ترید یا معامله: مزایا، معایب و انواع ترید



بهترین روش ترید در فارکس, ترید کردن, آموزش ترید

ترید یا معامله

 

ترید چیست و تریدر کیست؟ + انواع روش های ترید کردن 

ترید(Trade) یا معامله، یک مفهوم اقتصادی به معنای خریدوفروش کالا و خدمات با پرداخت هزینه آن از خریدار به فروشنده یا مبادله کالا یا خدمات بین طرفین معامله است. در بازارهای مالی ترید به خرید و فروش سهام شرکت‌ها، اوراق قرضه، جفت ارزها، ارز دیجیتال و...اشاره دارد که شخص می‌تواند هم به طور مستقیم و هم از طریق کارگزاری، معامله خود را انجام دهد. این کار می‌تواند از طریق پلتفرم‌های معامله آنلاین انجام شود. هدف اصلی در این نوع معامله‌ها، خرید در قیمتی پایین و فروش در قیمتی بالاتر است. این معامله‌ها معمولاً در یک بازه زمانی کوتاه، سودآوری دارند. در این مطلب از بیتوته شما را با ترید کردن آشنا می کنیم.

تریدر یا معامله‌گر کیست؟

تریدر کسی است که در بازارهای مالی مختلف، معامله می‌کند. فعالیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام شده توسط تریدر می‌تواند شخصی و یا به نمایندگی از شخص دیگر و یا مؤسسات و شرکت‌ها باشد. درصورتی‌که تریدر نماینده شرکتی برای انجام معاملات باشد، از هر خرید و فروش کارمزدی به او تعلق می‌گیرد. در هر صورت هدف اصلی تریدر در تمام مدت این است که در کوتاه‌مدت، کسب سود نماید.

 

ترید کردن نیازمند دانش گسترده و تخصصی در زمینه بازار مالی موردنظر است و کسب این دانش نیاز به زمان زیاد برای پیگیری اخبار و بررسی وضعیت بازار دارد همچنین مهارت در قدرت تحلیل درست بازار از مولفه‌های اصلی یک معامله‌گر می‌باشد.

 

سرمایه‌گذاری چیست و سرمایه‌گذار کیست؟

سرمایه‌گذاری اختصاص‌دادن منابع با هدف تولید سود است. در بازارهای مالی سرمایه‌گذاری، درگیرکردن دارایی‌ها در ابزارهای مالی برای رسیدن به سود و قیمت بالا در درازمدت است. سرمایه‌گذاران با استفاده از تحلیل بنیادی فرصت‌های مناسب سرمایه‌گذاری را کشف می‌کنند. 

 

هدف سرمایه‌گذار، رسیدن به ثروت در مدت‌زمان طولانی است با این رویکرد، سرمایه‌گذاران درگیر نوسانات کوتاه‌مدت قیمتی در بازارهای مالی نیستند و به‌خاطر همین آنها نگرانی از بابت زیان‌های کوتاه‌مدت ندارند. مانند خرید زمین به‌منظور فروش آن در آینده برای کسب سود.

 

ترید کردن, آموزش ترید, ترید کریپتو

سرمایه گذار کیست

 

تفاوت سرمایه‌گذاری و ترید چیست؟

سرمایه‌گذاران و تریدرها هر دو به دنبال یک هدف مشترک هستند و آن سود کردن در بازارهای مالی است. اما روش‌های رسیدن به سود در این دو مدل با هم متفاوت است. به‌طورکلی می‌توان تفاوت بین سرمایه‌گذار و تریدر را این‌گونه بیان نمود که:

• سرمایه‌گذار به دنبال کسب سود در مدت‌زمان طولانی است به‌خاطر همین مقدار سود مدنظر او مقدار بالایی است. اما تریدر به دنبال استفاده از نوسان‌های قیمتی در بازارهای مالی است به‌خاطر همین وارد موقعیت‌های معاملاتی زیادی می‌شود و با کسب سود کم از آن‌ها خارج می‌گردد.

 

• سرمایه‌گذاری چون باهدف بلندمدت یک‌ساله و یا چندساله انجام می‌گیرد از ریسک پایینی برخوردار است. اما تریدرها معاملات پرریسک و کوتاه‌مدت زیادی را با هدف کسب سود انجام می‌دهند عمر این معاملات ممکن است چند روز و یا حتی چند ساعت باشد.

 

معنی ترید کردن, بهترین روش ترید, ساده ترین روش ترید

تریدر به دنبال سود کردن در بازارهای مالی است

 

مزایا و معایب ترید کردن چیست؟

ترید کردن یکی از روش‌های کسب سود در بازارهای تورمی است. برای آغار ترید و فعالیت در بازارهای مالی، محدودیت زمانی، مکانی، تحصیلاتی وجود ندارد و با هر مقدار سرمایه‌ای می‌توانید وارد این بازارهای مالی شوید. همین امر باعث شده در این بازارهای مالی طیف گسترده‌ای از مردم حضور داشته باشند.

