تاثیر کلاژن تراپی بر جوانسازی صورت



کلاژن تراپی, کلاژن سازی پوست, ترمیم کلاژن پوست

جوانسازی صورت با کلاژن تراپی

 

فواید کلاژن تراپی برای پوست

کلاژن تراپی یکی از بهترین روش های جوانسازی و از بین بردن علایم پیری زودرس است.

کلاژن تراپی یکی از  بهترین شیوه های جوانسازی و بهبود زیبایی پوست است. کلاژن ماده ای طبیعی می باشد که در بدن تولید میشود و نیازی به تزریق پیوسته آن نمی باشد.

کلاژن مهم ترین پروتئین مورد نیاز بدن برای حفظ لطافت و خاصیت ارتجاعی پوست است، با افزایش سن ساخت کلاژن در پوست کاهش پیدا کرده و منجر به شلی و افتادگی پوست میشود.

 

به طور کلی کلاژن 30 درصد پروتئین  کل بدن و 70 درصد پروتئین پوست را شامل میشود.

به گفته متخصصان پوست با شروع ۲۰ سالگی ، تولید کلاژن سالانه ۱٪ کاهش می یابد. و سلول های مسئول ساخت کلاژن  با گذشت زمان فعالیتشان کمتر شده و به مرور از بین می روند، در نتیجه با افزایش سن پوستی با خطوط و چین و چروک های قابل مشاهده خواهید داشت.

 

هدف از کلاژن تراپی یا تزریق کلاژن به پوست، رساندن مواد پروتئینی و به خصوص کلاژن از منبعی خارجی به بافت زیرین پوست به منظور کاهش روند پیری پوست و برطرف کردن چروک های ریز و درشت سطح پوست است.

 

کاربردهای کلاژن تراپی پوست, معایب کلاژن تراپی, کلاژن خوراکی

کلاژن تراپی پوست چیست

 

کلاژن چیست؟

 کلاژن پروتئینی  است که باعث می‌شود به صورت خود به خودی مشکلات پوستی درمان شود به همین دلیل وجود آن در بافت‌های بدن اهمیت زیادی دارد. این ماده به صورت طبیعی در بدن وجود دارد و وجود آن در بدن حیاتی است.

 

پروتئین کلاژن بخش بزرگی از پوست، مو و ناخن را شکل می‌دهد. کلاژن فراوان‌ترین پروتئین در بدن است، یک اسید آمینه با زنجیره بلند  که از به هم پیوستن اسید آمینه‌ های منحصر به فردی مانند گلیسین، پرولین، هیدروکسی و آرژنین تشکیل شده و در طبیعت فقط در منابع حیوانی، به خصوص استخوان‌ها و بافت همبند مثل غضروف ها و تاندون ها یافت می‌شود.

تحقیق انجام شده نشان داده است که کمبود طولانی مدت کلاژن در بدن باعث ضخامت و سفتی ناخن‌ها می‌شود.

تحقیقی که  در ایتالیا انجام شده نشان داد که کلاژن کافی در بدن باعث ضخامت تارهای مو می‌شود. 

 

کلاژن را می توانید به صورت خوراکی از پروتئین مصرفی روزانه به دست آورد.

مواد غذایی که به ساخت کلاژن در بدن کمک میکنند عبارتند از :

پرولین سفیده تخم مرغ، جوانه گندم، لبنیات، کلم، مارچوبه و قارچ.

گلایسین پوست مرغ و ژلاتین.

مس موجود در دانه کنجد، پودر کاکائو و عدس.

ویتامین C موجود در مرکبات و سبزی‌ها، در کنار هیالورونیک اسید.

