آخرین اخبار ورزشی

مودریچ،اخبار ورزشی،خبرهای ورزشی

لوکا مودریچ رسماً به میلان پیوست

هافبک کهنه‌کار کروات رسما به آث‌میلان پیوست تا فصل آینده در سری‌آ بازی کند. به گزارش ایرنا، لوکا موردیچ، هافبک کروات و برنده…

اوزیل: در رئال به من بی‌احترامی شد/ حاضر بودم مجانی به آرسنال بروم



اخبار ورزشی , پیوستن اوزیل  به آرسنال

اوزیل: در رئال به من بی‌احترامی شد/ حاضر بودم مجانی به آرسنال بروم

هافبک جدید آرسنال اعتراف کرد که در رئال به او احترام نمی گذاشتند و به همین خاطر این تیم را ترک کرد. او گفت حتی اگر به صورت مجانی هم بود شاگرد ونگر می شد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، آرسنال در آخرین روزهای فصل جابجایی تابستانی دست به کار بزرگی زد و مسوت اوزیل هافبک آلمانی رئال مادرید را با 50 میلیون یورو به خدمت گرفت.

اوزیل در گفتگویی که با روزنامه دی ولت آلمان داشت اعتراف کرد که در رئال مادرید به او بی احترامی کردند و به همین خاطر تصمیم گرفت این تیم را به مقصد آرسنال ترک کند.

این هافبک ترکیه ای گفت: آرسنال ونگر چیزهای را به من گفت که در رئال مادرید آنها را نیافتم مثل شفافیت، اعتماد و احترام. این فاکتورها را در رئال نیافتم و همین مسئله باعث شد تا این تیم را ترک کنم. ونگر در گفتگویی که با هم داشتیم از نقشی که باید در آرسنال بر عهده گیرم با شفافیت هر چه تمامتر سخن گفت.

 

بدون شک بعد از این سخنان ونگر آرسنال را انتخاب می کردم حتی اگر به صورت مجانی به این تیم می پیوستم. من تصمیم خودم را گرفته بودم و در هر حالتی به تیم ونگر می آمدم. خوشحالم الان پیراهن آرسنال را بر تن می کنم. امیدوارم بتوانم جواب اعتماد سرمربی تیم را بدهم.

اوزیل در ادامه سخنان خود از نقش پر رنگ پودولسکی و مرتساکر در پیوستنش به توپچی ها لندن سخن گفت: مرتساکر و پودولسکی از دوستان خوب من هستند. حضور آنها در آرسنال باعث می شود تا هر چه سریعتر با محیط جدید هماهنگ شوم. قبل از پیوستن به آرسنال با هر دوی آنها مشورت کردم و بعد تصمیم گیری کردم. /ایسنا

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------