درس بخونم یا کارکنم؟



درس بخونم یا کار کنم,درس یا کار,کار یا درس

تحصیل یا کار

 

تحصیل یا کار، علم بهتر است یا ثروت؟

تحصیل یا کار، علم بهتر است یا ثروت ؟ آیا همه برای رسیدن موفقیت باید مدارج عالی علمی را طی کنند یا درس خواندن بعد از دیپلم برای هدف های خاصی باید دنبال شود ؟ در ادامه این مقاله بیتوته شما را با اینکه کار یا درس کدام بهتر است آشنا می کنیم.

درس بخونم یا کار کنم ؟

درس یا کار، درس بهتر است یا کار، علم بهتر است یا ثروت، موضوع انشاهای دوران تحصیلات اغلب ایرانیان بوده است. شاید شنیده باشید که خیلی از افراد از درس خواندن شاکی هستند و می گویند اگر به دنبال کار می رفتند موفق تر و ثروتمندتر بودند. 

 

واقعیت این است که تا ثروت نباشد، خبری از علم نخواهد بود، امروزه شما برای رسیدن به مدارج علمی نیاز به ثروت دارید، برخی از افراد از نظر هوشی توانایی رشد و بلوغ در تحصیلات دانشگاهی و رسیدن به مدارج بالای علمی را دارند و از نظر مالی دغدغه ای برای تامین معاش و خرج دانشگاه ندارند ولی برخی از افراد با این که استعداد ادامه تحصیل را دارند ولی برای تامین نیازهای مالی مجبورند ابتدا به فکر کسب درآمد باشند و بعدا در فرصت های ایجاد شده مشغول به کار شوند، برخی دیگر از افراد هوش فنی بالایی دارند و بدون نیاز به تحصیلات عالیه می توانند به درآمدهای بسیار عالی دست پیدا کنند ، همین که بدانید گرفتن مدرک تحصیلی و داشتن تحصیلات عالیه تضمین کننده موفقیت شما نیست و باید بر مبنای استعدادهای خودتان مسیر موفقیت را طی کنید و به ثروت برسید اولین گام برای موفقیت و پیشرفت شما در زمینه ای که در آن استعداد دارید خواهد بود.

 

همه افراد برای این که از بینش کافی به مسائل مختلف برخوردار شوند و از نظر فکری و ذهنی آمادگی بهتری برای پیشرفت و فهم مطالب مرتبط با رشته های مختلف را داشته باشند نیاز دارند تا مقطع دیپلم به تحصیلات ادامه دهند ولی بعد از آن باید به استعدادشان برای ادامه زندگی و پیشرفت تکیه کنند و به سمت و سوی فعالیتی بروند که نسبت به آن علاقمند هستند شاید ادامه تحصیلات در دانشگاه برای یک عده پله موفقیت باشد و برای عده ای دیگر وقت تلف کردن و عقب ماندن از بازار کسب و کار باشد. 

 

کار بهتر است یا درس,درس بخوانیم یا نه,کار کنم یا درس بخونم

درس بخوانیم یا کار کنیم

 

چرا باید درس بخوانیم ؟

اغلب کارشناسان معتقدند تحصیلات تا مقطع دیپلم برای رشد و پیشرفت شخصی در هر حرفه ای نیاز است. 

 

مفاهیم و قراردادهای کاربردی که منجر به بهبود درک و کیفیت زنگی می شود از جمله محاسبات ریاضی، تشخیص جهت های جغرافیایی، قوانین راهنمایی و رانندگی، حقوق شهروندی، حفظ طبیعت، روابط اجتماعی، شناخت انواع حاکمیت و سیاست ها، آشنایی با  اطلاعات ادبی و تاریخی به شکل گرفتن شخصیت، بازتر شدن تفکر و هویت افراد کمک زیادی می کند. 

 

سواد آموزی و داشتن دید کلی نسبت به علوم مختلف منجر به شناخت علاقه و استعداد و انتخاب رشته مورد علاقه فرد در آینده می شود. 

 

در کشورهای پیشرفته تحصیلات تا مقطع دیپلم برای همه رایگان است ولی ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر با شهریه های سنگین همراه است که همین موضوع باعث می شود فقط افراد هدفمند که نیاز به مدرکی خاص برای شغل مورد علاقه شان دارند یا از مطالعه و تحقیق لذت می برند وارد دانشگاه شوند. 

