شارژ باتری خودروی الکتریکی تنها در ۷۲ ثانیه!



 ,اخباراقتصادی ,خبرهای اقتصادی
یک باتری جدید که برای خودروهای هیبریدی ساخته شده است، تنها ظرف ۷۲ ثانیه شارژ می‌شود که با فناوری جدید خود می‌تواند استقبال گسترده از خودروهای برقی در شهرهای کوچک را افزایش دهد. 

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، فناوری باتری جدیدی که توسط یک استارتاپ سوئیسی موسوم به موراند(Morand) توسعه یافته است، می‌تواند باتری‌های وسایل نقلیه الکتریکی(EV) را در زمان کمتری نسبت به پر کردن مخزن سوخت یک خودروی موتور احتراق داخلی(ICE) در پمپ بنزین شارژ کند.

 

این فناوری جدید که می‌تواند خودروهای الکتریکی را تنها در ۷۲ ثانیه شارژ کند، یک سیستم هیبریدی است که از فناوری باتری‌های سنتی و ابرخازن‌ها استفاده می‌کند.

 

فناوری جدید باتری هیبریدی

بر اساس گزارش موسسه نفت آمریکا(API)، میانگین زمانی که یک دارنده خودروی موتور احتراق داخلی برای پر کردن مخزن سوخت خود صرف می‌کند، ۲ دقیقه است. این در حالی است که سیستم باتری هیبریدی الکتریکی جدید به نام ای‌تکنولوژی(eTechnology) تقریباً این زمان را به نصف کاهش می‌دهد که در نهایت می‌تواند مشوق بزرگی برای پذیرش و استقبال گسترده‌تر از خوودروهای برقی باشد.

 

به گفته شرکت موراند، یکی دیگر از مزایای این فناوری این واقعیت است که می‌تواند طول عمر بسیار بیشتری نسبت به باتری‌های لیتیوم-یونی که به طور سنتی در خودروهای الکتریکی استفاده می‌شوند، ارائه دهد.

 

استارتاپ موراند توسط راننده و مدیر تیم سابق فرمول یک "بنو موراند"(Benoît Morand) تاسیس شده است که نقش مهمی در توسعه Hope Racing Oreco ۰۱ Hybrid داشت که اولین نمونه هیبریدی است که بیش از ۱۰ سال پیش در مسابقات ۲۴ ساعته لمانز رونمایی شد.

 

هدف این شرکت استفاده از فناوری‌های انرژی توسعه‌یافته در مسابقات اتومبیلرانی و ترجمه آنها به راه‌حل‌های روزمره است که می‌تواند به انتقال و گذار به سمت انرژی پاک کمک کند.

 

این استارتاپ می‌گوید که یک نمونه اولیه از راه‌حل eTechnology در طول آزمایش خود توانسته است در ۷۲ ثانیه تا ۸۰ درصد، در ۱۲۰ ثانیه ۹۸ درصد و ظرف ۲.۵ دقیقه ۱۰۰ درصد شارژ شود.

 

شارژ وسایل نقلیه کوچک‌تر و دوچرخه‌های برقی در یک چشم به هم زدن

در حالی که بدیهی است که زمان شارژ ۷۲ ثانیه‌ای یا ۲.۵ دقیقه‌ای برای بسته‌های باتری بزرگ‌تر ۱۰۰ کیلووات ساعتی که در دوربردترین خودروهای برقی جهان استفاده می‌شوند، صدق نمی‌کند، موراند می‌گوید این فناوری برای خودروهای کوچک شهری که باتری ۵.۵ کیلووات ساعتی دارند، مناسب است.

 

این استارتاپ می‌گوید این فناوری همچنین می‌تواند برای پهپادها و دوچرخه‌های الکتریکی که نیاز به شارژ سریع دارند، بسیار مفید باشد.

 

موراند تخمین می‌زند که برای مثال یک دوچرخه الکتریکی با باتری شش آمپرساعتی می‌تواند با استفاده از این فناوری در مدت ۶ دقیقه با سرعت کمتر یعنی با نرخ ۳.۲ کیلووات شارژ شود. این امر می‌تواند به طور قابل توجهی پذیرش دوچرخه‌های برقی را افزایش دهد، وابستگی به خرید باتری‌های یدکی را کاهش دهد و این دوچرخه‌ها را برای بسیاری از مردم به گزینه‌ای مناسب‌تر و در دسترس‌تر تبدیل کند.

 

این شرکت می‌گوید نمونه اولیه eTechnology را در بیش از ۵۰ هزار چرخه شارژ و تخلیه آزمایش کرده است و ادعا می‌کند که این فناوری پتانسیل حفظ قدرت را در چرخه‌های شارژ و تخلیه بسیار بیشتری نسبت به باتری‌های لیتیوم-یونی سنتی نشان می‌دهد.

 

موراند همچنین می‌گوید این فناوری حتی در دماهای بالا که معمولاً برای باتری‌های برقی معمولی مشکل ایجاد می‌کند، کارآمد است.

 

این استارتاپ اکنون در حال همکاری با یک شریک تجاری برای عرضه فناوری خود به بازار است.

 

این فناوری احتمالاً در ابتدا گران‌تر از فناوری باتری‌های لیتیوم-یونی خواهد بود، اما اگر موراند تولید خود را در مقیاس زیاد افزایش دهد، هزینه این فناوری هیبریدی کاهش خواهد یافت.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------