 

برای معامله‌کردن در این بازارهای مالی، نیازی به تجهیزات و امکانات بخصوصی نیست و به لطف الکترونیکی شدن معاملات، امکان کسب سود باتوجه ‌به خرید و فروش‌های آنی در زمان کوتاه میسر می‌باشد.

 

اما در کنار این‌همه مزیت، ترید کردن معایبی هم دارد. یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث می‌شود افراد کمی وارد این عرصه شوند ریسک بالای معاملات در ترید کردن است؛ زیرا نتایج بیشتر معاملات قابل ‌پیش‌بینی نیستند و ممکن است بخشی از دارایی و یا حتی تمام سرمایه خود را از دست بدهید؛ ازاین‌رو یک تریدر باید دارای روحیه ریسک‌پذیری بالایی باشد.

 

همچنین فعالیت در بازارهای مالی به‌عنوان تریدر نیاز به دانش تخصصی، اطلاعات زیاد، مهارت بالا در تحلیل بازار و نیاز به آموزش و یادگیری مستمر دارد و تریدر باید زمان زیادی را برای درک و تحلیل بازارهای عمیق و پیچیده مالی صرف نماید از این رو نیاز به برنامه ریزی، نظم و پیگیری مداوم دارد. به طور کلی ترید کردن در کنار جذابیت و هیجان بالا،  یک کار بسیار استرس‌زا و نیازمند تصمیم‌گیری‌های آینده‌ساز است.

 

بهترین روش ترید, ساده ترین روش ترید, بهترین راه برای ترید

مزایا و معایب ترید کردن

 

ابزارهای ترید چیست؟

منظور از ابزارهای ترید، روش‌هایی است که با استفاده از آن‌ها بتوان موقعیت‌های معاملاتی مناسبی را در بازار پیدا کرد. دو ابزار مهم مورد استفاده در ترید، تحلیل بازار و تحلیل تکنیکال هستند. در ادامه به بررسی روش‌های مختلف معامله در بازارهای مالی می‌پردازیم.

 

تحلیل بنیادی در بازا‌رهای مالی

هدف از تحلیل بنیادی، یافتن پارامترهای تأثیرگذار بر روی یک بازار و بررسی آنها است؛ بنابراین برای اینکه بتوانید تحلیل بنیادی درستی انجام دهید نیاز به یادگیری مفاهیم پایه‌ای در آن بازار دارید در واقع تحلیل بنیادی کار پیچیده‌ای است و به دانش و اطلاعات زیادی نیازمند است.

 

مثلاً برای تحلیل بازارهای ارز دیجیتال هم نیاز به دانش اقتصادی دارید و هم نیاز به دانش فنی و کامپیوتری، تا بتوانید پروژه‌های مربوطه را بررسی و تحلیل نمایید. 

معمولاً تحلیل بنیادی برای سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت مورداستفاده قرار می‌گیرد زیرا این تحلیل، فرایند سخت و پیچیده‌ای است.

 

یکی از ویژگی‌های تحلیل بنیادی این است که اگر به‌درستی انجام گیرد سود کلانی نصیب معامله‌گر خواهد شد و همچنین با انجام‌دادن یک تحلیل تا مدت طولانی نیاز به بررسی بازار نخواهید داشت.

 

تحلیل تکنیکال در بازارهای مالی

در تحلیل تکنیکال فرض بر این است که تمام اتفاقات بنیادی در نمودار قیمت لحاظ شده است؛ بنابراین اگر شما بتوانید از روی نمودار قیمت برای آینده معامله خود برنامه‌ریزی کنید دیگر نیازی به تحلیل بنیادی ندارید.

 

برای توسعه تحلیل تکنیکال افراد زیادی تلاش کرده‌اند و روش‌های مختلفی را ابداع نموده‌اند از جمله این روش‌ها می‌توان به خط روندها، الگوهای کلاسیک، اندیکاتورها، پرایس‌اکشن و الگوهای هارمونیک اشاره کرد. تریدر می‌تواند با پیداکردن روش‌های مناسب خود از بین آنها، بازار را تحلیل نماید. از مزیت‌های مهم این تحلیل این است که اساس آن برای تمام بازارهای مالی یکسان است و با یادگیری آن می‌توان به تحلیل دارایی‌ها، در بازارهای مختلف پرداخت.

 

ترید کردن, آموزش ترید, ترید کریپتو

تحلیل تکنیکال در بازار 

 

کدامیک از تحلیل‌ها مناسب‌تر هستند؟

با درنظرگرفتن سه ویژگی مهم سطح دانش و سواد، نوع ترید و استراتژی معاملاتی و ویژگی‌های شخصیتی می‌توانید به جمع‌بندی درستی در مورد آنچه می‌خواهید انجام دهید برسید.

