبنی بر فسخ دیده اندونگ گفت: ۲ تا مسئله است، یکی مساله قراردادی هست که مابین معاون حقوقی و مدیران باشگاه بسته شده که من زیاد در جریان آن نیستم اما دوم بحثی است که از قدیم اندونگ و ایجنت او در خصوص مشکل ویزای کار و اقامت این بازیکن او مطرح کرده بودند که برای همه بازیکنان خارجی در فوتبال ایران صادق است.

 

فریدونی افزود: در قدیم برای درخواست ویزای کار به یکی از سفارت‌ها یا کنسولگری‌های ایران در کشورهای همسایه می‌رفتند و پاسپورت خودشان را برای دریافت ویزا ارائه می‌دادند و برای اقامت اقدام می‌کردند اما الان برای این کار به کیش می‌روند. بازیکن وقتی درخواست ویزای کار می‌دهد تا قبل از صدور مجوز حدود ۳۰، ۴۰ روز نمی‌تواند از کشور خارج شود و باید بماند تا وضعیت اقامتش درست شود.

 

عضو هیات مدیره استقلال توضیح داد: چون ما در این فصل مکررا فیفادی و جام باشگاه‌های آسیا را داشتیم هیچوقت این فرصت ۳۰، ۴۰ روزه مهیا نشد که کار اقامت بازیکنان خارجی استقلال انجام شود ولی این مشکلی نیست که قرارداد آنها به لطمه بخورد چون در ماده ۳۸ آیین نامه نقل و انتقالات می‌گوید: صرفا برای قرارداد ارائه مجوز شورای برون مرزی باید باشد که ما هم آن را برای همه داشتیم وگرنه اصلا نمی‌توانستند به ایران بیایند.

 

فریدونی در پاسخ به این سوال که آیا اندونگ با استقلال فسخ کرده یا نه؟ تصریح کرد: روال فسخ کردن بازیکنان خارجی به این شکل است که به فیفا ایمیل می‌زنند و دلایل فسخ خود را شرح می‌دهند و من شنیدم اندونگ ایمیل فسخ را زده ولی اینکه ازسوی فیفا پذیرفته شود یا نه را نمی‌دانم.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------