آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ساعت پایانی انتخاب سخت زمامداران ایران و آمریکا فرا رسیده است؟

زمان به سرعت در حال سپری شدن است و هر روز تأخیر در رسیدن به یک تفاهم معقول، آسیب‌های بیشتری به پیکره کشور وارد می‌کند. مقامات ارشد نظام در حال حاضر در حال انجام…

پیشنهاد جدید تهران به واشنگتن درباره تنگه هرمز| عمان: عربستان نیز در هر سازوکار در حال تدوینی، مشارکت داده شود



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

پایان نقش پاکستان؟ / سفیر ایران در پاکستان از میزبانی اسلام‌آباد برای برگزاری گفتگوها تشکر کرد

سایت انتخاب: رضا امیری مقدم، سفیر ایران در پاکستان، از «دولت، ارتش و مردم پاکستان» برای میزبانی از سفر عباس عراقچی ابراز سپاس کرد.

 

امیری مقدم از شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، و عاصم منیر، فرمانده ارتش این کشور، به خاطر «تلاش‌های بی‌وقفه و ابتکار میانجیگرانه‌شان برای پایان دادن به جنگ و ایجاد صلح پایدار در منطقه» تشکر کرد.

 

او همچنین از نیروهای امنیتی، کارکنان دولت و ساکنان اسلام‌آباد پاکستان به خاطر «صبر، مهمان‌نوازی و هماهنگی مشارکت‌جویانه‌شان» تمجید کرد.

 

سفیر گفت این سفر «در امنیت، ایمنی و آرامش کامل» انجام شد و این را مرهون «مدیریت شایسته و بی‌نقص» مقامات پاکستانی دانست.

 

عراقچی درباره سفر به عمان: به عنوان تنها کشورهای ساحلی تنگه هرمز، تمرکز ما شامل راه‌هایی برای تضمین ترانزیت ایمن بود که به نفع همه همسایگان عزیز و جهان باشد

عراقچی وزیر خارجه نوشت:

 

از میزبانان گرانقدر خود در عمان سپاسگزارم.

 

بحث‌های مهمی در مورد مسائل دوجانبه و تحولات منطقه‌ای انجام شد. به عنوان تنها کشورهای ساحلی تنگه هرمز، تمرکز ما شامل راه‌هایی برای تضمین ترانزیت ایمن بود که به نفع همه همسایگان عزیز و جهان باشد.

 

همسایگان ما اولویت ما هستند.

 

قطر و عربستان درباره تلاش‌های جاری برای کاهش تنش‌های آمریکا و ایران گفتگو کردند

الجزیره نوشت:

قطر و عربستان سعودی درباره تلاش‌های منطقه‌ای جاری برای کاهش تنش‌های آمریکا و ایران، در حالی که نگرانی‌ها از بازگشت به جنگ همچنان در حال افزایش است، گفتگوهایی انجام داده‌اند.

 

شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی، نخست‌وزیر قطر، و شاهزاده فیصل بن فرحان آل سعود، وزیر امور خارجه عربستان، درباره آتش‌بس شکننده رایزنی کردند.

 

بر اساس بیانیه‌ای، این دو درباره «تلاش‌هایی با هدف کاهش تنش که به تقویت امنیت و ثبات در منطقه کمک می‌کند» گفتگو کردند.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------