 

جوانسازی صورت با کلاژن تراپی, کلاژن تراپی, کلاژن سازی پوست

درمان مزو کلاژن تراپی

 

کلاژن تراپی پوست چیست؟

کلاژن تراپی یکی از روش های رفع چین و چروک و جوانسازی پوست است که به صورت طبیعی سبب بهبود سلامت و زیبایی پوست می شود. در کلاژن تراپی به کمک سرنگ، کلاژن را به صورت مستقیم به اپیدرم پوست تزریق میکنند.  این کلاژن از بدن خود انسان یا گاو گرفته میشود و از خون استخراج شده و به محل مورد نظر تزریق میشود.  تزریق مستقیم کلاژن به پوست منجر به ترمیم خود به خودی بافت های پوست صورت می شود. 

 

استفاده از کلاژن خود فرد به دلیل سازگاری با بدن به سرعت از طرف پوست پذیرفته می‌شود و پوست را سفت کرده و چین و چروک آن در مدت کوتاهی کاهش می‌دهد. قابل توجه است که  تزریق کلاژن و تعیین مقدار آن باید حتما توسط متخصص انجام گیرد زیرا مقادیر کم یا زیاد کلاژن و عدم تزریق آن در محل مناسب باعث عدم کارایی این روش می‌شود و به نتیجه دلخواه و جوانسازی مناسب نخواهید رسید.

 

خبر خوب اینجاست که کلاژن تراپی معمولا بدون عوارض است. تنها عارضه قابل مشاهده قرمزی و التهاب محل تزریق است که بعد از یکی دو روز از بین خواهد رفت.

 

موثرترین روش های درمانی برای رساندن کلاژن به زیر پوست استفاده از میکرونیدلینگ ، درمارولر و تزریق مستقیم به زیر پوست از طریق مزوتراپی است.

که هر کدام با توجه به روشی که کلاژن را به بافت زیرین اپیدرم پوست میرسانند نامگذاری شده اند.روشی که با بیشترین اقبال از سوی متخصصین و مردم مواجه شده میکرونیدلینگ است.

 

استفاده از میکرونیدلینگ برای کلاژن تراپی به قدری موثر واقع شده است که متخصیصین زیبایی پوست بعنوان جایگزینی برای تزریق فیلرهای پوستی و بوتاکس، این روش را پیشنهاد میکنند. 

از پروسه میکرونیدلینگ بعنوان جایگزینی کم خطرتر از عمل جراحی با سطح تقریبا یکسان نتایج استفاده میشود و نتایج بدست آمده از آن تقریبا بصورت آنی و با ریسک بسیار کمتری قابل مشاهده است.

به طور معمول در چند روز اول بعد از انجام میکرونیدلینگ پوست بسیار خشک تر از حالت معمول خواهد بود که به دلیل تخریب لایه بیرونی پوست برای ورود کلاژن به داخل پوست است که پس از چند روز این لایه پوستی ریخته و با پوستی لطیف و شاداب روبرو خواهید شد.

 

تاثیر کلاژن تراپی بر جوانسازی صورت, جوانسازی صورت با کلاژن تراپی, کلاژن تراپی

میکرونیدلینگ کلاژن تراپی

 

کلاژن تراپی زیر چشم

برای کلاژن تراپی زیر چشم میتوان از روش های ، میکرونیدلینگ ، پی آر پی ، هایفوتراپی، تزریق فیلر و مصرف مکمل های خوراکی کلاژن استفاده کرد.

لیزر فراکشنال با درجه پایین میتواند منجر به تحریک کلاژن سازی زیر چشم شده و عمق چروکها را کاهش دهد. 

در روش پی آر پی با گرفتن چند سی سی خون از بیمار و جدا کردن پلاکت ها و تزریق به محل مناسب میتوان کلاژن رسانی به پوست زیر چشم را افزایش دارد. تزریق پی آر پی در صورتی که به صورت صحیح انجام شود تاثیر بسزایی در بهبود قوام پلک و کاهش چین و چروکها و بهبود تیرگی دور چشم خواهد داشت. 

