پروین پس از دریافت ستاره طلایی آسیا:جایزه رو به هیشکی نمی دم ؛ حاج خانوم جاش رو تو خونه آماده کرده



ستاره طلایی آسیا,جایزه پروین در آسیا,ستاره طلایی آسیا علی پروین

بلاتر و شیخ سلمان ستاره طلایی آسیا را بر سینه علی پروین نشاندند/ جایزه رو به هیشکی نمی دم ؛ حاج خانوم جاش رو تو خونه آماده کرده

ستاره طلایی فوتبال آسیا برای یک عمر تلاش فوتبالی بر سینه علی پروین نشست.

به گزارش خبرآنلاین  ؛ در حاشیه کنگره سالانه afc علی پروین یکی از 3 نفری بود که جایزه ستاره طلایی یک عمر تلاش فوتبالی را از کنفدراسیون فوتبال آسیا گرفت.

در این مراسم برای هر یک از مهمانان ، ابتدا آنونسی پخش می شد. دو نفر دیگر که از بنگلادش و عراق بودند تنها برای لحظاتی روی سن بودند اما تنها فیلم افتخارات علی پروین برای حضورهایش در المپیک ، جام جهانی ، قهرمانی های متوالی در آسیا و افتخارات ملی سبب شد تا او حسابی روی سن باشد و شیخ سلمان و بلاتر هم روی سن خیلی با او گرم بگیرند.

پروین بعد از این مراسم به خبرنگاران گفت:« آقاجون این نشون واسه خودمه و به هیشکی هدیش نمی کنم. گفتم به حاج خانوم ، اونا هم با ممد و دخترا جای نشون رو تو یکی از بوفه های خونه لواسون آمده کردن ، صاف می برم می گذارمش همون جا!»

پروین درباره ترس از پرواز و مسیر برگشت هم گفت:« دیگه کاری نمی شه کرد. اومدیم ، حالا باید هر طوری هست برگردیم. گفتم بلیتم رو عوض کنن تا مثل آقا کفاشیان از مسیر ایران ایر برگردیم. »/خبرآنلاین

 

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------