فدراسیون فوتبال پرتغال کریستیانو رونالدو را تعلیق کرد/ تشکیل پرونده انضباطی علیه «سی‌آرسون»



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
فدراسیون فوتبال پرتغال روز شنبه اعلام کرد که کریستیانو رونالدو، مهاجم سرشناس این تیم، را به‌طور موقت تعلیق کرده و علیه این بازیکن ۴۱ ساله به دلیل تصمیمش مبنی بر ترک اردوی تیم ملی در ماه گذشته، پرونده‌ای انضباطی گشوده است.

به گزارش شفقنا؛ فرانس۲۴ نوشت:کریستیانو رونالدو به‌طور موقت محروم شده است؛ این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که فدراسیون فوتبال پرتغال امروز شنبه اعلام کرد: علیه این بازیکن ۴۱ ساله، به دلیل تصمیمش برای ترک اردوی تیم ملی، پرونده‌ای انضباطی گشوده است.

 

رونالدو اوایل هفته جاری ضمن انتقاد از خورخه ژسوس، سرمربی پرتغال، از هواداران عذرخواهی کرد و اظهار داشت که هرگونه مجازاتی را که برایش تعیین شود، می‌پذیرد.

 

فدراسیون فوتبال پرتغال در بیانیه‌ای اعلام کرد: «روند انضباطی علیه کریستیانو رونالدو آغاز شده است. رونالدو در حال حاضر تا زمان تصمیم‌گیری در مورد مجازات نهایی، محروم است.»

 

روز سه‌شنبه، رونالدو، سرمربی پرتغال، خسوس، را به زیر پا گذاشتن قولش در مورد دادن زمان بازی به او در مسابقات لیگ ملت‌ها متهم کرد، اما گفت: از بازی‌های ملی خداحافظی نکرده و پس از گذراندن هرگونه مجازات احتمالی، برای بازی در دسترس خواهد بود.

 

رونالدو پس از اینکه ابتدا در ۲۷ سپتامبر به عنوان بازیکن تعویضی در مقابل نروژ گرم کرد و به زمین نیامد، متوجه شد که در بازی اول اکتبر مقابل دانمارک در ترکیب اصلی قرار نخواهد گرفت. سپس او تیم پرتغال را ترک کرد.

 

گفتنی است مهاجم سابق رئال مادرید و منچستر یونایتد، بهترین گلزن تاریخ پرتغال و رکورددار بازی در این تیم است.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------