راههای طبیعی برای دفع مورچه ها از آشپزخانه
- مجموعه: مهارتهای زندگی
تکنیک های از بین بردن مورچه
آشنایی با موادی که نقش مؤثری در کاهش جمعیت مورچههای خانه شما دارند:
دارچین: دارچین آسیاب شده، روغن دارچین یا ترکیب دارچین با ادویههای دیگر همگی خانهتان را با رایحههای گرم و فصلی پر میکند و اگر در مسیر آنها بپاشیدشان مورچهها را خواهد ترساند.
آب لیمو: اسپری کردن آبلیموی خالص در ورودیها یا اطراف آنها از ورود آفات به داخل جلوگیری میکند. آنها از آبمیوههای ترش و طبیعی بدشان میآید.
دانه قهوه: برخی افراد از قرار دادن دانههای استفاده شده قهوه در شکافهای نزدیک راه ورود مورچهها استقبال میکنند. قهوه آنها را نمیکشد بلکه میترساند و وادارشان میکند تا بساط خود را جای دیگری پهن کنند!
گچ: کشیدن یک خط با گچ در اطراف پنجرهها یا ورودی درها مورچهها را عاجز میکند.
فلفل: فلفل را نیز مثل دارچین چه بهتنهایی یا در ترکیب با آب میتوانید در یک بطری بریزید و مستقیماً در راه عبور مورچهها در امتداد مسیرشان اسپری کنید.
جوششیرین و پودر قند: مخلوط جوششیرین و پودر قند در سرپوشهای شیشههای دهنگشاد و قرار دادن آنها در کنجهای خانه میتواند جمعیت مورچهها را کاهش دهد.
سرکه: مخلوط سرکه و آب نهتنها برای پاک کردن پیشخوان و کف آشپزخانه مفید است بلکه برای کشتن حشرات ناخواسته هم بسیار مؤثر است. این محلول را درجایی بریزید که مورچهها لانه دارند. برای گرفتن سریعتر جواب میتوانید فلفل را هم به سرکه اضافه کنید.
خاک دیاتومه: نوعی خاک است که از بقایای فسیلی جلبکهای تک سلولی پوستهسخت دیاتوم بوجود آمده است. از این خاک در تصفیه، ساخت حشرهکشها، جذب مایع، پوششهای پلاستیک و لاستیک، کاتالیزور، و عایق حرارتی استفاده میشود. این ماده که برای انسان سمی نیست کشنده خوبی برای مورچههاست اما مراقب باشید که مرطوب نشود.
آب جوش و مایع ظرفشویی: اسپری کردن آب داغ و صابون نیز میتواند بسیار مؤثر باشد. همچنین میتوانید غذاهایی مثل عسل که مورچه را جذب میکنند در یک نعلبکی کوچک پر از آب قرار دهید. ریختن آب جوش روی محل تجمع مورچهها هم آنها را میکشد و هم برای انسان سمی نیست.
منبع : persianpersia.com