آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

گروسی: آژانس آماده راستی‌آزمایی هرگونه توافق هسته‌ای میان آمریکا و ایران است

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در دیدار با خبرنگاران در حاشیه سمیناری که این آژانس برای خبرنگاران رسانه‌های جهانی، از جمله خبرگزاری یونهاپ، برگزار کرده بود، گفت:…

شمارش معکوس برای توافق؟؛ العربیه از نشست مجازی تهران و واشنگتن خبر داد



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
در حالی که گمانه‌زنی‌ها درباره توافق احتمالی ایران و آمریکا به اوج رسیده، العربیه مدعی شده است که امروز نشست مجازی میان هیئت‌های دو کشور برای امضای توافق برگزار خواهد شد. همزمان، الحدث از حضور میانجی‌گران پاکستانی و قطری در این نشست خبر داده و الجزیره نیز با تأکید بر نزدیک بودن توافق، اعلام کرده است که تهران هنوز تصمیم نهایی خود را درباره امضای تفاهم‌نامه اتخاذ نکرده است.

ادعای رسانه‌های عربی درباره توافق قریب‌الوقوع تهران و واشنگتن؛ نشست مجازی امروز برگزار می‌شود؟

 

رسانه‌های عربی در ادامه گمانه‌زنی‌ها درباره توافق احتمالی میان ایران و آمریکا، از برگزاری نشستی مجازی میان هیئت‌های دو کشور برای نهایی‌سازی و امضای تفاهم‌نامه خبر داده‌اند؛ ادعایی که در حالی مطرح می‌شود که تهران هنوز تصمیم نهایی خود را درباره این توافق اعلام نکرده است.

 

به گزارش رسانه‌های منطقه، شبکه العربیه مدعی شده است که امروز یک نشست مجازی میان هیئت‌های ایران و آمریکا با هدف امضای توافق صلح برگزار خواهد شد. همزمان، شبکه الحدث نیز گزارش داده که این نشست با حضور میانجی‌گران قطری و پاکستانی برگزار می‌شود و در صورت امضای توافق، محاصره بنادر ایران رفع خواهد شد.

 

در همین حال، شبکه الجزیره به نقل از منابع خود اعلام کرده که روند دستیابی به توافق بیش از هر زمان دیگری به نتیجه نزدیک شده است، اما مقام‌های ایرانی هنوز تصمیم نهایی خود را درباره امضای تفاهم‌نامه اتخاذ نکرده‌اند.

 

این گزارش‌ها در حالی منتشر می‌شود که ۲۴ ساعت از اظهارات عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، درباره بررسی متن پیش‌نویس تفاهم‌نامه در تهران می‌گذرد. عراقچی اعلام کرده بود که این تفاهم‌نامه در دو مرحله اجرا خواهد شد؛ مرحله نخست بر توقف درگیری‌ها و پایان جنگ متمرکز است و موضوعات اصلی از جمله پرونده هسته‌ای و جزئیات رفع تحریم‌ها در مرحله دوم و طی یک بازه ۶۰ روزه دنبال خواهد شد.

 

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به وجود دیدگاه‌های مختلف در شورای عالی امنیت ملی درباره این تفاهم‌نامه تأکید کرده بود که در نهایت تصمیمی جمعی در این خصوص اتخاذ خواهد شد. او همچنین از امکان امضای غیرحضوری و دیجیتالی توافق سخن گفته و رفع محاصره دریایی آمریکا و تعیین سازوکار جدید مدیریت تنگه هرمز را از محورهای مورد بحث عنوان کرده بود.

 

بر اساس این گزارش‌ها، در حالی که رسانه‌های عربی از احتمال نهایی شدن توافق در ساعات آینده سخن می‌گویند، هنوز هیچ مقام رسمی در تهران یا واشنگتن برگزاری نشست امروز یا امضای قریب‌الوقوع توافق را تأیید نکرده است./انتخاب

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------