ویتامین هایی که صورت تان را بدون جوش و آکنه می کنند!!



کدام ویتامین باعث جوش میشود,کمبود کدام ویتامین باعث جوش صورت میشود,  کمبود چه چیزی در بدن باعث جوش صورت میشود

کمبود چه چیزی در بدن باعث جوش صورت میشود

 

کدام ویتامین باعث جوش میشود؟

ویتامین ها اثر زیادی در زیبایی پوست و مو دارند و می توانند پوست شما را شفاف و بدون هرگونه جوش و اکنه کنند. مصرف زیاد بعضی از ویتامین ها هم باعث جوش صورت می شود با این مقاله بیتوته همراه باشید تا با این ویتامین ها آشنا شوید.

کمبود کدام ویتامین باعث جوش صورت میشود؟

بعضی شواهد علمی نشان داده اند که استفاده از ویتامین D به بهتر شدن علامت های جوش در اشخاص دچار کمبود این ویتامین کمک می کند.

 

یکی از منابع تامین ویتامین دی، قرار گرفتن در معرض نور خورشید است. به وسیله نور خورشید می توان مقدار زیادی از ویتامین D را دریافت کرد.

 

به جز این مکمل های ویتامین دی و یا محصولات موضعی پوستی دارای آن هم برای استفاده افراد در دسترس هستند.

 

تحقیقات نشان داده است افراد دچار کمبود ویتامین دی بیشتر در معرض ابتلا به جوش در نواحی صورت و بدن قرار دارند.

 

ولی دانشمندان هنوز در مورد اثر مصرف ویتامین دی در درمان جوش اطمینان ندارند.

 

کدام ویتامین باعث جوش میشود,کمبود کدام ویتامین باعث جوش صورت میشود,آیا آمپول نوروبیون باعث جوش صورت میشود

کدام ویتامین باعث جوش میشود

 

نقش ویتامین K در ترمیم جوشگاه

نتایج تحقیقات جدید نشان می‌دهد استفاده از کرم‌های موضعی دارای ویتامین K یا مصرف خوراکی‌های دارای این ویتامین می‌تواند سبب جلوگیری از ایجاد جوشگاه‌های شدید پس از عمل‌های جراحی یا جراحت‌های گوناگون در سطح پوست گردد . ویتامین K با انعقاد سریع‌ تر خون و کمک به بسته شدن سطح زخم سبب جلوگیری از ایجاد جوشگاه عمیق می‌شود. (مطلب پیشنهادی: درمان جوش صورت با طب سنتی)

 

محققان سوئیسی معتقدند که چنانچه کرم‌های موضعی دارای ویتامین‌های K، E، C و زینک برای بیمارانی که تحت جراحی قرار گرفته‌ اند، خانم‌های باردار یا آنهایی که دچار زخم‌های شدید پوستی شده‌اند، تجویز شود، احتمال اینکه با جوشگاه‌‌های آزاردهنده روبرو شوند، خیلی کم خواهد بود.

 

ویتامین A

ویتامین A  یکی از مواد مفید برای درمان جوش و آکنه است، ولی باید صحیح آن را مصرف کنید. مکمل های غذایی ویتامین A مانند داروهای موضعی ویتامین A عمل نمی‌کنند. در حقیقت ضرر مکمل‌های خوراکی بیشتر از فواید آن است.

 

از آنجایی‌که ویتامین A محلول در چربی است، در بدن جمع می شود و مصرف بیشتر از ۱۰۰۰۰ واحد (IU) می‌تواند سمی باشد. این وضعیت در دوران بارداری بیشتر می‌شود. پس خانم‌هایی که تمایل به بارداری دارند، باید درباره‌ی مصرف مکمل‌ها با پزشک خود مشورت کنند.

 

ویتامین A نیز مثل داروهای موضعی می‌تواند به درمان جوش و آکنه کمک ‌کند. در بیشتر داروهای شیمیاییِ موضعی، ویتامین به رتینوئید تغییر پیدا میکند که می‌توانید برای پوست خود از آن استفاده کنید. طبق گزارش‌ها رتینوئید‌ها بیشترین اثر را برای درمان جوش صورت دارند. این مواد توان بازسازی بالایی دارند و سریعا مشکلات پوستی را التیام می‌بخشند. پس خیلی سریع باعث سلامت و شادابی پوست می‌شوند.

 

مارک‌های محبوب رتینوئید، به‌ترتیب با عوارض جانبی کم، تزاروتن (تازوراک) و آداپالن هستند. این داروها را می‌توانید تنها با تجویز پزشک تهیه کنید.

 

خانم‌های باردار نباید رتینوئید مصرف کنند. همچنین مصرف این ماده پوست شما را در برابر نورِ یو- وی (UV) تضعیف می‌کند، به‌همین‌ علت کسانی که از رتینوئید استفاده می‌کنند نباید برای مدت‌زمان طولانی در مقابل آفتاب قرار بگیرند. همین طور باید از ضد آفتاب مناسب پوست خود استفاده کنند.

