آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ترامپ به نتانیاهو: چه غلطی می‌کنی؟ / ادعای امضای توافق با ایران تا چند ساعت دیگر

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفت وگو با شبکه فاکس نیوز گفت که به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حمله به بیروت در آستانه توافق با ایران گفته است که…

ترامپ به نتانیاهو: چه غلطی می‌کنی؟ / ادعای امضای توافق با ایران تا چند ساعت دیگر



اخبار،اخبار جدید،اخبار روز
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفت وگو با شبکه فاکس نیوز گفت که به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از حمله به بیروت در آستانه توافق با ایران گفته است که «داری چه غلطی می کنی؟»

 به گزاش ایرنا، ترامپ امروز یکشنبه به وقت محلی در گفت وگو با شبکه فاکس نیز ادعا کرد که انتظار می‌رود توافقی با ایران در چند ساعت آینده حاصل شود.

 

رئیس جمهور آمریکا افزود که انتظار می‌رود این توافق طی دو تا سه ساعت آینده به امضا برسد.

 

ترامپ همچنین گفت که پس از حملات رژیم صهیونیستی به بیروت، در تماس تلفنی با نتانیاهو به او گفته است: «داری چه غلطی می‌کنی؟» و از او خواسته است که حملات بیشتری انجام ندهد.

 

وی افزود که از ایران خواهد خواست در پاسخ به این حملات، به سمت رژیم اسرائیل موشک شلیک نکند و به حملات اسرائیل علیه حزب‌الله پاسخ ندهد.

 

رئیس جمهور آمریکا همچنین گفت که حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت، امضای توافق را برای چند ساعت به تاخیر انداخت.

 

وی مدعی شد: توافق با ایران امروز به‌صورت الکترونیکی امضا می‌شود و مراسم امضای حضوری آن حدود یک هفته بعد در اروپا برگزار خواهد شد و بلافاصله پس از امضای توافق با ایران، دستور رفع محاصره را صادر خواهد کرد.

 

ترامپ در گفت وگو با آکسیوس نیز مدعی شد که توافق میان آمریکا و ایران برای پایان دادن به جنگ، با وجود حمله اسرائیل به بیروت و تهدید ایران به پاسخ‌گویی، همچنان قرار است امروز یکشنبه نهایی شود.

 

آکسیوس نوشت: ترامپ در تلاش است توافقی را که با حمله (رژیم) اسرائیل به بیروت تا آستانه فروپاشی پیش رفت، نجات دهد. او از طریق دیپلماسی پشت‌پرده و پیام‌های علنی می‌کوشد این توافق را به امضا برساند. با این حال، مقام‌های ایرانی هنوز تائید نکرده‌اند که قرار است توافقی امروز امضا شود.

 

ترامپ در گفت‌ وگوی تلفنی با آکسیوس ادعا کرد: «این اتفاق همه چیز را به هم ریخت. امضای توافق را چند ساعت به تاخیر انداخت. قرار بود همین حالا امضا شود، اما حالا برای چند ساعت دیگر برنامه‌ریزی شده است.»

 

رئیس جمهور آمریکا گفت که وقتی مشاورانش با او تماس گرفتند تا در مورد حمله رژیم صهیونیستی به بیروت به او اطلاع دهند، شوکه شد و از نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل عصبانی شد.

 

ترامپ افزود: «خیلی بد بود؛ باورم نمی‌شد. فقط یک ساعت مانده بود تا توافق را امضا کنیم.»

 

وی مدعی شد که حزب‌الله ابتدا به اسرائیل حمله کرده بود، اما تاکید کرد که این حمله خسارتی به بار نیاورده و هیچ کشته‌ای نداشته است.

 

او در انتقادی تند از نتانیاهو گفت: «بی‌بی چرا باید چنین حمله لعنتی‌ای انجام می‌داد؟ من واقعاً عصبانی شده بودم. این را به خودش هم گفتم. او هیچ قضاوت درستی ندارد. این را هم به او گفتم.»

 

ترامپ مدعی شد که توافق با ایران در نهایت به نفع اسرائیل خواهد بود، زیرا مانع دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای می‌شود، ایران را ملزم به کنار گذاشتن مواد هسته‌ای خواهد کرد و امکان بازرسی‌های فوری و سرزده از تأسیسات هسته‌ای ایران را فراهم می‌کند.

 

رئیس جمهور آمریکا پیش از این در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به لبنان در شبکه اجتماعی تروت سوشال خود، نوشت: «حمله صبح امروز به بیروت نباید رخ می‌داد، به‌ویژه در چنین روز مهمی که ما تا این حد به دستیابی به یک توافق صلح با ایران نزدیک شده‌ایم.»

 

ترامپ با بیان این ادعا که «اسرائیل حق دارد از خود در برابر تهدیدها دفاع کند»، تاکید کرد: « اما حمله‌ای که (اسرائیل) به آن پاسخ داد بسیار کوچک و بی‌اهمیت بود، هیچ کس کشته، زخمی یا آسیب‌دیده نشد و نباید این روند مهم را مختل کند.»

 

وی گفت: «ما [آمریکا] بسیار به یک توافق نزدیک هستیم که می‌تواند صلح را برای منطقه به ارمغان آورد از جمله لبنان، و همه طرف‌ها باید خویشتن‌داری کنند.»

 

ترامپ تاکید کرد: «دیگر نباید هیچ حمله‌ای از سوی اسرائیل در هیچ نقطه‌ای از لبنان صورت گیرد، اما در عین حال هیچ حمله‌ای از سوی هیچ طرف دیگری از جمله حزب‌الله، علیه اسرائیل نیز نباید انجام شود. این می‌تواند آغاز یک صلح طولانی و زیبا باشد. اجازه ندهید این فرصت از دست برود.»

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------