هنوز خبری از عفو «تتلو» نیست | سخنگوی قوه قضاییه: هنوز درحال احراز توبه او هستیم



تتلو،اخبار فرهنگی،خبرهای فرهنگی
سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که پرونده تتلو همچنان در حال رسیدگی است و در خصوص عفو وی مطلب جدیدی نیست.

به گزارش فارس، "اصغر جهانگیر" سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسشی درباره احتمال آزادی یا عفو زندانیان به مناسبت ولادت حضرت علی، گفت: «عفوها محدود به مناسبت‌ها نیست و هر مناسبت الزاماً منجر به عفو نمی‌شود. معمولاً از قبل مشخص می‌شود که کدام پرونده‌ها برای بررسی و تصمیم‌گیری آماده هستند.»

 

وی افزود که پرونده‌های مرتبط هنوز در حال رسیدگی هستند و احتمال آماده شدن آن‌ها برای این شنبه وجود ندارد و به محض قطعی شدن، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

 

سخنگوی قوه قضاییه همچنین در پاسخ به پرسشی درباره پرونده امیر تتلو گفت: «هنوز اطلاعات جدیدی در این خصوص نداریم. بحث توبه او دنبال می‌شود و هنوز مشخص نیست که توبه وی احراز شده است یا خیر و در خصوص عفو وی مطلب جدیدی نیست..».

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    سایر خبرهای داغ

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------