ایران در رده چهاردهم باقی ماند/ رسیدن دوباره آمریکا به صدر



اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

المپیک 2012 - لندن

ایران در رده چهاردهم باقی ماند/ رسیدن دوباره آمریکا به صدر

خبرگزاری فارس: در پایان شب سیزدهم المپیک 2012 لندن کاروان ورزش ایران همچنان در رده چهاردهم جدول توزیع مدال‌ها قرار گرفت.خبرگزاری فارس: ایران در رده چهاردهم باقی ماند/ رسیدن دوباره آمریکا به صدر

پس از درخشش ورزشکاران ایران در مسابقات المپیک 2012 لندن ایران، افتخارآفرینی‌های کاروان ورزش ایران در روز سیزدهم ادامه داشت و محمد باقری معمتد، تک نماینده کشورمان در تکواندو یک نقره دیگر را برای ایران به ارمغان آورد. بر همین اساس کاروان ایران با نهمین مدال خود از المپیک 2012 لندن (4 مدال طلا، 4 نقره و یک برنز) مانند روز گذشته همچنان در رده چهاردهم جدول توزیع مدال‌ها باقی ماند.

در صدر جدول نیز تغییر و تحولاتی رخ داد و پس از اینکه شب گذشته آمریکا از لحاظ تعداد مدال، کاروان چین را پشت سر گذاشت، از لحاظ ارزش مدال نیز با کسب 5 مدال طلا در روز سیزدهم که در رأس آنها فوتبال زنان قرار داشت، یک روز موفق را سپری کرده و دوباره در پایان این روز صدرشنین جدول توزیع مدال‌ها شد.

میزبان نیز با کسب 3 طلای دیگر جایگاه خود در رتبه سوم جدول را تثبیت کرد.

در پایان رقابت‌های روز دوازدهم المپیک 2012 لندن 80 کشور صاحب مدال شده‌اند که از این تعداد 43 کشور به مدال طلا رسیدند تا یک کشور نسبت به روز گذشته به کشورهای کسب کننده مدال طلا اضافه شود.

 

*جدول رده بندی مدال های المیپک 2012 لندن در پایان روز سیزدهم:

 

اخبار,اخبار جدید,اخبار جالب

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------