 

حتی در برخی موارد شهریه مقاطع بعد از کارشناسی به قدری افزایش می یابد که فرد برای ورود به این مقاطع باید مدتی وقفه ایجاد کند و به کار مشغول شود و ضمن کسب تجربه برای شهریه اش پس انداز نماید ولی در ایرن دانشجویان بدون هیچ تجربه یا هزینه بالایی مقاطع تحصیلی را پشت سر هم طی می کنند و در نهایت در 30 سالگی بدون هیچ تجربه کاری یا روابط بالای اجتماعی و کاری می خواهند وارد بازار کار شوند و شغلی در شأن مدرکشان داشته باشند.

 

چگونه هم درس بخوانیم هم کار کنیم,تحصیل یا کار, علم بهتر است یا ثروت

کار بهتر است یا درس

 

دلایل اشتباه ادامه تحصیل

مد شدن و مدرک گرایی : چون همه وارد دانشگاه می شوند من هم باید به دانشگاه بروم تا از دیگران عقب نمانم.

 

بیکاری : برای این که احساس بی کاری و بی فایدگی نکنیم و حس میکنیم دانشجو بودن یک شغل است وارد دانشگاه می شویم. 

 

سربازی : برای عقب انداختن سربازی وارد دانشگاه شوید. 

 

مجبور بودن : اجبار والدین برای ورود به دانشگاه به خاطر چشم و هم چشمی یا به دلیل این که موفقیت را در ادامه تحصیل می بینند. 

 

در این گونه موارد افراد سعی می کنند در هر رشته ای که شد و در هر دانشگاهی که شد وارد شوند و صرفا مدرک بگیرند ، در نهایت این افراد با مدرکی کم اعتبار ، سوادی کم عمق ، هدر رفتن عمر و توقعی که به واسطه مدرک پیدا کرده اند که باعث می شود به هر کاری تن ندهند ، سرخورده می شوند و احساس عقب افتادن از دیگران به آن ها دست می دهد و حس می کنند عمرشان را با درس خواندن تلف کرده اند. 

 

دلایل صحیح برای ادامه تحصیل

اهداف کاری :

شما هدفمند به تحصیل ادامه می دهید ، چرا که برای رسیدن به شغل دلخواهتان باید مدرک خاصی داشته باشید یا برای استخدام در یک ارگان خاص یا ادامه دادن شغل پدری حتما باید مدرک خاصی داشته باشید. 

 

لذت درس خواندن :

درس خواندن برای شما لذت بخش است ، شما با مطالعه بیشتر و آموختن علوم حالتان بهتر می شوند و از ادامه تحصیل لذت می برید. 

 

چگونه هم کار کنیم هم درس بخوانیم,چگونه هم درس بخوانیم هم کار کنیم,تحصیل یا کار

چگونه هم درس بخوانیم هم کار کنیم ؟

 

دلایل صحیح برای ورود به بازار کار

کسب و کارهای استارت آپی :

اگر ایده یا شرایط ایجاد یک کسب و کار کوچک و استارت آپی را دارید از شروع آن نترسید . خیلی از افراد ایده های زیادی در ذهنشان دارند که در صورت پرورش آنها به نتایج خوبی می رسند . معمولا در سن کم از شکست و تجربه های متعدد کمتر می ترسید و پشتکار و زمان بیشتری برای رسیدن به موفقیت خواهید داشت.

 

ایجاد یک کسب و کار نوپا و استارت آپی در خیلی از موارد می تواند از صفر شروع شود ، مثلا کسی که توانایی برنامه نویسی و کارهای گرافیکی یا طراحی وبسایت دارند معمولا بدون کوچکترین هزینه ای می تواند کسب و کار خود را آغاز کند. کسب و کارهای کوچک با این که سرمایه اندکی نیاز دارند ولی آینده مالی روشنی دارند که نیازمند صبر و تلاش برای رسیدن به مشتری و درآمد است. 

 

مهارت آموزی :

اگر از خودتان ایده ای ندارید به دنبال کسب مهارت برای موفقیت باشید . در دنیای امروز بسیاری از مهارت های تخصصی بیشترین درآمدها را دارند بدون این که نیاز به ادامه تحصیل داشته باشید ، از مربی ورزشی و آرایشگری گرفته تا مزون داری ، فروشندگی ، مکانیکی ، بنایی ، گچ کاری ، نقاشی  ، جوشکاری ، لوله کشی ، کاشی کاری ، مکانیکی و غیره یا حتی مهارت های هنری مثل خطاطی ، نقاشی ، موسیقی یا مهارت های کامپیوتری مثل برنامه نویسی ، گرافیک و غیره . هر مهارتی که متناسب با علاقه و استعداد شما باشد و از سن کم آن را شروع کرده باشید شما را به موفقیت و درآمد مناسب می رساند.

 

گردآوری : بخش روانشناسی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------