درمان جوش با طب سنتی



درمان جوش صورت با طب سنتی, علت جوش چانه در طب سنتی, علت جوش پیشانی در طب سنتی

علت جوش صورت در طب سنتی

 

درمان جوش صورت با طب سنتی

آکنه یا جوش صورت یکی از مشکلاتی است که خیلی از افراد را در سنین گوناگون مخصوصا نوجوانی درگیر می‌‌کند. یکی از رایج ترین مشکلات پوستی، جوش زیر پوستی و جوش‌های صورت و بدن می‌‌باشند. طب سنتی برای از بین بردن جوش صورت توصیه های موثری را در اختیار شما می گذارد.

دلایل جوش زدن از نظر طب سنتی

برای درمان جوش طب سنتی نخست دلایل جوش زدن و پیدایش مشکلات و بیماری‌های پوستی بررسی می‌شود.

 

- امکان دارد علت جوش زدن به دلیل مشکل گوارشی و استفاده از فست فودها باشد.

- امکان دارد جوش قهوه‌ای در پیشانی زنان به علت وجود کیست در رحم آنها باشد.

- امکان دارد جوش‌های وسط پیشانی و روی بینی به علت کمبود ویتامین B در بدن یا تنبلی کبد و مصرف فست فودها و غذاهای چرب و ناسالم باشد.

- امکان دارد جوش و لکه و پف زیر چشم و سیاهی دور چشم به علت نارسایی و تنبلی کلیه‌ها باشد.

- امکان دارد جوش‌های روی صورت و گونه‌ها به دلیل مشکلات تنفسی، حساسیت و یا سیگار و قلیان کشیدن باشد.

- امکان دارد جوش‌های اطراف چانه و لب‌ها به علت اختلالات هورمونی و استرس باشد.

- دلیل اصلی ایجاد آکنه یا جوش های پوستی بر روی سر انباشت سلول های مرده و چرب پوستی بر روی سر می باشد.

 

درمان جوش صورت با طب سنتی, علت جوش چانه در طب سنتی, علت جوش پیشانی در طب سنتی

علت جوش پیشانی در طب سنتی

 

راه های سنتی درمان جوش صورت

- افراد باید از فشار دادن جوش‌ها به خصوص وقتی که تازه به وجود آمده و در عمق پوست هستند به شدت پرهیز کنند.

 

- افرادی که صورتشان زیاد جوش می زند باید از پرخوری اجتناب کنند. همینطور استفاده از غذاهای ساده خود می تواند در کاهش جوش ها کمک کننده باشد.

 

- زنانی زیاد جوش می زنند باید عادت ماهانه خود را تنظیم کنند، افرادی که یک دوره قاعدگی طبیعی یعنی هر 28 روز یک بار به مدت 7 روز قاعده می شوند، بسیار خوب است و علامت سلامت رحم است.

 

- برای درمان آکنه ابتدا باید علت به وجود آورده جوش پیدا شود آنگاه با توجه به عامل به وجود آورنده باید پرهیزات لازم انجام شود، در صورتی که جوش‌ها به علت مصرف غذاهای محرک باشد افراد باید از استفاده این غذاها اجتناب کنند همینطور باید این اشخاص از یک برنامه غذایی گیاهی و آب پز هم پیروی کند.

 

- رژیم غذایی استاندار را رعایت کنند به این ترتیب که صبح ناشتا از ترکیب نصف عرق کاسنی و شاتره +یک قاشق غذاخوری سکنجبین طبی + یک قاشق غذاخوری خاکشیر همراه با آب مخلوط کرده و مصرف شود که تیرگی پوست را کم می کند.

 

- ورزش مرتب و منظم در برطرف کردن جوش ها و خون رسانی به بخش های گوناگون پوست بسیار مناسب است.

 

- مصرف روزانه شش تا هشت لیوان آب را فراموش نکنید.

 

- حجامت عام (بین دو کتف، کبد و چانه) و زالو درمانی نقش مفیدی در برطرف کردن جوش‌ها دارد ولی این کار باید زیر نظر افراد متخصص انجام شود.

