آخرین اخبار سیاست خارجی

ترامپ،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی

ترامپ: امکان توافق دائم با ایران وجود دارد | تأسیس حزب جدید توسط ایلان ماسک مسخره است

ترامپ ادعا کرد که ما در حال کار بر روی بسیاری از مسائل با اسرائیل هستیم و یکی از این مسائل احتمالاً رسیدن به یک توافق دائمی با ایران است. به گزارش ایسنا، «دونالد ترامپ»…

تنش دریایی بین ایران و آمریکا در خلیج فارس



تنش دریایی بین ایران و آمریکا در خلیج فارس،اخبار سیاست خارجی،خبرهای سیاست خارجی
رسانه های آمریکایی به نقل از نیروی دریایی این کشور از تنش دریایی چند هفته پیش بین قایق های سپاه پاسداران با ناوهای آمریکایی در منطقه خلیج فارس خبر دادند.

به گزارش عصرایران به نقل از آسوشیتدپرس، نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا با انتشار ویدئویی مدعی شده در اوایل ماه جاری میلادی قایق های سپاه پاسداران با نزدیک شدن به قایق‌های گشت آمریکایی در جنوب خلیج فارس اقدام به رفتار ناامن و غیرحرفه‌ای با ناوگان آمریکایی کرده اند.

 

بنا به بیانیه ناوگان پنجم دریایی آمریکا که در جزیره بحرین در جنوب خلیج فارس مستقر است، در روز 2 آوریل امسال (13 فروردین 1400) شناور"هارت 55" نیروی دریایی سپاه با همراهی سه قایق تندرو به دو شناور آمریکایی "رانگل" و" مونوموی" که در حال گشت زنی‌ در آب‌های بین‌المللی جنوب خلیج فارس بودند، نزدیک شده‌اند.

 

بنا به ادعای نیروی دریایی آمریکا شناورهای سپاه حدود 3 ساعت مسیر 2 شناور آمریکایی را مسدود کرده و حتی تا فاصله 65 متری به شناورهای آمریکایی نزدیک شده اند.

 

در پی این اقدام یکی از دو قایق گشت زنی آمریکایی مجبور به تغییر مسیر شده و 5 مرتبه بوق هشدار خود را به صدا در آورده است.

 

بنا به اعلام "ربکا رواریچ" سخنگوی ناوگان پنجم دریایی آمریکا در بحرین، شناورهای سپاه پس از حدود 3 ساعت اعلام  هشدار و مانورهای تدافعی شناورهای آمریکایی، از محل دور شده و مسیر عبور شناورها را باز کرده اند.

 

این مقام نظامی آمریکا افزوده این حادثه نخستین حادثه "ناامن و غیرحرفه ای" مربوط به نیروی دریایی ایران از 15 آوریل 2020 بدین سو است. بنا به مدعای این مقام نظامی آمریکایی ایران در سال های 2018 و 2019 تقریبا اقدامات مشابه خود را در مقابله با ناوگان آمریکایی در منطقه متوقف کرده بود.

 

نیروی دریایی آمریکا فیلمی را نیز از این حادثه منتشر کرده است.

 

پیشتر روزنامه "وال استریت ژورنال" آمریکا خبر این رویارویی دریایی را منتشر کرده بود.

 

بنا به اعلام مقامات نظامی آمریکا این نخستین تنش دریایی بین ایران و آمریکا در 1 سال گذشته و در دوره جو بایدن است.

 

در سال 2017 نیروی دریایی آمریکا 14 مورد و در سال های 2016 و 2015 به ترتیب 35 و 23 مورد از آنچه که رفتارهای "غیر ایمن و غیرحرفه ای" از سوی شناورهای ایران علیه ناوگان آمریکایی در منطقه می خواند، ثبت کرده است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------