آخرین اخبار فرهنگی - هنری

نوید محمدزاده،اخبار فرهنگی،خبرهای فرهنگی

پست تند نوید محمدزاده در واکنش به انتقادات از او: بالاخره من جدایی طلبم یا معترض یا افغانستانی؟

نوید محمدزاده در واکنش به کامنت‌های زیادی که بعد از بازداشت پدرزنش به عنوان مهاجر از مخاطبینش دریافت کرد، پست جدیدی با…

فیلمبرداری «سرزمین آبی» به پایان رسید



اخبار,اخبارفرهنگی وهنری,فیلم سینمایی سرزمین آبی

فیلمبرداری فیلم سینمایی «سرزمین آبی» به کارگردانی علی فخر موسوی و تهیه‌کنندگی سیدرضا محقق به پایان رسید و مراحل پس از تولید آن در ۳ کشور اروپایی آغاز شده است.

به گزارش مهر ، با پایان فیلمبرداری فیلم سینمایی «سرزمین آبی» به کارگردانی علی فخر موسوی و تهیه‌کنندگی سید رضا محقق در شهر سوادکوه استان مازندران مراحل پس از تولید در ۳ کشور جمهوری چک، اکراین و ایتالیا آغاز شد.

این فیلم تولید مشترک سینمای ایران و جمهوری چک است که با همکاری کمپانی‌هایی از کشورهای اکراین و ایتالیا به صورت کامل در بخش خصوصی ساخته شده است و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده اکران عمومی خود را از اروپا و آمریکای شمالی آغاز خواهد کرد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: دکتر آرش پیرو، پس از مشکلاتی، تهران را به مقصد روستایی مرزی ترک می‌کند. دکتر در روستا به کشف پازل‌هایی از گذشته می‌پردازد.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------