 

درمان جوش صورت با طب سنتی, علت جوش چانه در طب سنتی, علت جوش پیشانی در طب سنتی

درمان جوش صورت بعد ازاصلاح در طب سنتی

 

غذاهایی که تولید جوش می‌کنند

غذا در بدن چند مرحله هضم می شود و در هر مرحله مواد زائدی از آن باقی می ماند. چنانچه بدن نتواند این مواد را دفع کند برای اینکه به اعضا مهمی مانند مغز و قلب صدمه نرساند آن را به اعضای کم اهمیت‌تر مانند پوست و مفاصل می فرستد. چنانچه این مواد غلیظ و با طبیعت گرم باشند و به پوست فرستاده می شود می‌توانند تولید کننده‌ی جوش باشند. بر این اساس غذاهایی که تولید جوش می‌کنند باید هم غلیظ و هم گرم باشند مانند گردو، پسته، خرما، موز، سس های تند و گوشت شتر.

 

-  یک حمام پیش از اصلاح می تواند موهای صورت را نرم و همینطور منفذهای پوست را باز کرده و آماده اصلاح کند.

- برای مردان بهتر است از خمیر های اصلاح مناسب استفاده کنند.

- خانم ها پیش از اصلاح بهتر است حتی اگر دوش نگرفتند صورت خود را شسته و ضد عفونی کنند تا برای اصلاح آماده شود.

- چنانچه شیوه شما برای اصلاح لیزر بوده باید پیش از انجام همه موهای زائد خود را با تیغ از بین برده تا در زمان انجام لیزر دچار مشکل نشوید.

- چنانچه از تیغ برای اصلاح استفاده می کنید سعی کنید تیغ تازه را برای این کار  استفاده کنید همینطور در جهت رویش مو ها بهترین جهت برای اصلاح با تیغ است.

 

درمان جوش صورت با طب سنتی, علت جوش چانه در طب سنتی, علت جوش پیشانی در طب سنتی

درمان جوش بدن با طب سنتی

 

درمان جوش بدن با ماسک

- ماسک پوره خیار و سیب زمینی خام شاداب کننده پوست کلاژن ساز دارای طبع سرد و ضد جوش است و ماسک شیرخشت به همراه شیر گاو محلی بر روی پوست به از بین بردن جوش و جای جوش به علت طبع سرد آن مفید است.

 

- سیب رنده شده را مستقیما بر روی جوش ها بمالند و بعد از خشک شدن نه تنها به از بین رفتن باکتری های موجود در جوش های چرکی کمک می کند، بلکه جوش ها را خشک می کند. 

 

- استفاده از پوره ترب سفید و نمک دریا روی پوست به مدت 10 دقیقه باعث از بین رفتن جوش و جای جوش می شود. برای درمان جوش و جای جوش دارای خارش استفاده از ماسک سدر، ماست و شاتره از هرکدام یک قاشق چای خوری در یک کاسه ماست محلی بسیار موثر است.

 

- چنانچه جوش ها بر اثر حرارت ناشی از کبد ایجاد شده باشند افراد باید از ماسک‌هایی مثل آبلیمو، عسل و سیب ، ماسک خیار و کدو استفاد کنند، استفاده از ماسک سدر، بابونه و ماست اثر فوق العاده ای در برطرف کردن جوش‌های سرسیاه دارند.

 

- ماسک عسل و دارچین: ترکیب یک قاشق عسل و دو قاشق دارچین و گذاشتن آن‌ها روی پوست می‌تواند آکنه را درمان کند.

 

عسل و دارچین، منبع های پر از آنتی‌اکسیدان‌ها هستند؛ آزمایش ها نشان داده‌اند اثر آنتی‌اکسیدان‌ها بر آکنه، بیشتر از رتینوئیدها و بعضی داروهاست! لینولئیک اسید، ویتامین B3 و سدیم آسکوربیل فسفات (SAP) از آنتی‌‌اکسیدان‌های موجود در این ماسک هستند که می‌توانند سبب کاهش پیدایش آکنه شوند.

 

- ماسک آلوئه‌ورا: آلوئه‌ورا دارای اسید سالیسیلیک و گوگرد است که هر دو در درمان آکنه مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ گذاشتن ژل آلوئه‌ورا، یک تا دوبار در روز می‌تواند در کاهش پیدایش آکنه مفید باشد.

 

گردآوری: بخش آرایش و زیبایی بیتوته

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------