هرآنچه باید درباره قرص های تاخیری بدانید



قرص تاخیری ایرانی

بیشتر آقایان برای درمان مشکل زود انزالی به سمت قرص های تاخیری میروند‎

 

 مشکلات جنسی یکی از مهمترين دغدغه های مردم در زندگی است. مشکلات جنسی در مردان از مشکلات شایعی است که توجه مردان را براي درمان آن به طرف داروهای ناتوانی جنسی کشانده است.

 

زود انزالی یکی از مشکلات جنسی رایج در مردان است. بیش تر آقایان براي درمان مشکل زود انزالی به طرف قرص های تاخیری می روند بدون این که از عارضه های آن اطلاعی داشته باشند. قرص های تاخیری در اکثر مردها بعضی اوقات اشکالاتی در نعوظ دیده ميشود که درصورتی که این اتفاق بطور مکرر رخ دهد، نیاز به درمان دارد. دیابت، فشار خون بالا، مشکلات قلبی، عدم تعادل هورمونی و مسایل مربوط به پروستات عارضه های برخی از داروها به خصوص داروهای ضدفشار خون و روان گردان می باشد؛ همچنين استرس، بیماری افسردگی و عدم اعتماد به نفس من جمله عواملی هستند که احتمال اختلال های نعوظ را افزایش می‌دهند .

 

ناتوانی جنسی یا اختلال در نعوظ، سبب روی آوردن مردان به استفاده از داروهای جنسی و قرص های تاخیری می گردد، بنابراین در این جا شما را با داروهای ناتوانی جنسی مردان و عارضه های آن ها اشنا می کنیم.

 

بیماري جنسی براي هر کسی امکان دارد اتفاق بیافتد. براي درمان بیماري های جنسی شیوه های مختلفی وجود دارد؛ من جمله این روشها میتوان به مراجعه به پزشک ارولوژ و یا چه بسا متخصصین سکس تراپی مراجعه کرد. ولی به دلیل وجود تابو های اجتماعي اکثر مردم از مراجعه با این مرکزها خودداری کرده و به سراغ دارو های تقویت جنسی میروند .

 

ناتوانی جنسی میتواند از مشکلات روحی و یا جسمی فرد ناشی شود. این بیماري در آقایان با بالارفتن سن، نسبتا شایع است. اما این ایام تجويز دارو به وسیله پزشک میتواند این مشکل را حل کند.

 

انواع داروهای تاخیری و جنسی:

پاروکستین:
یک داروی ضد افسردگی از دسته مهارکننده های بازجذب سروتونین است که استفاده از آن براي درمان بیماری افسردگی، اختلال وسواسی جبری، اختلال هراس، فوبیای اجتماعي، اختلال خلقی قبل از قائدگی و اختلال استرس بعد از حادثه، اختلال اضطراب منتشر پذيرفته شده است. شواهدی در خصوص تأثیر مثبت این دارو در مبتلایان به سردرد مزمن، دردهای تندخو دیابتی و انزال زودرس هم موجود است .

موقع استفاده پاروكستين توصيه مي شود بطور مرتب به پزشكتان مراجعه كنيد تا بهبودتان را زيرنظر داشته باشد. ممكن است تا 4 هفته طول بكشد تا اثر دارو ظاهر شود و به حداكثر برسد؛ ممكن است بخواهيد در طي اين مدت پزشكتان را ملاقات كنيد. تا مشخص شدن پاسخ بدنتان به اين دارو، موقع رانندگي يا كار با وسايل خطرناك احتياط كنيد. اين دارو در برخي اشخاص باعث خواب آلودگي و كاهش سطح هوشياري مي شود

 

بهترین قرص تاخیری

سردرد یکی از رایج ترین عارضه های استفاده از این داروهای تاخیری است


فلوکستین:
داروی فلوکستین یکی از انواع قدرتمند داروهای SSRI بوده که ميشود از آن براي درمان زود ارضایی استفاده نمود.


ممکن است تا 3 هفته طول بکشد تا تأثير دارو ظاهر شود درصورتی که این قرص تاخیری تا شش هفته تأثير خود بر زود انزالی نشان نداد و یا اثرات جانبی آن مسئله ساز شد، باید با دارویی ديگر جایگزین شود.

در درمان زودانزالی عملکردی شبیه با قرص های تاخیری پاروکستین، سرترالین و سیتالوپرام دارد.

 

سرترالین
داروی سرترالین یکی از اقسام قدرتمند داروهای SSRI بوده که میتوان از آن براي درمان زود انزالی استفاده نمود. ممکن است ، بهبود حاصل از دارو تا 3 هفته پس از آغاز استفاده خود را نشان ندهد. درصورتی که این قرص تاخیری تا شش هفته در درمان زود انزالی تاثیری نشان نداد و یا اثرات جانبی آن مسئله ساز شد، باید با دارویی ديگر جایگزین شود. من جمله عارضه های استفاده داروی سرترالین میتوان خواب الودگی، گيجی، خستگی يا ضعف، مشكلات گوارشی مانند خشكی دهان، اختلال در هضم غذا، بی اشتهايی، بیماری اسهال، تهوع، دردشكمی، نفخ، كاهش وزن، سردرد، افزايش تعريق و... نام برد.


داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای
بعضی از داروهای ضد افسردگی، دارای علایم مشابهی مانند داروهای SSRI هستند، برخی از اقسام خاص داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای( TCAs) را ميشود بعنوان داروی درمان زود ارضایی استفاده نمود. داروهای ضد افسردگی سه حلقه ای که بیش تر از سایر در زمينه درمان زود ارضایی برروی آن تحقيق شده است کلومیپرامین بوده که احتمالا بیش تر از خيلي از داروهای SSRI براي این منظور موثر باشد.

سیتالوپرام
شبیه داروی سرترالین، داروی سیتالوپرام هم یکی از اقسام قدرتمند داروهای SSRI بوده که از آن براي درمان زود انزالی استفاده ميشود . احیانا بهبود حاصل از این قرص های تاخیری تا ۳ هفته پس از شروع مصرف خود را نشان نمی دهد. درصورتی که این قرص تاخیری تا شش هفته تأثير خود بر زود انزالی را نشان نداد و یا اثرات جانبی آن مسئله ساز شد، باید با دارویی ديگر جایگزین شود.

عارضه های کلی ناشی از استفاده قرص های تاخیری

 

سردرد

سردرد یکی از رایج ترین عارضه های استفاده از این داروهاست. تغيير غیرمنتظره در جریان خون ناشی از افزایش مقدار نیتریک اکسید، باعث سردرد ميشود .

این عوارض در تمام قرص های تاخیری و داروهای ناتوانی جنسی دیده ميشود و تغيير دارو، خواص ای ندارد. بهتر است در مورد این مشکل با پزشک تان مشورت کنید.

بدن درد

بعضی از اشخاص بعد از استفاده این داروها، دچار درد در تمام ماهیچه های بدن شان میشوند .
بعضی از اشخاص هم ازکمردرد شکایت ميکنند . با نظر پزشک تان میتوانید داروی تان را عوض کنید.

 

مشکلات گوارشی

داروهای مربوط به درمان ناتوانی جنسی امکان دارد دستگاه گوارش را دچار مشکل کنند که شایع ترین آن ها هم سو هاضمه و اسهال است.

اما براي کم کردن این عوارض، بهتر است رژیم غذایی تان را تغيير دهید. بجاي نوشیدنی های کافئین دار یا آبمیوه ، آب عادی بنوشید. درصورتی که تغيير رژیم غذایی خواص نداشت، با پزشک مشورت کنید.

 

سرگیجه

افزایش در نیتریک اکسید بعضی از مردان را به سرگیجه ابتلا ميکند . اما این مدل سرگیجه آرام است.

ولی سرگیجه، موقع فعالیت های روزانه، عذاب آور است. در موارد نادر هم سرگیجه آنقدر شدید ميشود که فرد، از حال میرود .

این شرایط خطرناک است و باید به آن توجه و سریعاً به پزشک مراجعه شود. چه بسا درصورتی که اندکی هم سرگیجه دارید، بهتر است با پزشک مشورت کنید.

 

تغییر در بینایی

داروهای درمان ناتوانی جنسی، امکان دارد روی دید شما تأثير منفی بگذارند.
بعضی از این داروها میتوانند موقتا دید فرد را تغيير داده و چه بسا وی را دچار تاری دید کنند.
از دست دادن بينايي و یا تغییری که زودگذر نیست، مشکلی جدّي است و فورا باید به پزشک مراجعه کرد.

 

سرخ شدن

گاهی وقت ها موقع استفاده این داروها، پوست فرد عمیقاً قرمز می شودکه البته زودگذر است.
بیش تر پوست صورت و به ندرت قسمت های ديگر بدن قرمز ميشود .
گاهی وقت ها هم پوست صورت دچار لک ميشود یا در موارد شدیدتر جوش ميزند .
قرمز شدن و جوش زدن صرفا میتواند اثر بدی روی ظاهر فرد بگذارد ولی خطر سلامتی جدّي به دنبال ندارد.
با استفاده غذاهای داغ و یا تند، نوشیدنی های الکلی و یا بودن در هوای گرم، این سرخ شدن ها بیش تر هم ميشود .

 

گرفتگی و یا آبریزش بینی

گرفتگی و یا آبریزش بینی یکی از عارضه های شایع استفاده این داروهاست.
ولی بیش تر وقت ها خود بخود برطرف میشوند . درصورتی که این عارضه های محکم بودند، حتماً با پزشک مشورت کنید.

 

تشخیص عارضه های شدید و نادر

هرچند این داروها با عوارضی که به آن ها اشاره شد، همراه هستند. ولی گاهی وقت ها عوارضی مشاهده ميشود که قبل از آن دیده نشده بوده است.

 

این عوارض میتوانند عمیقاً خطرناک باشند. عوارضی مثل:

پریاپیسم( یا نعوظ مانا که بیش از 4 ساعت طول کشیده و بسیار دردناک است.)
تغيير ناگهانی در شنوایی
ازدست دادن بينايي
به محض مشاهده هریک از موردهای بالا باید به پزشک مراجعه کرد.

 

 

گردآوری: بخش زناشویی بیتوته

 



دانستنیهای قبل و بعد از ازدواج

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------