در مزوتراپی با تزریق مواد کلاژن ساز از جمله اسید هیالورونیک به زیر چشم، بافت اطراف چشم تحریک شده و شروع به ساخت کلاژن و الاستین میکند که نتیجه نهایی کاهش چین و چروک های زیر چشم است.  در این روش روند کلاژن سازی پس از تزریق شروع شده و طی یک ماه کاملا مشهود خواهد بود. 

 

کاربردهای کلاژن تراپی پوست

• بهبود جای خطوط اخم و لبخند

•  از بین بردن چین و چروک های ریز و درشت پوست 

• از بین بردن ناهمگنی بافت پوست 

• از بین بردن اثر بجای مانده از آکنه وتجمع   بیش از اندازه رنگدانه ها (پیگمنتیشن)

 

کلاژن تراپی مو

یکی از موثرترین روش های درمان ریزش مو کلاژن تراپی است البته تاثیر آن برای افرادی مشهود است که به تازگی دچار ریزش مو شده اند. در کلاژن تراپی مو متخصصان از سرنگ با سوزن بسیار نازک استفاده میکند و به طور مستقیم کلاژن و سایر مواد مورد نیاز برای درمان ریزش مو را به جای جای پوست سر تزریق میکند. 

 

کلاژن خوراکی, کلاژن تراپی مو در خانه, تاثیر کلاژن تراپی بر جوانسازی صورت

مزایای مصرف کلاژن خوراکی

 

مزایای مصرف کلاژن خوراکی همزمان با کلاژن تراپی

از کلاژن خوراکی به عنوان مکمل درمان کلاژن تراپی برای تقویت بهتر پوست و مو استفاده می شود. کلاژن از فاکتور های اصلی رشد و سلامت مو می باشد. به کمک کلاژن خوراکی می توان موها را شفاف تر، رشد مو و ناخن را افزایش داد و انعطاف پذیری پوست را بهبود بخشید. کلاژن خوراکی که در کلاژن تراپی استفاده می شود، باعث تقویت ساختار پوست و مو میشود و در نهایت باعث جوان تر به نظر رسیدن پوست صورت خواهد شد.

 

با این که کلاژن در تمام بدن وجود دارد ولی این ماده به طور مخصوصی برای پوست مفید می باشد. با افزایش سن لایه  اپیدرم پوست نازک تر شده و به وسیله فرایندی به نام الاستوسیس، خاصیت ارتجاعی پوست از بین می رود و منجر به بروز علایم پیری و چین و چروک در صورت فرد  می شود. نکته خوشحال کننده این است که این تغییرات قابل برگشت می باشند. بر اساس بررسیهای انجام شده زنانی که به مدت 8 هفته هیدورلیز کلاژن مصرف کرده اند، چین و چروک های صورتشان تا 20 درصد کاهش پیدا کرده است.

 

به طور کلی مزایای مصرف کلاژن خوراکی عبارت است از :

• استحکام و بهبود بافت پوست

• کاهش چین و چروک صورت

• کمک به حفظ رطوبت پوست

• بهبود سریعتر زخم های پوستی

• روشن تر شدن پوست

• افزایش رشد مو و ناخن

• بهبود گردش خون در بدن

• بهبود عملکرد، قدرت و انعطاف پذیری تاندون ها

• کاهش درد مفاصل

• بازسازی سریع عضلات بعد از آسیب های ورزشی

• افزایش استحکام و قدرت استخوانی

• کاهش اشتها و کمک به تناسب اندام

 

معایب کلاژن تراپی

کلاژن تراپی جزو روش های گران مراقبت از پوست محسوب میشود. هزینه بالای کلاژن تراپی باعث میشود که همه افراد نتوانند از آن بهره مند شوند. 

ماندگاری کوتاه مدت آن و نیاز به تمدید 3 تا 6 ماهه با توجه به سن.

دفع کلاژن اضافه در بدن و باقی نگذاشتن ذخیره برای آینده پوست.

 

گرداوری : بخش آرایش و زیبایی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------