تعداد بازیکنان خارجی لیگ برتری‌ها کاهش یافت/ آخرین وضعیت خارجی‌های استقلال



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
با اعلام سازمان لیگ، تیم های لیگ برتری مجاز به عقد قرارداد با ۴ بازیکن خارجی هستند.

به گزارش مهر و به نقل از سایت سازمان لیگ، با تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال بیست و پنجمین دوره لیگ برتر (فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ ) به دلیل حمله وحشیانه دشمن به کشورمان به صورت نیمه تمام باقی می ماند و جدول لیگ نیز با شرایط فعلی متوقف می گردد.

 

مسابقات بیست و ششمین دوره لیگ برتر(فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۶) نیز با حضور ۱۸ تیم از روز جمعه ۱۶ مردادماه آغاز خواهد شد. همچنین براساس مصوبه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در پایان مسابقات فصل آینده لیگ برتر ۴ تیم انتهایی جدول به لیگ یک سقوط می کنند.

 

در مورد نقل و انتقالات نیز مصوبات زیر به باشگاه ها ابلاغ شد:

 

۱-با استناد به بند (۳) ماده ۱۴ مکرر مقررات نقل و انتقالات و وضعیت بازیکنان فیفا و همچنین بند (۳) ماده ۱۴ مکرر مقررات نقل و انتقالات مصوب خردادماه ۱۴۰۴فدراسیون فوتبال و با لحاظ شرایط جنگی و فورس ماژور کشور و نیمه‌تمام ماندن مسابقات لیگ برتر، به منظور حفظ یکپارچگی مسابقات و کمک به وضعیت بازیکنان و باشگاه‌های لیگ برتر، مقرر گردید اصلاحیه‌ای موقت صرفاً برای فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعمال گردد.

بر این اساس، باشگاه‌های لیگ برتر مجاز خواهند بود تا سقف هفتاد و پنج درصد (۷۵%) مبلغ قرارداد فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را به عنوان تعهدات قراردادی به بازیکنان پرداخت نمایند.

 

چنانچه بازیکنی کمتر از هفتاد و پنج درصد (۷۵%) مبلغ قرارداد فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ را دریافت نموده باشد، حق فسخ قرارداد با دلیل موجه برای وی محفوظ خواهد بود، مشروط بر آنکه پس از ابلاغ این مصوبه، به صورت کتبی مراتب را به باشگاه بدهکار اعلام نموده و مهلت چهل و پنج (۴۵) روزه‌ای جهت ایفای تعهدات مالی تا سقف مذکور به باشگاه اعطا نماید. بدیهی است در صورتی که بازیکنی بیش از هفتاد و پنج درصد (۷۵%) مبلغ قرارداد فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ خود را دریافت نموده باشد، فسخ یک‌جانبه قرارداد از سوی وی، فسخ بدون دلیل موجه تلقی شده و مسئولیت کلیه آثار و تبعات ناشی از آن بر عهده شخص فسخ‌کننده خواهد بود.

 

۲. با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر باشگاه‌ها، مقرر گردید تعداد بازیکنان خارجی مجاز برای هر باشگاه لیگ برتری از هشت (۸) نفر به چهار (۴) نفر کاهش یافته و هر باشگاه مجاز به استفاده از حداکثر چهار بازیکن خارجی باشد.

 

آخرین وضعیت خارجی‌های استقلال؛ سفر به تهران در انتظار تایید

تمرینات تیم فوتبال استقلال برای آماده‌سازی فصل جدید لیگ برتر در حالی آغاز شده است که هنوز بازیکنان خارجی این تیم به جمع آبی‌پوشان اضافه نشده‌اند و مدیران باشگاه در حال پیگیری آخرین هماهنگی‌ها برای حضور آنها در تهران هستند.

 

بازیکنان خارجی استقلال در انتظار دریافت تأییدیه از سفارتخانه‌های کشورهای متبوع خود در ایران هستند تا پس از نهایی شدن مراحل اداری، مجوز سفر به تهران را دریافت کرده و به اردوی پیش‌فصل آبی‌پوشان ملحق شوند.

 

در روزهای اخیر باشگاه استقلال ارتباط مستمری با بازیکنان خارجی خود برقرار کرده و ضمن ارسال برنامه‌های تمرینی، روند انجام امور مربوط به سفر آنها را نیز دنبال می‌کند تا این نفرات در نخستین فرصت در اختیار کادر فنی قرار بگیرند.

 

البته در این میان شرایط برای سه بازیکن خارجی استقلال متفاوت است. رستم آشورماتوف، جلال‌الدین ماشاریپوف و داکنز نازون که در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ همراه تیم‌های ملی کشورهای خود حضور داشتند، به دلیل حضور در این تورنمنت و فشردگی مسابقات، نسبت به سایر بازیکنان از مرخصی بیشتری برخوردار شده‌اند و با هماهنگی کادر فنی، دیرتر از سایر خارجی‌های استقلال به تمرینات اضافه خواهند شد.

 

قرارداد آنتونیو آدان با استقلال به پایان رسیده و او عملا بازیکن آزاد است. دیدیه اندونگ هم وضعیت مبهمی در قراردادش با این باشگاه وجود دارد و در جلسه ای که قرار است برگزار شود حضور او در این تیم مشخص می شود. موسی جنپو و جوئل کوجو هم با اینکه با این باشگاه قرارداد دارند اما قصد دارند به دلیل عدم پرداخت مطالبات به صورت یکطرفه اقدام به فسخ قرارداد کرده اند.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------