آخرین اخبار سیاست خارجی

اخبار،اخبار جدید،اخبار روز

ترامپ: محاصره دریایی ایران از همین حالا برداشته خواهد شد | هیچ پولی مبادله نخواهد شد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره محاصره دریایی گفت: محاصره دریایی ایران از همین حالا برداشته خواهد شد. انتخاب: ترامپ در تروث سوشال نوشت: ایران باید موافقت کند که…

ادعای انگلیس درباره حملات سایبری دو گروه هکری ایرانی و روسی



 امنیت سایبری,اخبارسیاسی ,خبرهای سیاسی
مرکز ملی امنیت سایبری دولت انگلیس با انتشار توصیه‌نامه‌ای مدعی شد که دو گروه هکری مستقر در ایران و روسیه حملاتی سایبری علیه افراد و سازمان‌های این کشور انجام داده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از وبگاه مرکز ملی امنیت سایبری انگلیس، این کشور به تازگی درباره تهدیداتی ناشی از کارزارهای اسپیر فیشینگ علیه سازمان‌ها و افراد از سوی عوامل سایبری مستقر در روسیه و ایران هشدار داد.

 

در توصیه‌نامه‌ای که امروز منتشر شده است، مرکز ملی امنیت سایبری جزئیاتی درباره تکنیک‌ها و تاکتیک‌های مورد استفاده این هکرها و توصیه‌هایی درباره مبارزه با این تهدید منتشر کرد.

 

در این توصیه‌نامه ادعا شده است، طی سال ۲۰۲۲، کارزارهای جداگانه‌ای توسط گروه SEABORGIUM مستقر در روسیه و گروه TA453 مستقر در ایران که با نام APT42 هم شناخته می‌شود، براب هدف قرار دادن طیفی از سازمان‌ها و افراد در انگلیس و جاهای دیگر به منظور گردآوری اطلاعات انجام شد.

 

این نهاد انگلیسی می‌گوید، هدف حملات انجام گرفته عموم مردم نبوده، بلکه بخش‌های تخصصی از جمله دانشگاهی، دفاعی، سازمان‌های دولتی و غیردولتی، اندیشکده‌ها، همچنین سیاستمداران، خبرنگاران و فعالان را هدف قرار داده است.

 

طبق گفته این مرکز، گروه‌های هکری نام‌برده از رطیق ایمیل، بسترهای فضای مجازی و شبکه‌های مرتبط با کسب‌وکارها اقدام به فرستادن دعوتنامه‌های ساختگی به کنفرانس‌ها و برنامه‌ها برای افراد و سازمان‌های مورد هدف خود می‌کردند.

 

پاول چیچستر، مدیر این مرکز در این باره گفت: این کارزارها با عوامل تهدیدآمیز مستقر در روسیه و ایران همچنان بی‌رحمانه پیگیر [افراد و سازمان‌های] مورد هدفشان به منظور سرقت مدارک آنلاین بوده و دستگاه‌های حساس را به خطر می‌اندازند.

 

طبق گفته این مرکز، اگرچه این گروه‌های مخرب از تکنیک‌های مشابهی استفاده می‌کنند و اهداف مشابهی دارند، جدا از هم‌اند و همکاری نمی‌کنند.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------