بیوگرافی پرویز برومند دروازه بان سابق + تصاویر خانوادگی



افتخارات پرویز برومند

بیوگرافی پرویز برومند دروازه بان سابق + تصاویر همسر دومش

 

آشنایی با زندگینامه پرویز برومند دروازه بان سابق فوتبال:

در این مقاله از بیتوته، با زندگینامه پرویز برومند آشنا می شوید. پرویز برومند در ۹ خرداد ۱۳۵۳ در تهران متولد شد، او دروازه بان بازنشسته ایران است. او فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته تربیت بدنی می باشد و ۱۹۱ سانتیمتر قد دارد. 

چکیده ای از بیوگرافی پرویز برومند :

نام کامل : پرویز برومند

تاریخ تولد : ۹ خرداد ۱۳۵۳ ‏(۵۰ سال)

محل تولد : تهران، ایران

قد : ۱٫۹۱ متر

پُست : دروازه بان

 

آشنایی با بیوگرافی پرویز برومند :

پرویز برومند شریف، در تاریخ ۹ خرداد ۱۳۵۳ در تهران به دنیا آمد. او دروازه بان بازنشسته و اهل ایران است. در محله عباسی تهران از والدینی با اصالت ترک متولد شده و دارای چهار برادر و دو خواهر است. یکی از برادرانش به نام حسین در سال ۱۳۸۲ بر اثر تصادف درگذشت.

 

او فارغ التحصیل رشته تربیت بدنی در مقطع فوق لیسانس است و از پست مهاجمی به دروازه بانی منتقل شد. برومند در تیم های استقلال و تیم ملی ایران روزهای درخشان و جنجالی زیادی را تجربه کرد.

 

شروع فوتبال: 

پرویز برومند فوتبال را با الگوبرداری از برادران خود در پست مهاجم آغاز کرد و مدتی در تیم منتخب «اسلام شهر» بازی می کرد. در این دوران بود که ناصر احمدپور او را به عنوان دروازه بان کشف کرد.

 

دوران باشگاهی: 

برومند سابقه حضور در باشگاه های معتبر مانند سپاهان اصفهان، فجر سپاه تهران، فجر سپاسی شیراز، استقلال تهران، راه آهن و پارسه تهران را دارد.

 

زندگی شخصی پرویز برومند

تصاویر پرویز برومند

 

از مهاجمی به دروازه بانی: 

او ابتدا در پست مهاجم فوتبال را شروع کرد، اما پس از مدتی در تیم منتخب «اسلام شهر»، توسط ناصر احمدپور به پست دروازه بانی منتقل شد و به یک دروازه بان موفق تبدیل گشت.

 

 

حرفه ای از سپاهان تا فجر سپاسی :

پرویز برومند فوتبال حرفه ای را از سال ۱۳۶۹، زمانی که ۱۸ ساله بود، با تیم «سپاهان» اصفهان آغاز کرد. او سپس بین سال های ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۳ دوران خدمت سربازی خود را در تیم «فجر سپاه» تهران گذراند. بعد از آن، از سال ۱۳۷۴ تا نیم فصل اول ۱۳۷۵ در تیم «فجر سپاسی» شیراز بازی کرد.

 

از تیم ملی تا استقلال :

در سال ۱۳۷۵ به تیم ملی ایران دعوت شد و در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه به عنوان دروازه بان سوم تیم ملی حضور داشت. در نیم فصل همین سال (۱۳۷۵)، به دعوت ناصر حجاری به تیم استقلال پیوست. برومند در این تیم ۶ سال با بازی های درخشان و بیادماندنی خود به دروازه بان مطرحی تبدیل شد.

 

آشنایی با زندگی پرویز برومند

دوران باشگاهی پرویز برومند

 

دوران ملی :

پرویز برومند در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه به عنوان دروازه بان سوم تیم ملی ایران، پس از احمدرضا عابدزاده و نیما نکیسا، قرار داشت. در جام ملت های آسیا ۲۰۰۰ لبنان، پس از مصدومیت هادی طباطبایی، به عنوان دروازه بان اول تیم ملی ایران معرفی شد و در تمام ۴ بازی این تورنمنت به میدان رفت و ۲ کلین شیت به ثبت رساند. در مجموع، او در ۲۰ بازی درون دروازه تیم ملی ایران قرار گرفت.

 

خداحافظی در سن ۴۰ سالگی :

برومند پس از جدایی از استقلال در سال ۱۳۸۳ تقریباً از دنیای فوتبال خداحافظی کرد، اما سه سال در تیم راه آهن بازی کرد و در نهایت در فصل ۹۰–۹۱ با تیم پارسه فوتبال خود را به پایان رساند.

 

آشنایی با بیوگرافی پرویز برومند

عکس های پرویز برومند

 

زندگی شخصی پرویز برومند :

شغل دوم :

پرویز برومند، دروازه بان سابق، به عنوان شغل دوم یک دفتر دکوراسیون داخلی راه اندازی کرده و اغلب وقت خود را در آنجا سپری می کند. او همچنین مدارک مربیگری فوتبال را نیز اخذ کرده است.

