اسکی روی گور دسته جمعی



اخبار ,اخبار ورزشی ,اسکی

 

اخبار ورزشی - اسکی روی گور دسته جمعی

بسیاری از افرادی که اجدادشان بخشی از قوم سرکاسی بودند در آستانه برگزاری بازی های المپیک حس خوبی ندارند. برگزاری المپیک در منطقه سوچی برای آنها یاد آور خاطرات تلخی است. 

 "آنها تلاش می کنند ما را فراموش کنند، انگار که ما هیچگاه در آنجا زندگی نکردیم." این عبارتی است که عبدالله مخمودویک، معمار سرکاسیانی بر زبان می آورد.

مسلمانان سرکاسی در منطقه سوچ در جنوب روسیه زندگی می کردند. روسیه پس از پیروزی در جنگ قفقاز قوم سرکاسی را به شدت سرکوب کرد

به گزارش تدبیر به نقل از خبرگزاری سی ان ان، بسیاری از افرادی که اجدادشان بخشی از قوم سرکاسی بودند در آستانه برگزاری بازی های المپیک حس خوبی ندارند. برگزاری المپیک در منطقه سوچی  برای آنها یاد آور خاطرات تلخی است.

به عقیده مخدومویک، محل کنونی برگزاری بازی المپیک در حقیقت مکان دفن دسته جمعی اجساد اجدادافراد متعلق به این قوم است. در همین حال سمیر خوتکو، ضمن اشاره به قتل عام قوم سرکاسی در منطقه سوچی  معتقد است که آغاز بحث های انتقادی در این زمینه و در آستانه برگزاری بازی های المپیک شاید به مقامات روسی فشار وارد کند تا آنها به طور رسمی وقوع نسل کشی در منطقه سرکاسیان را بپذیرند.

پیش از این نمایندگان گرجستان کشتار نژادی سرکاسی ها توسط روسیه سلطنتی در قرن 19 را  قتل عام خواندند.نمایندگان پارلمان گرجستان مدعی شدند که این اقدام برای از بین بردن یک قوم و اجرای طرح برای کشتار دسته جمعی مسلمانان سرکاسی در منطقه سوچی در جنوب روسیه انجام شده است.

طرح چنین ادعاها در حالی است که ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه که اکنون میزبانی بازی های المپیک را بر عهده دارد بارها از منتقدان خواسته است که مسائل سیاسی و ورزشی را با یکدیگر در نیامیزند. در مقابل فعالان منتقد مدعی شدند که مقامات کرملین بارها با توسل به سیاست ارعاب و سرکوب تلاش کرده اند صدای مخالفان را خاموش کنند.

اخبار ورزشی - تدبیر

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------