پیرمردها ی سارق در شمال تهران به دام افتادند



جانشین پلیس پیشگیری تهران بزرگ از بازداشت یک سارق لوازم خودروهای لوکس و سه مالخر اموال مسروقه در محدوده شمال تهران خبر داد و گفت: اعضای این باند بین ۶۰ تا ۶۵ سال داشتند. 

به گزارش مهر، علیرضا ناصری‌نژاد افزود: در پی وقوع چندین فقره سرقت لوازم داخل خودرو از خودروهای لوکس در محدوده کلانتری‌های ۱۰۱ تجریش و ۱۲۳ نیاوران و ثبت شکایت مال باختگان، عوامل این دو کلانتری برای شناسایی و بازداشت متهم یا متهمان این پرونده‌ها دست به کار شدند. وی ادامه داد: در تحقیقات میدانی از محل‌های سرقت و پایش اطلاعات به دست آمده مشخص شد که سارق یک پیرمرد بوده که با استفاده از یک دستگاه خودروی تیبا، در محل‌های سرقت حاضر می‌شود.

 

جانشین رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان این که در ادامه تحقیقات پلیسی تصویر واضحی از سارق به دست آمد و با تطبیق چهره وی با تصاویر مجرمان حرفه ای مشخص شد که وی سابقه دار بوده و مدتی قبل از زندان آزاد شده است، افزود: در ادامه مأموران با شناسایی مخفیگاه و هماهنگی‌های پلیسی وی را در مخفیگاهش دستگیر  و به کلانتری ۱۲۳ نیاوران منتقل کردند و متهم به سرقت لوازم خودروهای لوکس مانند ضبط، باند و محتویات درون داشبورد مانند عینک دودی، عطر و ادکلن، در محدوده شمال تهران اعتراف کرده و گفته،  لوازم مسروقه را به چند مالخر می‌فروخته و پولش را صرف خرید مواد مخدر و امور روزمره خود می‌کرده است.

 

وی با بیان این که شناسایی و دستگیری سه مالخر نیز در دستور کار مأموران قرار گرفت،ادامه داد: این سه متهم نیز در عملیات‌های پلیسی بازداشت شدند. او با اشاره به این که متهمان بین ۶۰ تا ۶۵ سال سن دارند، خاطر نشان کرد: با تکمیل تحقیقات پلیسی، متهمان در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

سایر خبرهای داغ

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------