 

ازدواج اول:

پرویز برومند در سال ۱۳۷۸، زمانی که ۲۷ ساله بود، ازدواج کرد. همسر اول او از دوستان خواهرش بود و این دو از این طریق با هم آشنا شدند. ثمره این زندگی دو فرزند پسر به نام های «پارسا» و «پارسیا» است، اما این زندگی به طلاق انجامید و فرزندانش نزد مادر بزرگ پدرشان بزرگ شدند.

 

ازدواج دوم:

پرویز برومند برای دومین بار با خانم «پریناز» ازدواج کرده است. همسر دوم او صاحب مزونی به نام «پریناز» در سعادت آباد است که به طراحی و دوخت مانتو می پردازد.

 

زندگینامه پرویز برومند

تصاویر پرویز برومند به همراه همسرش

 

حواشی های پرویز برومند

عکس های پرویز برومند با همسر دومش

 

حجازی، اسطوره ام بود :

پرویز از دوران کودکی طرفدار ناصر حجازی بوده و علاقه زیادی به او داشت. او به همین دلیل سخت تلاش کرد تا روزی به دروازه بانی مانند حجازی برسد.

 

خانه داری :

پرویز برومند اهل کمک به کارهای خانه است؛ از تمیز کردن و ظرف شستن گرفته تا آشپزی. او ادعا می کند آشپز بسیار خوبی است و غذاهای مختلف را به خوبی می پزد. با این حال، از فسنجان و حلیم خوشش نمی آید و هیچ وقت آن ها را نخورده است.

 

از مهربانی تا عصبانیت :

بهترین ویژگی اخلاقی او مهربانی اش است. او از دروغ بیزار است و نقطه ضعفش این است که در برابر دروغ گویی افراد بسیار عصبانی می شود.

 

حواشی های پرویز برومند:

کتک کاری معروف:

در تاریخ ۹ دی ۱۳۷۹، دربی معروف بین استقلال و پرسپولیس برگزار شد. در این بازی که با هدایت منصور حیدری، استقلال تغییرات زیادی را تجربه کرده بود و پرسپولیس تحت رهبری علی پروین همیشه مدعی بود، پرویز برومند با مشت خود به صورت «پایان رأفت» زد که باعث درگیری و کشمکش شد. بعد از پایان بازی، او به همراه برخی دیگر از بازیکنان بازداشت شده و یک شب را در زندان قصر سپری کرد. برومند به مدت ۹ ماه از بازی در فوتبال محروم شد.

 

دستگیری پرویز برومند :

پرویز برومند در جریان اعتراضات مردمی در خیزش ۱۴۰۱ ایران، از طریق شبکه های اجتماعی حمایت خود را از اعتراضات نشان داد. او در تاریخ ۲۴ آبان ۱۴۰۱ در سعادت آباد تهران توسط نیروهای امنیتی دستگیر شد. برخی از خبرگزاری ها اتهام او را تخریب اموال عمومی عنوان کرده و او را لیدر اغتشاشات خواندند. همچنین، علی کریمی و کریم باقری که از حامیان معترضان بودند، با انتشار مطالبی در شبکه های اجتماعی به دستگیری برومند و سروش رفیعی اعتراض کردند. در تصاویری که از برومند منتشر شد، آثار ضرب وجرح بر صورت او دیده می شد، اما علت این جراحات هنوز مشخص نیست.

 

زندگی نامه پرویز برومند

فعالیت های پرویز برومند

 

باشگاه های حرفه ای :

 سال ها  باشگاه ها بازی ها گل
۱۹۹۴–۱۹۹۲ سپاهان اصفهان    
۱۹۹۶–۱۹۹۴  فجر سپاه تهران    
۱۹۹۷–۱۹۹۶ فجر سپاسی شیراز    
۲۰۰۴–۱۹۹۸ استقلال تهران    
۲۰۰۷–۲۰۰۴ راه آهن ۱۴ ۰
۲۰۱۳–۲۰۱۲ پارسه تهران ۹ ۰

 

تیم ملی :

 سال ها باشگاه ها بازی ها  گل
 ۲۰۰۱–۱۹۹۸ ایران ۲۰ ۰

 

افتخارات :

• باشگاه فوتبال استقلال تهران

 

قهرمانی :

• قهرمان لیگ فوتبال ایران ۷۷–۱۳۷۶

• قهرمان لیگ فوتبال ایران ۸۰–۱۳۷۹

• قهرمان جام حذفی فوتبال ایران ۷۹–۱۳۷۸

• قهرمان جام حذفی فوتبال ایران ۸۰–۱۳۷۹

• قهرمان جام حذفی فوتبال ایران ۸۱–۱۳۸۰

• قهرمان جام اتحادیه باشگاه های ایران ۱۳۸۱

 

بین المللی :

• مقاوم دوم نایب قهرمان آسیا جام باشگاه های آسیا ۹۹–۱۹۹۸

• مقام سوم آسیا جام باشگاه های آسیا ۰۲–۲۰۰۱

• قهرمان جام پرزیدنت ترکمنستان ۱۹۹۸

• قهرمان جام بین المللی خزر ۱۳۷۶

 

نایب قهرمانی :

• نایب قهرمان لیگ فوتبال ایران ۷۸–۱۳۷۷

• نایب قهرمان لیگ فوتبال ایران ۸۱–۱۳۸۰

• نایب قهرمان جام حذفی فوتبال ایران ۷۸–۱۳۷۷

 

گردآوری: بخش ورزشی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------