برای پیشگیری از کک و مک چه کنیم؟
- مجموعه: سلامت پوست
متخصص پوست گفت: کک و مک ارثی است و درمان قطعی برای آن وجود ندارد. مبتلایان در تابستان از ضد آفتاب استفاده کنند.
دکترطوسی در پاسخ به سوالی درباره علت کک و مک اظهار داشت: کک و مک ارثی است و تابش اشعه آفتاب در ایجاد آن نقش دارد.
وی افزود: به همین دلیل کک و مک در قسمتهایی از بدن که بیشتر در معرض تابش آفتاب است دیده میشود. معمولا کک و مک در زمستان ناپدید و در تابستان بیشتر به چشم میخورد.
این متخصص پوست با بیان نبود درمان قطعی برای ککو مکگفت: افرادی که کک و مک دارند از ضد آفتاب استفاده کنند چرا که اثر تابش مستقیم آفتاب بر پوست موجب افزایش ککو مک میشود.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره علت به جای ماندن جای جوش اظهار داشت: گاهی جوش بر اثر التهاب شدید به وجود میآید و اثر آن به صورت لکه تیره و قرمزی و گاهی فرورفتگی است.
وی با بیان روشهای درمانی در افراد مبتلا گفت: معمولاً لکههایی که به صورت تیرگی هستند برطرف میشوند اما، فرورفتگی ناشی از جوش با لیزر درمان میشود.
این متخصص پوست اظهار داشت: معمولاً در دوران بلوغ بروز جوشها طبیعی است. بعضی نوجوانان با شدت بیشتر و برخی با شدت کمتر آن را تجربه میکنند هر چند برخی نیز اصلاً جوش نمیزنند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علت پوسته پوسته شدن اطراف ناخنها را نیز بر اثر شست و شوی مرتب دستها و کاهش چربی پوست عنوان و خاطر نشان کرد: علت این مشکل روشن نیست اما خشک و مرطوب شدن مداوم انگشتان باعث پوسته پوسته شدن اطراف ناخن ها است.
منبع:فارس