بازیکن الجزایری پنجره تراکتور را بست!
- مجموعه: اخبار ورزشی و نتایج مسابقات
- تاریخ انتشار : یکشنبه, 05 دی 1400 15:39

به گزارش ورزش سه ، حمزاوی عکاشه مهاجم الجزایری که سال گذشته در تراکتور تبریز توپ میزد، به خاطر عدم دریافت مطالباتش به فیفا شکایت کرده است.
این بازیکن که مدت زیادی در تراکتور نبود و حضورش در این تیم همواره حاشیه هایی به همراه داشت، بعد از ترک ایران به فدراسیون جهانی فوتبال شکایت کرده و سرخپوشان تبریزی را محکوم کرده است.
محکومیت تراکتور در این خصوص سبب شده تا فیفا پنجره نقل و انتقالاتی باشگاه تبریزی را ببندد و آنها مجبور به پرداخت مطالبات حمزاوی شوند.
سایت فدراسیون فوتبال در این خصوص نوشت: «بر اساس نامه ارسالی از سوی فیفا به دلیل شکایت حمزاوی اوکاچا بازیکن الجزایری سابق باشگاه تراکتور، پنجره نقل و انتقالات این باشگاه بسته شد.»
گفتنی است؛ حمزاوی در دوران شیوع کرونا در ایران و تعطیلی مسابقات فوتبال به کشورش رفت و بعد از مدتها که به ایران برگشت، فصل تمام شده بود. به همین خاطر تراکتور را ترک کرد و حالا نیز بابت عدم دریافت پولش شکایت کرده است.