حملات سنگین اسرائیل به صنعاء با هدف ترور مقامات یمن | تکذیب کشته شدن برخی از رهبران انصارالله



اخبار,اخبار امروز,خبرهای جدیدحمله هوایی اسرائیل به پایتخت یمن،اخبار بین الملل،خبرهای بین الملل
شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم اسرائیل امروز (پنجشنبه) پایتخت یمن را هدف حملات سنگین خود قرار دادند.

به گزارش ایسنا، منابع رسانه‌ای از حمله هوایی اسرائیل به پایتخت یمن و وقوع چندین انفجار در مناطق مختلف این شهر خبر دادند.

 

شبکه المیادین گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی امروز پایتخت یمن را هدف حملات سنگین قرار دادند.

 

بر اساس این گزارش، صدای انفجار‌های متوالی در سطح شهر شنیده شد و شمار حملات هوایی به بیش از ۱۰ نوبت رسیده است.

 

به گفته خبرنگار المیادین، تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی علیه صنعاء با سلسله‌ای از حملات هوایی گسترده همراه بوده که موجب ایجاد رعب و وحشت در میان شهروندان شده است.

 

منابع محلی از وقوع انفجار‌های پیاپی در نقاط مختلف پایتخت خبر می‌دهند. هنوز جزئیات دقیق درباره تلفات و خسارات احتمالی این حملات منتشر نشده است.

 

ترور مقامات یمن هدف حملات امروز به صنعاء

یک منبع اسرائیلی درگفت‌و‌گو با شبکه ۱۲ این رژیم، مدعی شد که هدف حمله امروز ترور رهبران سیاسی یمنی بود.

 

او گفت که طرح این ترور هفته جاری در ارتش به تصویب و به تأیید نتانیاهو رسیده است.

 

شبکه ۱۴ اسرائیل نیز ادعا کرد که تعدادی از رهبران انصارالله در مکانی که مورد هدف قرار گرفته حضور داشتند.

 

منابع رسمی یمنی هنوز واکنشی به این اخبار نشان نداده‌اند.

 

العربیه: اسرائیل جلسه رهبران انصارالله را بمباران کرد/ حمله اسرائیل به خانه‌ مقامات انصارالله

شبکه های العربیه و الحدث عربستان اعلام کرد که اسرائیل خانه هایی را که مقامات انصارالله حضور داشتند، هدف قرار داده است.

 

هنوز هیچ منبع رسمی در یمن این خبر راتایید یا تکذیب نکرده است.

 

گزارش ها حاکیست انفجارهای شدیدی پایتخت یمن، صنعا را لرزاند.

 

تکذیب ترور برخی از رهبران انصارالله در حملات اسرائیل

یکی از مسئولان جنبش انصارالله یمن ادعای منابع صهیونیست در خصوص ترور برخی رهبران این جنبش را تکذیب کرد.

 

نصرالدین عامر یکی از مسئولان جنبش انصارالله یمن اعلام کرد که اخبار منتشر شده در خصوص هدف قرار گرفتن مقامات یمن در حملات امروز رژیم صهیونیستی علیه صنعا کذب بوده و عاری از صحت است.

 

وی اضافه کرد: آنچه که رخ می‌دهد هدف قرار دادن مناطق غیر نظامی و مردم یمن به دلیل حمایت از نوار غزه است.

 

عامر بیان کرد: این حمله رژیم صهیونیستی نیز مانند حملات قبل شکست خورده و حمایت‌های ما از غزه ادامه داشته و جز با توقف تجاوز به این باریکه متوقف نمی‌شود. دست ملت یمن به حول و قوه الهی گریبان جنایتکاران صهیونیست را خواهد گرفت.

 

مدیر دفتر شبکه المیادین در یمن نیز اعلام کرد که اخباری در خصوص هدف قرار گرفتن علی محسن الاحمر منتشر شده است. خانه وی در جریان حمله اخیر تل آویو تخلیه شده بود. منابع نظامی نیز گفته‌اند که هیچکدام از نیروهای نظامی یا مسئولان وزارت دفاع یمن زخمی نشده‌اند.

 

پیشتر منابع صهیونیست مدعی شده بودند که در حملات امروز به یمن ساختمان محل تجمع مقامات یمنی هدف قرار گرفته است.

 

 

کالا ها و خدمات منتخب

    تازه ترین خبرها(روزنامه، سیاست و جامعه، حوادث، اقتصادی، ورزشی، دانشگاه و...)

      ----------------        سیــاست و اقتصــاد با بیتوتــــه      ------------------

      ----------------        همچنین در بیتوته بخوانید       -----------------------