آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ساعت پایانی انتخاب سخت زمامداران ایران و آمریکا فرا رسیده است؟

زمان به سرعت در حال سپری شدن است و هر روز تأخیر در رسیدن به یک تفاهم معقول، آسیب‌های بیشتری به پیکره کشور وارد می‌کند. مقامات ارشد نظام در حال حاضر در حال انجام…

فرانسه: نشانه‌های مثبتی در روند مذاکرات ایران و آمریکا در حال شکل‌گیری است | ونس برای امضای تفاهم‌نامه به ژنو می‌رود



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
وزیر امور خارجه فرانسه با اشاره به تداوم رایزنی‌های دیپلماتیک میان ایران و واشنگتن، از افزایش نشانه‌های امیدوارکننده برای دستیابی به توافق خبر داد و تأکید کرد دو طرف تمایل واقعی برای رسیدن به راه‌حل نشان داده‌اند.

ایسنا: وزیر امور خارجه فرانسه با اشاره به تداوم رایزنی‌های دیپلماتیک میان ایران و واشنگتن، از افزایش نشانه‌های امیدوارکننده برای دستیابی به توافق خبر داد و تأکید کرد دو طرف تمایل واقعی برای رسیدن به راه‌حل نشان داده‌اند.

 

ژان‌نوئل بارو، وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد در روند مذاکرات میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا نشانه‌های مثبتی در حال شکل‌گیری است و از نگاه او، اراده‌ای واقعی در هر دو طرف برای رسیدن به توافق وجود دارد.

 

بارو در گفت‌وگو با رسانه فرانسوی LCI گفت: «از هر دو طرف می‌خواهیم این فرصت را برای پایان دادن به وضعیتی که آشکارا قابل تداوم نیست و تنها بازنده به‌جا می‌گذارد، مغتنم بشمارند.»

 

وی افزود همین پیام را مستقیماً در گفت‌وگو با سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران نیز منتقل کرده است.

 

وزیر خارجه فرانسه همچنین اعلام کرد که با عراقچی گفت‌وگو کرده و با وجود احتیاط در ارزیابی‌ها، نسبت به امکان دستیابی به پیشرفت در مذاکرات نگاه مثبتی دارد.

 

او در ادامه گفت: «محتاط هستم، اما نشانه‌های مثبت در حال افزایش است و احساس می‌کنم هر دو طرف اراده رسیدن به این توافق را دارند.»

 

ادعای وال‌استریت ژورنال: ونس برای امضای تفاهم‌نامه میان ایران و آمریکا به ژنو می‌رود

ایسنا: در حالی که گزارش‌های رسانه‌ای از نزدیک شدن ایران و آمریکا به یک چارچوب توافق افزایش یافته است، یک مقام آمریکایی از احتمال سفر معاون رئیس‌جمهور آمریکا به ژنو برای امضای تفاهم‌نامه میان دو کشور خبر داده است.

 

بر اساس گزارشی که روزنامه وال‌استریت ژورنال به نقل از یک مقام آمریکایی منتشر کرده است، جی‌دی ونس قرار است برای امضای یک تفاهم‌نامه میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا به ژنو سفر کند.

 

در این گزارش همچنین آمده است که پس از امضای تفاهم‌نامه، احتمال دارد گفت‌وگوهای فنی درباره مسائل باقی‌مانده و حل‌نشده در اسلام‌آباد ادامه پیدا کند.

 

این خبر درحالی منتشر شده است که  «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان روز جمعه در پیامی اعلام کرد که متن نهایی توافق صلح میان ایران و آمریکا تهیه شده و پاکستان درحال همکاری با طرفین برای نهایی کردن مراحل بعدی است.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------