تازه های بهداشت مادر کودکان

مادر شدن زنان را باهوش‌تر می‌کند

مادر شدن، زنان را باهوش‌تر می‌کند!

دلیل این که مادر شدن زنان را باهوش‌تر می‌کند آیا مادر شدن به طور قطعی زنان را باهوش‌تر می‌کند؟ آیا…

آیا پروتز سینه با شیردهی تداخلی دارد؟



پروتز سینه و شیردهی,تاثیر پروتز سینه بر شیردهی,ارتباط پروتز سینه و شیردهی

تاثیر پروتز سینه بر شیردهی

 

پروتز سینه چندین سال است که یکی از پرطرفدارترین عمل‌های جراحی پلاستیک محسوب می‌شود؛ چرا که بسیاری از بانوان برای بهبود شکل و اندازه سینه خود به این عمل روی می‌آروند. پروتز سینه روشی موثر برای بزرگتر و خوش فرم‌تر کردن سینه است. سوالی که بسیاری از کاربران در خصوص پروتز سینه پرسیده اند این است که آیا پروتز سینه با شیردهی تداخلی دارد یا نه که در این مقاله به صورت کامل پاسخ سوالشان داده شده است.

پروتز سینه چیست؟
یکی از شایع‌ترین عمل‌های جراحی زیبایی، جراحی پروتز سینه در بانوان است. پروتز سینه، ایمپلنت سینه به‌معنای بازسازی سینه از طریق افزایش حجم آن است. ماده پر کننده پروتز‌ها از جنس سیلیکون است، سیلیکون جز عناصری است که در طبیعت موجود است. تصمیم برای پروتز سینه‌ ها باید كاملا آگاهانه باشد؛ پس لازم است كه قبل از عمل، ‏فرد با پزشک جراح درباره نوع عمل جراحی مشورت كند.

ارتباط پروتز سینه و شیردهی:
برخی افراد که قصد انجام عمل پروتز سینه دارند تصور می کنند که اگر جراحی پروتز سینه انجام دهند، چون در سینه هایشان پروتز گذاشته می شود دیگر قادر نخواهند بود شیر دهی داشته باشند و حتما پروتز سینه و شیردهی به یکدیگر مرتبطند که این تصور غلطی می باشد، چون با اینکه در سینه پروتز جا گذاشته می شود اما  بافت طبیعی و مجرای شیردهی در محل خودشان باقی می مانند و امکان شیر دهی بعد از انجام این جراحی وجود خواهد داشت و پروتز سینه و شیردهی مشکلی برای یکدیگر ایجاد نخواهند کرد.

درحالت کلی، پروتز سینه و شیردهی ارتباطی به هم ندارند. گاهی دیده می شود که بافت سینه بسیار کوچک است و نیاز دارد تا اندیکاسیون پروتز سینه بر روی آن انجام شود. همین کوچک بودن بافت سینه باعث کم بودن شیر مادر است و چه قبل پروتز چه بعد پروتز شیر مادر کم خواهد بود و ربطی به عمل پروتز سینه ندارد.

بهترین نوع برش برای پروتز سینه و شیردهی:
همان طور که می دانید در جراحی پروتز سینه می توان برش های مختلفی را برای قرار دادن پروتزدر داخل سینه فرد انجام داد. به طور کلی می توان گفت هرچه برش ایجاد شده دورتر از هاله سینه باشد و به عبارتی برش در زیر بافت سینه ایجاد شود امکان شیردهی به طور قطع وجود دارد.

 

پروتز سینه و شیردهی,تاثیر پروتز سینه بر شیردهی,ارتباط پروتز سینه و شیردهی

پروتز سینه و شیردهی

 
عوامل موثر در جراحی پروتز سینه بر روی شیردهی:
- اگر برشی که برای گذاشتن پروتز سینه گذاشته می شود در دور هاله سینه داده شود چند مجرای شیری ممکن است قطع شوند و  این موضوع  می تواند بر میزان شیر تولید شده و نحوه ی شیردهی تاثیر بگذارد.

- محل قرارگیری پروتز. ممکن است پروتز میان بافت سینه و عضلات قفسه سینه گذاشته شود. اما در صورتی که پروتز در زیر عضلات قفسه سینه قرار داده شود، آسیبی به اعصاب و غدد شیری وارد نخواهد شد.

چه زمان بعد از پروتز سینه میتوان شیردهی انجام شود:
بعد از بهبودی کامل محل زخم در جراحی پروتز سینه امکان بارداری و شیردهی بلامانع می باشد اما طبق نظر پزشک متخصص بهترین زمان برای بارداری و شیردهی یکسال بعد از گذشت جراحی می باشد

عوارض شیردادن با سینه پروتز شده  برای نوزاد:
تغدیه نوزاد از شیر مادر با وجود پروتز در سینه، هیچ گونه خطر و عارضه ای را برای کودک به همراه ندارد. تحقیقات نشان داده است که در شیر بانوانی که پروتز سینه انجام داده اند، هیچ ماده مضری وجود ندارد و تفاوتی بین شیر مادران با پروتز سینه و مادران دیگر وجود ندارد.

 

پروتز سینه و شیردهی,تاثیر پروتز سینه بر شیردهی,ارتباط پروتز سینه و شیردهی

عوامل موثر در جراحی پروتز سینه بر روی شیردهی

 
جلوگیری از مشکلات شیردهی پس از پروتز سینه:
قبل از انجام پروتز سینه، به جراح خود بگویید که قصد دارید در آینده به کودک خود شیر دهید. در این صورت جراح می تواند برای جلوگیری از مشکلات آتی، بهترین روش جراحی را به شما پیشنهاد دهد. حتی ممکن است بخواهید جراحی پروتز سینه را تا بعد از بارداری و زایمان عقب بیاندازید. به طور کلی اطلاع دادن به جراح خود، می تواند نتایج غیر منتظره را تا حد فراوانی کاهش دهد. همچنین می تواند راه کارهایی برای افزایش تولید شیر مادر و کنترل دردی که ممکن است در سینه حس کند، ارائه دهد.

 

  بیشتر بخوانید: روشهای بزرگ کردن سینه

 
پیشنهاد برای انجام پروتز سینه:
عمل پروتز سینه هیچ خطری برای بارداری ندارد اما چون در دوران بارداری تغییرات هورمونی اتفاق می افتد، سبب تغییراتی در اندازه و شکل سینه ها می شود و این تغییرات تا زمان پس از بارداری نیز ادامه دارد چرا که ترشح شیر تا آن زمان ادامه دارد. بنابراین توصیه می شود افرادی که قصد انجام عمل پروتز سینه دارند آن را بعد دوران بارداری و شیردهی انجام دهند تا پروتز سینه و شیردهی با یکدیگر تداخل نداشته باشند.

گردآوری: بخش کودکان بیتوته

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------