 

کدام ویتامین باعث جوش میشود,کمبود کدام ویتامین باعث جوش صورت میشود, ایا مولتی ویتامین باعث جوش میشود

 کمبود چه چیزی در بدن باعث جوش صورت میشود

 

کدام ویتامین باعث جوش میشود؟

هویینگ لی یک مولکول شناس در دانشگاه لس آنجلس کالیفرنیا به همراه تیمش تصمیم گرفتند که روی سطح بالای ویتامین B12 تمرکز کنند و تحقیقات خود را بر مبنای تجربیات شش دهه گذشته قراردادند و مواردی را در این شش دهه مورد بررسی قرار دادند. تقریباً تعداد بسیاری از کسانی که ویتامین B12 استفاده می کردند، با آکنه مواجه بودند. نخستین چیزی که به تشخیصش پرداختند، بررسی راه عبوری مولکول هایی بود که ویتامین B12 در پوست تولید می کردند و سبب ایجاد آکنه می شدند.

 

آنگاه این راه های عبوری مولکولی را میان کسانی که پوست سالم داشتند و کسانی که مستعد آکنه بودند، مقایسه کردند. آن ها به این نتیجه رسیدند که ترکیب های زیستی ویتامین B12 در کسانی که مستعد آکنه هستند، نمی تواند تنظیمات خوبی را در مسیر عبور این مولکول ها فراهم کند ولی اشخاص با پوست سالم به خوبی از پس این کار بر می آیند . در مرحله بعد تصمیم گرفتند که روی اثر افزایش مصرف ویتامین B12 از منابع بیرونی بر روی سطح ویتامین B12 تولید شده در باکتری پوست تحقیق کنند. آن ها 10 نفر داوطلب با پوست سالم برای این تحقیق را انتخاب کردند و خواستند که تزریق ویتامین B12 را انجام دهند.

 

در این آزمایش ، محققان ثابت کردند که مکمل B12، مسیر عبور مولکول هایی که درگیر ترکیب سازی ویتامین هستند را سرکوب می کند. در واقع این ژن ها در کسانی که آکنه بیشتری دارند ، کمتر پیدا می شود و بنابراین به نتیجه رسیدند که مصرف بالای ویتامین B12 می تواند سبب افزایش باکتری در پوست شود و تولید مولکول های مقابله گر را کاهش دهد و نا تعادلی را در پوست به وجود آورد که سبب ایجاد آکنه خواهد شد. 

 

طبق مطالعاتی که در مجله های علمی چاپ شده است، یکی از شرکت کننده ها توانست پس از گذشت یک هفته از تزریق ویتامین B12 با ناپدید شدن آکنه ها مواجه شود. هنگامی که هویینگ لی و تیم او به آزمایش ژن های ایجاد کننده مسیر عبوری مولکولی در این فرد پرداختند، به این نتیجه رسیدند که افراد دیگر هم چهارده روز بعد از تزریق با از بین رفتن آکنه هایشان روبرو شدند. این تیم هم ژن ها را در آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار دادند. 

 

باکتری ها از طریق تولید ترکیباتی به نام پورفیرین پاسخ می دهند که سبب افزایش انواع التهاب می شود و ظاهر آکنه را بدتر خواهد کرد.

 

کدام ویتامین باعث جوش میشود,کمبود کدام ویتامین باعث جوش صورت میشود,چه ویتامینی برای جوش صورت خوبه

کمبود چه ویتامینی باعث جوش میشود

 

سایر موادی که به از بین بردن جوش صورت و آکنه کمک می‌کنند

ما در این مقاله در مورد فواید ویتامین A کردیم. ولی شاید در مورد فواید ویتامین E چیزهایی شنیده باشید. رابطه ویتامین E با جوش به اندازه‌ی ویتامین A بررسی نشده است. ولی در بررسی های اخیر معلوم شد که کمبود ویتامین E ،A و زینک با ایجاد جوش مرتبط است. پس بد نیست که روزانه مقدار ۱۵ میلی‌گرم ویتامین E مورد نیاز خود را تأمین کنید.

 

روغن درخت چای هم می‌تواند برای از بین بردن جوش موثر باشد. روغن درخت چای جایگزین مناسبی برای بنزوئیل‌پروکساید است. بنزوئیل‌پروکساید عنصر شناخته‌شده در کِرِم‌های مخصوص جوش است. روغن درخت چای تاثیر مشابهی دارد، باکتری‌ها را از بین می‌برد و تولید چربی را کاهش می‌دهد. هردو ماده در پمادها استفاده می‌شوند، ولی روغن درخت چای آثار جانبی کمتری دارد. مثلا خارش پوست، سوزش و پوسته‌پوسته شدن در این مورد کمتر است.

 

مولتی ویتامین و جوش صورت

چنانچه یک دفعه متوجه جوش زدن های زیاد پوست صورت خود شده‌اید، امکان دارد به دنبال دلیل آن در بین داروهایی که مصرف می‌کنید باشید و قطعاً یکی از این داروها، مولتی ویتامین‌ها خواهد بود. فراموش نکنید، افزودن یک ویتامین یا مکمل گیاهی به روتین مراقبت پوستی شما می تواند به صورت غیر منتظره باعث افزایش جوش های صورت شما شود.

 

آیا آمپول نوروبیون باعث جوش صورت میشود

مصرف آمپول نوروبيون و مكمل هاي خوراكي دارای ويتامين هاي گروه b مي تواند سبب ايجاد جوش شود.

 

گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------