اسرائیل: به یمن حمله خواهیم کرد | ترامپ: اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرد



وزیر جنگ اسرائیل،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
یسرائیل کاتز تهدید کرد: رژیم صهیونیستی بار دیگر به یمن حمله خواهد کرد.

به گزارش مهر به نقل از راشاتودی، پس از حمله دیروز یمن به اسرائیل، مقامات صهیونیست وعده حملات تلافی جویانه دادند.

 

یسرائیل کاتز، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در این باره گفت: اسرائیل به یمن حمله خواهد کرد.

 

وی با اشاره به حمله جنبش انصارالله یمن که با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی انجام شد؛ گفت: هر کسی دست خود را به نشانه تعرض بر روی اسرائیل بلند کند، دست او قطع خواهد شد.

 

گفتنی است که طی حمله امروز یمن به اراضی اشغالی، فعالیت در فرودگاه بن گوریون به حال تعلیق در آمد.

 

سفیر آمریکا در اسرائیل با تهدید انصارالله: شاید بمب افکن های B-2 باید از یمن بازدید کنند

مایک هاکبی، سفیر آمریکا در اسرائیل با اشاره به حمله موشکی یمن گفت «فکر می کردیم کارمان با موشک ها تمام شده است، اما حوثی ها یکی را از بالای سر ما در اسرائیل عبور دادند.»

 

ترامپ: اسرائیل با آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، مدعی شد که اسرائیل با شرایط لازم برای دستیابی به آتش‌بس 60 روزه در نوار غزه موافقت کرده و از جنبش حماس خواست این توافق را بپذیرد، «پیش از آنکه شرایط بدتر شود».

 

ترامپ این خبر را در آستانه دیدار روز دوشنبه آینده خود با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در کاخ سفید اعلام کرد.

 

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی خود (تروث سوشال) نوشت: «نمایندگان من امروز دیداری طولانی و سازنده با اسرائیلی‌ها درباره غزه داشتند. اسرائیل با شرایط لازم برای نهایی‌ کردن آتش‌بس 60 روزه موافقت کرده است. در این مدت، ما با همه طرف‌ها برای پایان‌دادن به جنگ کار خواهیم کرد». او افزود که قطر و مصر پیشنهاد نهایی را به حماس ارائه خواهند داد.

 

ترامپ در ادامه هشدار داد: «امیدوارم حماس برای خیر خاورمیانه این توافق را بپذیرد، چون شرایط بهتر نخواهد شد – فقط بدتر خواهد شد.»

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------