آخرین اخبار ورزشی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

پس از مسی نوبت به اسطوره رئال رسید! | پیراهن زیدان هم به سرقت رفت

در جریان اعتراضات و ناآرامی‌های اخیر در پاریس، پیراهن شماره ۱۰ بارسلونا و بازوبند کاپیتانی امضاشده لیونل مسی که در یک موزه…

پس از مسی نوبت به اسطوره رئال رسید! | پیراهن زیدان هم به سرقت رفت



در جریان اعتراضات و ناآرامی‌های اخیر در پاریس، پیراهن شماره ۱۰ بارسلونا و بازوبند کاپیتانی امضاشده لیونل مسی که در یک موزه فوتبال نگهداری می‌شد، به سرقت رفت.

به گزارش تابناک؛ یک پیراهن تیم فوتبال بارسلونا و بازوبند کاپیتانی امضاشده توسط لیونل مسی ستاره آرژانتینی فوتبال جهان در جریان اعتراضات و ناآرامی‌های اخیر در شهر پاریس کشور فرانسه به سرقت رفت.

رسانه آرژانتینی «tyc sports» نوشت: این دو یادگاری متعلق به دوران حضور مسی در بارسلونا بود و از یک موزه فوتبال در پایتخت فرانسه به سرقت رفت.

 

تصاویر منتشرشده در شبکه‌های اجتماعی افرادی با صورت‌های پوشیده را نشان می‌دهد که قاب‌های حاوی این یادگاری‌ها را در خیابان‌های پاریس حمل می‌کنند. یکی از این قاب‌ها حاوی پیراهن شماره ۱۰ بارسلونا با امضای مسی و دیگری شامل بازوبند کاپیتانی امضاشده این بازیکن بود.

این سرقت در جریان اعتراضاتی رخ داد که با تجمع علیه دولت فرانسه آغاز شد و در ادامه با غارت برخی اماکن، تخریب اموال و درگیری با نیرو‌های امنیتی همراه شد.

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

گزارش‌ها حاکی از آن است که گروهی از افراد موسوم به «بلک بلاک» در جریان این ناآرامی‌ها در سرقت این اقلام دست داشته‌اند. با این حال اطلاعات دقیقی درباره هویت عاملان و سرنوشت این دو یادگاری منتشر نشده است.

مسی سال‌ها برای بارسلونا به میدان رفت و همراه با این تیم به افتخارات متعددی دست یافت. پیراهن و بازوبند کاپیتانی امضاشده این بازیکن از جمله یادگاری‌های مرتبط با دوران حضور او در فوتبال اسپانیا به شمار می‌روند.


پیراهن تاریخی زیدان هم به سرقت رفت
پیراهن زین‌الدین زیدان، اسطوره فوتبال فرانسه و باشگاه رئال مادرید، در جریان سرقت از موزه ژاک شیراک در شهر سران فرانسه به سرقت رفت. این پیراهن متعلق به جام جهانی ۱۹۹۸ بود؛ رقابتی که زیدان با به ثمر رساندن دو گل در دیدار فینال برابر برزیل، نقش مهمی در قهرمانی تیم ملی فرانسه داشت.

بر اساس گزارش شبکه فرانسوی TF1، این موزه در شب پنجم به ششم اوت هدف سرقت قرار گرفت و علاوه بر پیراهن زیدان، یک ماکت جام جهانی نیز به سرقت رفت. در ادامه تحقیقات، چند مظنون در پرونده‌های سرقت دیگر بازداشت شدند، اما مقام‌های قضایی در آن زمان تأکید کردند که ارتباط احتمالی آنان با سرقت موزه همچنان در دست بررسی است.

بنابراین، سرقت پیراهن زیدان مربوط به همان ناآرامی‌های اکتبر نیست، بلکه پرونده‌ای جداگانه است که بار دیگر توجه علاقه‌مندان فوتبال را به سرقت یادگاری‌های تاریخی این ورزش جلب کرده است.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------