 

به‌طورکلی برای انجام تحلیل بنیادی در معاملات، حتماً باید بازاری را که در آن دانش و سواد کافی برای تحلیل پارامترهای تأثیرگذار بر آن را دارید برای معامله انتخاب نمایید. البته در نظر داشته باشید که برای تحلیل بنیادی، نوع ترید باید بلندمدت باشد تا بتوانید تمام پارامترهای تأثیرگذار را بررسی نمایید. برای این تحلیل نیاز به‌صرف زمان و انرژی بالایی است؛ بنابراین بهتر است افرادی وارد این عرصه شوند که از دقت و تمرکز بالا و همچنین حوصله زیادی برخوردار باشند.

 

برای استفاده از تحلیل تکنیکال، آشنایی نسبی با ابزارهای تحلیل تکنیکال  و تسلط به برخی از آنها، برای معامله‌گر کفایت می‌کند. ازاین‌رو یادگیری تحلیل تکنیکال بسیار راحت‌تر از تحلیل بنیادی است. تحلیل تکنیکال در اکثر بازارهای معاملاتی کاربرد دارد و به‌خاطر همین نیاز نیست تریدر محدود به یک بازار شود و معامله‌گر می‌تواند به طور هم زمان در بازارهای مالی متفاوتی فعالیت نماید. برای موفقیت در تحلیل تکنیکال بهتر است افراد تسلط کافی بر روی شخصیت خود داشته باشند و بتوانند هیجانات خود را کنترل نمایند.

 

ترید کریپتو, تریدر یا معامله‌گر کیست, ترید

تریدر باید بازار مالی را تحلیل نماید

 

انواع ترید 

روش‌های مختلفی برای معامله در بازارهای مالی وجود دارد برخی از این معامله‌ها روزانه هستند و برخی دیگر ممکن است ماه‌ها طول بکشد. انواع تردها عبارت‌اند از:

• دی ترید (Day Trade ) : ترید روزانه شامل ورود و خروج به یک موقعیت معاملاتی در طول یک روز است این نوع ترید معروف‌ترین معامله فعال در بازارهای مالی است. در این روش تریدرها به دنبال کسب سود از تغییرات قیمتی در یک روز هستند این تریدرها از نوسانات بازار برای کسب سود استفاده می‌کنند. این تریدرها بیشتر در بازا‌رهای مالی سنتی مانند بورس فعالیت دارند.

 

• سوینگ ترید(Swing ):  به معاملات بلند مدتی که بیش از یک روز به طول انجامد سوینگ ترد می‌گویند. در این روش، معاملات می‌توانند به مدت نهایتاً یک ماه باز بمانند. این روش یک‌روش میانه بین دی ترید و ترید روند است. سوینگ تریدرها  از ترکیبی از عوامل بنیادی و تکنیکال برای فرموله‌کردن ایده‌های معاملاتی خود بهره می‌برند به همین دلیل تحلیل بنیادی در این روش مطرح است. در این حالت تریدرها زمان کافی برای واکنش به نوسانات بازار را دارند و می‌توانند با رویکردی عقلانی و علمی تصمیم‌گیری نمایند.

 

• ترید روند (Trend): در این نوع ترید معاملات تا چند ماه بازمی‌مانند و معامله‌گران  در روند صعودی بازار وارد معامله خرید  و در روند نزولی وارد معامله فروش می‌شوند. در این روش معامله‌گران از تحلیل بنیادی برای ورود به معاملات بازار استفاده کرده و سود خود را از بازار می‌گیرند. در ترید روند همواره باید ترید احتمال تغییر روند را در نظر داشته باشد برای این منظور از میانگین متحرک‌ها، اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال و خطوط روند برای بررسی معاملاتی خود استفاده می‌کند. برای معامله‌گران مبتدی در صورت مدیریت ریسک، ترید روند بهترین گزینه می‌باشد.

 

• اسکالپ ترید(Scalp): اسکالپ تریدرها به دنبال کسب سودهای کوچک اما مکرر از بازار هستند. آنها معاملات خود را به مدت طولانی باز نگه نمی‌دارند و گاهی مدت‌زمان انجام خرید و فروش برای آنها کمتر از چند ثانیه طول می‌کشد. به‌خاطر همین به ترید اسکالپ، معامله با فرکانس بالا گفته می‌شود. این روش معامله برای بازارهایی مناسب است که دارای نقدینگی بالایی هستند و ورود و خروج پول به‌صورت روان در این بازارها اتفاق می‌افتد.

 

 گردآوری: بخش سرمایه های دیجیتال بیتوته 

 

کالا ها و خدمات منتخب

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------

      Makan Inc.| All Rights Reserved - © 2013 - 2024