انگلیس: جنگ اوکراین به بن بست رسیده است



جنگ اوکراین،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
وزارت دفاع انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که جنگ در اوکراین به بن بست رسیده است و این احتمال وجود دارد که ارتش روسیه در منطقه باخموت (شهری در استان دونتسک) پیشروی کند.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، وزارت دفاع انگلیس امروز (شنبه) در بیانیه‌ای که در صفحه توئیترش منتشر شد، اعلام کرد که جنگ در اوکراین به طور کلی به بن بست رسیده است و این احتمال وجود دارد که ارتش محلی روسیه در منطقه باخموت پیشروی کند.

 

پیش از این، «جان کربی»، هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی ایالات متحده، گفته بود که ارتش روسیه پیشروی تدریجی در نزدیکی آرتیوموفسک و سولیدار داشته است.

 

از سوی دیگر، خبرگزاری فرانسه گزارش داد که آمریکا از کی‌یف خواست تا نیروهای اوکراینی از آرتیوموفسک عقب نشینی کنند و برای آغاز حمله در جنوب کشور آماده شوند.

 

 

تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

    ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

    ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------

    Makan Inc.| All Rights Reserved - © 2013 - 2023